Tomàs Bigordà

Si inxhinier kompjuteri, magjepsja ime me ekonominë globale më ka shtyrë të eksploroj thellësisht tregjet financiare dhe ndikimin transformues të energjisë së rinovueshme. Angazhimi im për mjedisin shtrihet në riciklimin, ku unë kërkoj të inovoj dhe zhvilloj zgjidhje të qëndrueshme. Nëpërmjet punës sime, unë aspiroj të kontribuoj për një të ardhme më të gjelbër duke nxitur adoptimin e energjisë së pastër dhe praktikave efikase të riciklimit. Unë besoj fuqishëm se teknologjia dhe ndërgjegjësimi ekologjik mund të bashkëjetojnë për të krijuar një botë më të shëndetshme dhe ekonomikisht të begatë.