reklamat
lodra ekologjike

Lodra ekologjike

Ka disa veçori në lodrat miqësore me mjedisin e krijuar për fëmijët që i dallojnë ato nga lodrat e tjera. Këto lodra ofrojnë një...

letër dhe karton

Mbetjet inorganike

Aktivitetet njerëzore prodhojnë mbetje inorganike, të cilat janë mbetje jo biologjike. Këto mbetje nuk janë të biodegradueshme apo...