Ekipi editorial

Renovables Verdes Është një faqe interneti në blogun e lajmeve e specializuar në energjinë e rinovueshme dhe mjedisin. Ne trajtojmë plotësisht secilën nga energjitë më miqësore për planetin dhe i krahasojmë ato me ato konvencionale. Ne jemi një medium i specializuar që ofron informacion të vërtetë dhe rigoroz.

Ekipi redaktues i Renovables Verdes përbëhet nga një grup prej ekspertë në energjitë e rinovueshme, të pastra dhe të gjelbërta, ndër të cilët janë të diplomuar në shkencat e mjedisit. Nëse edhe ju dëshironi të jeni pjesë e ekipit, mundeni na dërgoni këtë formular për tu bërë redaktor.

Redaktorët

 • Portillo gjermane

  Diplomuar në Shkencat e Mjedisit dhe Master në Edukimin Mjedisor në Universitetin e Malaga. Bota e energjisë së rinovueshme po rritet dhe po bëhet më e rëndësishme në tregjet e energjisë në të gjithë botën. Kam lexuar qindra revista shkencore mbi energjitë e rinovueshme dhe në gradën time kisha disa lëndë mbi funksionimin e tyre. Përveç kësaj, unë jam trajnuar gjerësisht në riciklimin dhe çështjet e mjedisit, kështu që këtu mund të gjeni informacionin më të mirë në lidhje me të.

 • Isaac

  I apasionuar pas teknologjisë dhe shkencës të vënë në dispozicion të natyrës dhe mjedisit. Teknik në parandalimin e rrezikut në punë në kompani dhe teknik në menaxhimin e mjedisit.

Ish-redaktorët

 • Tomas Bigorda

  Si inxhinier kompjuteri, magjepsja ime me ekonominë globale më ka shtyrë të eksploroj thellësisht tregjet financiare dhe ndikimin transformues të energjisë së rinovueshme. Angazhimi im për mjedisin shtrihet në riciklimin, ku unë kërkoj të inovoj dhe zhvilloj zgjidhje të qëndrueshme. Nëpërmjet punës sime, unë aspiroj të kontribuoj për një të ardhme më të gjelbër duke nxitur adoptimin e energjisë së pastër dhe praktikave efikase të riciklimit. Unë besoj fuqishëm se teknologjia dhe ndërgjegjësimi ekologjik mund të bashkëjetojnë për të krijuar një botë më të shëndetshme dhe ekonomikisht të begatë.

 • Manuel Ramirez

  Që në karrierën time të hershme, kam qenë i magjepsur nga ndërveprimi midis njerëzimit dhe natyrës, gjë që më bëri të specializohem në energjinë e rinovueshme dhe riciklimin. Qëllimi im është të edukoj dhe motivoj njerëzit që të marrin vendime më të qëndrueshme dhe të ndërgjegjshme. Nëpërmjet punës sime, unë kërkoj të çmitifikoj konceptet komplekse dhe të paraqes zgjidhje praktike që mund të integrohen në jetën e përditshme. Unë besoj fuqishëm se ndryshimet e vogla në zakonet tona mund të kenë një ndikim të madh në shëndetin e planetit tonë. Prandaj, çdo artikull që shkruaj është një mundësi për të frymëzuar ndryshime pozitive dhe për të kontribuar për një të ardhme më të gjelbër.