Manuel Ramirez

Të përkushtuar ndaj mjedisit dhe mënyrës se si është një shkak i rëndësishëm për të vazhduar me gjithçka që ndodh rreth botës dhe planetit tonë. Me synimin për të ofruar pak më shumë dritë mbi atë që na rrethon.

Manuel Ramírez ka shkruar 135 artikuj që nga qershori 2014