Turbin angin pangageungna di dunya

turbin angin Vestas parantos nampilkeun pembaruan turbin angin pangageungna di dunya. Kuring teu gaduh kecap sipat pikeun ngajelaskeun kumaha ageung turbin ieu. V164, kincir angin 220 méter kalayan 38-ton, wilah panjangna 80 méter, nembé museur sadaya perhatian anu resep kana pembaruan di Dénmark.

Turbin sateuacanna sanggup nganteurkeun kakuatan 8 MW, sareng hatur nuhun kana pembaruan anu ayeuna tiasa ngahontal 9 MW kaluaran dina kaayaan spésifik. Dina tés anu kahijina, V164 éta sanggup ngahasilkeun 216.000 kWh dina ngan 24 jam.

Sanés ngan ukur catetan mutlak pikeun pembangkit listrik tenaga angin ku turbin angin tunggal, tapi éta mangrupikeun demonstrasi anu paling jelas yén angin laut bakal maénkeun peran konci dina transisi énergi anu parantos dilaksanakeun.

Cukup pikeun nguatkeun bumi salami 66 taun

Numutkeun ka Torben Hvid larsen, Vestas CTO:

"Kami prototipe parantos nyetél catetan generasi anu sanés, kalayan 216.000 kWh dihasilkeun dina waktos 24 jam. Kami yakin yén turbin angin 9 MW ieu parantos kabuktosan siap pasar, sareng kami yakin éta bakal ngagaduhan peran penting pikeun nurunkeun harga énergi angin luar negeri. "

Biasana nyarioskeun perkawis kilowatt rada sesah sareng abstrak. Tapi numutkeun badan resmi, éta konsumsi listrik rata-rata di bumi Spanyol nyaéta 3.250 kWh per taun. Kuantitas sakedik langkung luhur tibatan rata-rata konsumsi taunan padumukan kota di kota-kota utama Amérika Kidul. Nganggap hal ieu, dinten produksi tiasa nyayogikeun listrik ka bumi rata-rata langkung ti 66 taun.

Kalayan ukuran langkung ageung tibatan Torres Kio di Madrid sareng mirip sareng Walikota Torre di Mexico, kuriling anu aranjeunna nyebrangan langkung ageung tibatan roda logam London Eye di London. Turbin ieu mangrupikeun épolusi V164-8.0 MW, turbin angin anu parantos ngarecah catetan di 2014 sareng tiasa nguatkeun 16.000 bumi Inggris.

turbin angin

Énergi angin luar negeri

Kamajuan téknologi angin lepas pantai leres-leres endah pisan. Kalayan turbin angin raksasa ieu, langkung seueur turbin anu diperyogikeun sareng investasi janten langkung nguntungkeun. Nanging, seueur kénéh anu kedah dilakukeun.

Turbin ageung ieu kedah dilereskeun kana rak buana. Ieu henteu mungkin dimungkinkeun. Upami anjeun langkung jauh, di Spanyol, platform gancang angkat ka jero, maka sistem pangaturan anu diperyogikeun pikeun ngadukung monster énergi ieu gaduh biaya anu saé pikeun nguntungkeun. Nanging, kamajuan dina turbin ngambang sareng kombinasi sareng tanaga surya aranjeunna ngajantenkeun urang optimis. Kahiji kalina dina sajarah, pembaharuan bakal dugi meunang perang.

London Array lepas pantai

VESTAS ANGIN

VESTAS didirikeun taun 1945 ku Peder Hansen, anu namina perusahaan na Vestjysk Stålteknik A / S. Mimitina, perusahaan ngadamel alat-alat rumah tangga, fokus kana alat-alat tatanén di 1950, intercoolers di 1956, sareng crane hidrolik di 1968. Éta asup kana industri turbin angin di 1979 sareng ngamimitian produksi sacara éksklusif di 1989.

VESTAS boga tujuan pikeun pamekaran, pabrik, penjualan sareng perawatan téknologi angin sareng kagiatanana mimitian ti survey situs dugi ka jasa sareng perawatan. Dumasar di Dénmark, éta mangrupikeun produsen turbin angin pangageungna.

VESTAS nyaéta ngan ukur perusahaan énergi global anu didedikikeun khusus pikeun kakuatan angin. Éta ngahasilkeun komponénna nyalira, anu ningkatkeun kalenturan pamekaran produk anjeun, ngirangan kagumantungan ka panyadia sareng ngamungkinkeun anjeun ngajaga tingkat élmu manufaktur anu luhur. Dina waktos anu sasarengan, éta ngalaksanakeun produksi sareng sumber sakumaha caket pasarna.

VESTAS ngagaduhan pusat panilitian sareng pamekaran énergi angin pangageungna di dunya, di Aarhus (Dénmark). Tujuanana nyaéta pikeun nempatkeun énergi angin dina tingkat sumber énergi tradisional anu sanés, sapertos minyak sareng gas.

Ayeuna, VESTAS gaduh langkung ti 51.000 turbin angin –Lebih ti 60 GW– dipasang di panjuru dunya. Éta nyayogikeun kakuatan angin di 73 nagara sareng damel sakitar 17.000 urang.

Éta gaduh a rupa-rupa turbin didamel sacara séri, ngalangkungan sadaya ruas sareng rézim angin. Nembe ningkatkeun platform 2 MW sareng 3 MW na pikeun ngabales kabutuhan ayeuna konsuménna.

Évolusi Vestas


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.