Ngadu zaitun salaku sumber énergi pikeun hotél

ngadu zaitun pikeun suluh

Diantara énergi anu terbarukan urang mendakan yén tina biomassa. Batu zaitun tiasa dianggo salaku bahan bakar pikeun ngahasilkeun énergi tina biomassa. Kayaning efisiensi dina ngahasilkeun énergi nyaéta hotél anu milarian tabungan listrik sareng ngadegkeun dirina dina abad XNUMX kalayan épisiénsi énergi anu langkung ageung sareng fasilitas anu langkung saé, anu milari.

Pikeun hotél pikeun kualitas anu saé, aranjeunna henteu ngan kedah nawiskeun fasilitas anu saé tapi ogé komitmen pikeun miara sareng melestarikan lingkungan sareng kelestarian énergi. Kanggo ngalakukeun ieu, hotél kedah ngirangan tapak ékologisna sabisa-bisa.

Hotél ramah lingkungan

Hotél anu milari ningkatkeun kualitas sareng nawiskeun wisata anu saé milih gastronomi anu didamel ku produk lokal anu ngabantosan ngirangan tapak ékologis. Upami piring anu disayogikeun di hotél henteu meryogikeun seueur bungkusan atanapi transportasi, Kami bakal ngaleutikan émisi CO2 kana atmosfir sareng ngirangan jumlah limbah anu dihasilkeun. Salaku tambahan, urang ngamajukeun perdagangan lokal sareng ngamajukeun ékonomi lokal.

Pikeun generasi énergi hotél, batu zaitun dijantenkeun bahan bakar sabab ngagaduhan ciri anu hadé kusabab kapadetan tinggi, kalembabanna sakitar 15% sareng nilai kalori anu luhur. Generasi énergi terbarukan ku cara ngagunakeun zaitun salaku bahan bakar nyababkeun pangirangan konsumsi solar, propana atanapi gas alam, anu langkung awis sareng polutan.

Hotél tiasa ngagaduhan tutuwuhan biomassa anu ngagaduhan silo dina taneuh dimana sakitar 40.000 kilo tulang garing sareng remuk tiasa disimpen. Sakali tulang ieu disiapkeun, éta bakal mékanis kana dua boiler anu mangrupikeun anu ngahasilkeun énergi ngagunakeun tulang salaku bahan bakar.

Ku cara kieu urang bakal ngahasilkeun énérgi anu tiasa diénggalan anu nyumbang kana ngirangan émisi CO80 ku 2% sareng biaya énergi ku 45% ku ngagantikeun gas pikeun pembakaran tulang pikeun cai sanitasi, manaskeun sareng sét kolam renang anu dipanaskeun.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lucio cenahna

    Halo, meureun anjeun ningali patarosan, salaku bahan bakar atanapi salaku bahan pikeun digester?