Transformasi luar biasa tina Forestalia

Grup Forestalia sasapu deui dina pelelangan terbarukan anu dilakukeun ku Pamaréntah Méi kamari, ku panghargaan 1.200 megawatt (MW) leuwih ti 3.000 ditawarkeun.

Hal anu sami kajadian dina Januari taun kamari, nalika nyandak langkung ti 400 dugi ka 700 MW. Teras anjeunna dicap ngajual ku "rugi". Ayeuna, sakedik deui sami, sanaos pesaingna aranjeunna parantos disarankan ngeunaan maksudna sareng sababaraha alesan anu sabalikna tiasa dianggo nalika grup Aragonis sumping didukung ku General Electric salaku mitra téknologi.

Dina kagiatanana, urang Aragonis parantos masihan 1.500 MW tina kapasitas angin di antara duanana tender sareng kapasitas terpasang 277,5 MW di komunitas cenah, disebarkeun di 13 kebon angin.

Ayana kebon angin

'Lélang makro' tina pembaharuan nempatkeun 2.000 MW, diénggalan janten 3.000 MW upami hasil lelang nawiskeun harga kalapa, sakumaha anu dituduhkeun ku Kamentrian Énergi. Kanyataanna, blok dialokasikan ngalangkungan 2.000 megawatt anu dibahas di luhur.

Papisah tina Forestalia, perusahaan sanésna ogé parantos kéngingkeun sababaraha blok. Salaku conto Gamesa mastikeun yén éta bakal meunang blok 206 MW. Pikeun bagian na, numutkeun sumber industri Gas Fenosa Pengetahuan Alam éta parantos kéngingkeun sakitar 600 MW. Enel Héjo Daya Spanyol-cabangna Endesa-, bakal dilélér 500 MW. Nanging, IberdrolaSamentawis éta, éta moal ngahontal salah sahiji blok anu ditawarkeunana.

Lélang Anyar

Présidén Pamaréntah, Mariano Rajoy, ngumumkeun sababaraha dinten ka pengker yén anjeunna parantos ngamimitian prosedur pikeun ngaluncurkeun lélang énergi terbarukan énggal pikeun 3.000 megawatt (MW) dina kerangka transisi énergi anu diperyogikeun pikeun merangan parobihan iklim, anu parantos ditetepkeun anjeunna salaku "perang hébat".

rajoy sareng esteban

Rajoy parantos ngumumkeun pengumuman ieu dina kerangka peresmian dinten debat 'Spanyol, babarengan pikeun iklim', anu salami dua dinten kelompok politik, ilmuwan, perusahaan, LSM sareng partéy anu minat sanésna bakal pendak pikeun nyiapkeun pangkalan hukum kahareup ngeunaan parobihan iklim sareng transisi énergi.

Forestalia Anjeunna henteu maréntahkeun angkat ka lelang katilu yén Pamaréntah parantos ngumumkeun 3.000 megawatt (MW) anu sanés. Perusahaan bakal diajar "Kaayaan sareng detil" tina pengumuman lélang énergi anu diperbarui anyar pikeun 3.000 megawatt (MW) sateuacan mutuskeun badé sumping, aranjeunna ngawartosan Europa Press dina sumber perusahaan.

Forestalia

Grup Forestalia lahir di Zaragoza di 2011, hasil tina a karir bisnis panjang samemehna dina promosi énergi terbarukan, khususna dina pepelakan énergi sareng énergi angin ti saprak 1997.

Ayeuna ngagaduhan pepelakan énergi di Spanyol, Perancis sareng Italia; ngawangun éta panggilingan pelet panggedéna sareng serpihan nagara di Erla (Zaragoza); ngamajukeun pepelakan pembangkit listrik biomassa di Aragon, Komunitas Valencian sareng Andalusia, sareng sagala rupa kebon angin, khususna di Aragon.

Tanggal 14 Januari 2016, Grup Forestalia mangrupikeun juara panggedéna pikeun pelelangan Kamentrian Industri, Énergi sareng Pariwisata pikeun alokasi skéma remunerasi khusus kana fasilitas énggal pikeun produksi listrik tina téknologi angin sareng biomassa. Dina tanaga angin, Grup Forestalia dilélér 300 MW, tina 500 MW dilélang; sareng dina biomassa, éta kéngingkeun 108,5 MW biomassa, tina 200 MW dilélang.

Munculna Grup Forestalia dina pasar énergi bakal ngahasilkeun épék anu positip pisan: Forestalia komitmen ka pasar terbuka, kalapa, transparan, efisiensi tinggi, biaya handap sareng, pamustunganana, langkung seueur kauntungan dina harga pikeun konsumén

Asal kulawarga Grup

Grup Jorge mangrupikeun lima perusahaan utama dina sektor babi Spanyol, saatos ngembangkeun kagiatan ékspor anu teu lirén, éta ngagambarkeun langkung ti 60% tina omzetna, anu ngaleuwihan 700 juta euro. Tina total ékspor, 70% ditujukeun ka Cina, sabab éta Samper terang pasar di nagara éta sareng tiasa ngalaksanakeun negosiasi sareng Gedi, pasangan anu ngiringan anjeunna dina lelang listrik anu munggaran.

Anu ngagaduhan kelompok daging ayeuna, anu dipimpin ku Sergio Samper sareng dimana sadérék sanésna (Jorge sareng Olga) ogé damel, mangrupikeun generasi katilu. Embah, Tomas Samper Albalá, ngamimitian kakaisaran daging ieu ngical piglets ngalangkungan bumi Huesca. Anjeunna dituturkeun ku putrana Fernando Samper Pinilla, anu masihan nami éta. Teras sumping, sareng generasi ayeuna, diversifikasi kana sektor perumahan, tatanén sareng énergi sareng nyiptakeun divisi (Jorge Pork Daging, Jorge Green, Jorge Energy…).

Pikeun ngalebetkeun bisnis énergi, anu Sampel aranjeunna pakait sareng Sinergis, perusahaan anu engkéna bakal angkat ka E2 (diserep ku Dong Dong) sareng tungtungna di E.ON (ayeuna Viesgo). Hasilna booming tina énergi terbarukan, komitmen pikeun séktor ieu ditumpukeun.

industri efisiensi énergi


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.