Tim redaksi

Renovables Verdes mangrupikeun halaman wéb tina Actualidad Blog khusus kana énergi anu tiasa dibaharui sareng lingkungan. Kami sacara saksama ngubaran unggal énergi anu paling ramah planét sareng ngabandingkeun éta sareng anu konvensional. Kami medium khusus anu nawiskeun inpormasi anu leres sareng ketat.

Tim redaksi Renovables Verdes diwangun ku sakumpulan ahli dina énergi terbarukan, beresih sareng héjo, diantarana lulusan élmu lingkungan. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa kirimkeun kami formulir ieu pikeun janten éditor.

Éditor

  • Portillo Jérman

    Lulus élmu Lingkungan sareng Master dina Pendidikan Lingkungan ti Universitas Malaga. Dunya énergi anu terbarukan beuki ageung sareng janten langkung relevan dina pasar énergi di panjuru dunya. Kuring parantos maca ratusan jurnal ilmiah ngeunaan énergi anu tiasa diperbarui sareng dina gelar kuring ngagaduhan sababaraha mata pelajaran dina operasionalna. Salaku tambahan, kuring dilatih sacara éksténsif dina masalah daur ulang sareng lingkungan, janten di dieu anjeun tiasa mendakan inpormasi anu pangsaéna ngeunaan éta.

Tilas éditor

  • Tomàs Bigordà

    Insinyur komputer anu gaduh karep pikeun ékonomi global, khususna pasar kauangan sareng énergi terbarukan.

  • Manuel Ramirez

    Komitmen kana lingkungan sareng kumaha éta mangrupikeun sabab anu penting pikeun tetep sareng sagala rupa anu kajantenan di dunya sareng planet urang. Kalayan niat nawiskeun sakedik langkung terang kana naon anu ngurilingan urang.