Tesla ngumumkeun Rencana pikeun Dominasi Dunya: Treuk, Beus, sareng Tenaga Surya

Tesla

Minggu ieu aya warta anu aya hubunganana sareng masa depan anu ngantosan urang sareng hubunganana sareng Tesla, anu sacara resmi parantos mundur bagian tina «Motors» tina namina. Kanyataan saderhana ieu matak lieur warga satempat sareng jalma asing, sareng seueur anu panasaran naha dipiceun bagian tina namina.

Sareng aya alesan anu jelas pisan nalika Tesla parantos ngungkabkeun rencana induk anyar anjeun anu tujuanana pikeun ngaleungitkeun hubungan namina sareng ngadamel mobil listrik. Elon Musk, CEO Tesla, parantos ngungkabkeun yén Tesla bakal énggal ngamimitian pangwangunan treuk tugas berat sareng beus, anu bakal diumumkeun taun payun.

Dina éta rencana induk dominasi global, Elon Musk ngajelaskeun tina halaman wébna yén anjeunna bakal teraskeun ngagabungkeun téknologi batré kalayan infrastruktur pikeun surya sahingga mindahkeun dunya nuju teu gumantung kana bahan bakar fosil.

Tesla

Tesla moal mopohokeun mobil listrikna ogé, tapi éta bakal nambihan kana kendaraan na anu beurat langkung ageung sapertos treuk sareng beus pikeun transportasi umum. Ogé ngagaduhan badé ngaluncurkeun Modél 3, anu kuring terang bakal teras nganggo SUV kompak komo pickup listrik, ku sabab éta bakal ngagedéan jajaranana sareng sadaya jinis mobil pikeun sadaya jinis konsumen.

Ayeuna Tesla henteu ngagaduhan rencana pikeun ngajantenkeun mobil langkung mirah tibatan Modél 3, tapi sanésna museur kana bagéan anu béda pisan kalayan milarian modél anu langkung sustainable pikeun ka hareup. Duanana treuk tugas beurat sareng beus ayeuna nuju tahap pamekaran mimiti.

Gagasan beus Tesla nyaéta mawa panumpang langkung seueur tibatan ayeuna urang pendak di jalan. Éta bakal ngalakukeun ieu ku nyoplokkeun tengah sareng nempatkeun korsi dimana cara asupna. Beus bakal lengkep otonom sareng éta perusahaan nyalira anu parantos ngabagi detil ngeunaan téknologi anu bakal dilebetkeun kana beus Tesla.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.