Sapédah listrik pikeun manula

Di seueur kota di panjuru dunya panggunaan sapédah salaku alat transportasi anu murah tapi di luhur sadayana ékologis.

Tapi kadang sapédah éta henteu tiasa dianggo ku sadayana jalma, naha kusabab umur kusabab gaduh sababaraha kasusah fisik anu nyegahna.

La Perusahaan Panasonic mendesain sareng ngadamel modél sapédah listrik Husus pikeun jalma anu langkung sepuh ambéh aranjeunna tiasa ngalih nganggo cara ieu sapertos sesa jalma tanpa kasusah.

Sapédah ieu gaduh pigura anu handap sahingga jalma sepuh tiasa gampang naek, aranjeunna henteu kedah ngécéd kusabab listrik, éta ngagaduhan batré litium anu tuangeun, roda na sakedik sakedik ngajantenkeun langkung pageuh. Éta ngagaduhan kisaran 13 km sareng kadali otomatis gampang pisan dianggo sareng ngabantosan jalma éta pikeun ngatur éta tanpa masalah.

Kalayan jenis sapédah ieu, jalma sepuh tiasa neraskeun ngumbara jarak sedeng tanpa peryogi bantosan, aranjeunna tiasa nganjang ka anggota kulawarga atanapi ngalakukeun balanja sacara mandiri sareng tetep aktip.

Modél sapédah ieu dipasarkeun Jepang tapi pastina bakal ngahontal pasar anu sanés nalika adaptasi sareng kabutuhan jalma di saluruh dunya.

Penting pikeun perusahaan ngémutan nalika ngarancang produkna kabutuhan konsuménna sareng tumut kana sadaya sektor masarakat, kalebet manula.

Sapédah bakal janten salah sahiji alat transportasi anu pang populerna di kota sareng lingkungan kota kusabab moméntum anu kuat yén sababaraha kota ngabina ngeunaan produk ieu.

Modél Panasonic ngémokratiskeun panggunaan sapédah kusabab éta ngamungkinkeun jalma sagala umur kauntungan tina panggunaanana.

SUMBER: Enenovable


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Natigalarzai cenahna

    Abdi resep mésér sapédah ieu. Abdi ti Kolombia. Naha mungkin?