Sektor pariwisata sareng énergi terbarukan

El séktor pariwisata kalebet hotél, asrama, sarana transportasi, jalan sareng kagiatan di alam, jst.

Sektor ieu mangrupikeun salah sahiji usaha paling anu dilakukeun pikeun ngahijikeun énergi anu terbarukan kana kagiatanana ogé ngirangan pangaruh lingkunganana. Pasti sabab aranjeunna anu peryogi di alam teraskeun janten pikaresepeun sareng séhat supados teras-terasan damel, sabab upami dirobih atanapi musnah, minat wisata bakal tamat.

Tina ranté hotél ageung anu komitmen pikeun ngabersihan énergi ngalangkungan desain atanapi perbaikan fasilitas pikeun adaptasi sareng téknologi bersih. Malah panginepan leutik atanapi perkebunan nagara anu ngasupkeun kana kagiatanana.

Beuki loba wisatawan maréntahkeun éta ékologis. Salaku tambahan, kaunggulan hébat anu seueur ti perusahaan wisata ieu nyaéta nyaéta tempatna di daérah anu ngagaduhan kaayaan lingkungan sareng iklim anu pikaresepeun pisan pikeun dianggo. énergi ti panonpoé, angin, laut, biomassa, jsb. pikeun minuhan sarat énergi anjeun dina cara anu sustainable sareng bersih.

Sektor pariwisata henteu ngan ukur tiasa ngirangan biaya listrik, gas, jst. tapi pikeun ningkatkeun infrastruktur na ku nyalira énergi ku énergi bersih, tapi ogé ningkatkeun kualitas kahirupan masarakat caket dieu.

Naon waé perusahaan pariwisata anu ngalaksanakeun kagiatanana sacara tanggung jawab lingkungan bakal ngahontal citra anu positip sareng bakal ngahasilkeun paningkatan jumlah wisatawan anu resep kana éta. pariwisata sustainable.

Tiasa waé pikeun ngembangkeun kagiatan manusa anu nguntungkeun sacara ékonomis sareng ngahargaan alam, tapi kedah milari téknologi, sistem sareng bentuk padamelan anu pangpakéna anu paling henteu ngabahayakeun lingkungan. lingkungan.

Pamakéan énergi renewable Dina séktor pariwisata, éta tiasa ngabantosan perusahaan ageung di séktor sareng usaha lokal alit.

Perusahaan anu ngadukung anu ngagaduhan kabiasaan anu tanggung jawab lingkungan mangrupakeun cara ogé nyumbang kana paningkatan lingkungan, pangurangan polusi sareng perang ngalawan polusi. perubahan iklim.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)