Runtah organik anu ditakdirkeun pikeun dapur

aparat anu ngolah runtah

Kaseueuran waktos urang nyobian henteu ngahasilkeun teuing runtah tapi mustahil, hususna runtah organik, anu urang moal tiasa nyingkahan.

Urang tiasa ngirangan aranjeunna ku ngadamel kompos nyalira ngarobih limbah ieu janten kompos pikeun pepelakan urang. Nanging, henteu sadayana ogé cocog pikeun kompos anu saé.

Mikir masalah ieu a Grup Israél parantos nyiptakeun alat anu sanggup ngolah sadaya jinis limbah organik, hasilna kompos sareng gas dina waktos anu sami.

Hal anu dugi ka ayeuna rada sesah dilakukeun di tingkat domestik.

Saur aparat, kalayan nami imah biogas, tujuanana pikeun ngubaran limbah organik kalayan biaya anu murah.

Unit tiasa ngahontal ngahasilkeun cukup gas pikeun masak dina interval 2 dugi 4 dinten berturut sareng ngahasilkeun 5 dugi 8 liter pupuk. Anu sami sareng ngolah 6 liter potongan kai per dinten atanapi 15 liter kotoran piaraan.

Alat HomeBiogas bakal gampang dianggo sareng diangkut, beuratna ngan ukur 40kg.

Sateuacanna kuring aya di Crowdfunding kanggo ngadukung proyék éta sareng sajauhna langkung ti 1.500 unit parantos dipasang, anu parantos damel dina kaayaan sampurna langkung ti sataun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.