Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan radiator panas biru

radiator panas bulao

Di dunya pemanasan, paménta pikeun radiator panas bulao, Kusabab éta nyayogikeun sababaraha perbaikan sareng kamungkinan dibandingkeun sareng radiator listrik tradisional. Salaku tambahan, hatur nuhun kana kampanye iklan ngeunaan jenis radiator ieu, dianggap yén aranjeunna ngagambarkeun hemat signifikan dina tagihan listrik.

Naon panas biru sareng naon kaunggulan sareng kalemahan nganggo radiator panas biru?

Naon panas biru?

naon panas biru

Sacara fisik, panas biru éta henteu aya kusabab éta panas biasa. Panas biru disebut ogé énergi biru atanapi pemanasan biru, tapi éta henteu ngan ukur kecap pamasaran.

Panas biru didasarkeun kana pangaruh Joule, anu dipanggihan ku James Prescott Joule taun 1841. Épék ieu nyatakeun yén upami arus listrik dialirkeun konduktor, bagian tina énergi kinétik anu dibawa ku éléktron nalika ngalangkungan konduktor, éta bakal janten panas.

Ngaliwatan operasi ieu sareng ngalaksanakeun pangaruh fisik ieu, radiator énergi "biru" tiasa dianggo.

Radiator panas biru

radiator panas biru jalan

Radiator panas biru dianggap canggih kusabab efisiensi énergi anu luhur sareng mangrupikeun épolusi radiator minyak listrik klasik. Radiator ieu nganggo résistor pikeun panas a cairan mindahkeun panas disebut «Blue Sun» sareng yén éta bénten sareng minyak dina radiator umum.

Karakteristik radiator biru béda sareng anu umum. Bédana utamina nyaéta dina komposisi sareng strukturna. Bagian luar radiator didamel tina aluminium sareng ngagaduhan layar biru anu didigitalkeun. Ogé, sapertos anu parantos disebatkeun sateuacanna, cairan anu anjeun panaskeun ku ngagunakeun résistor sanés minyak biasa.

Operasi na mirip sareng pengering atanapi kompor listrik, duanana dumasar kana dina pangaruh Joule. Résistansi anu nyambung kana arus listrik tanggung jawab pikeun manaskeun cairan anu disebat Blue Sun sareng ieu, dina gilirannana, manaskeun perumahan luar, nyayogikeun kanaékan suhu di rohangan tempat radiatorna.

Kapercayaan ngeunaan radiator panas biru

radiator panas konvensional

Hatur nuhun kana sadaya kampanye pamasaran anu aya hubunganana sareng radiator panas biru, dipercaya yén épéktipitas sareng efisiensi na langkung saé tibatan radiator biasa. Nanging, ieu henteu kitu. Jinis radiator ieu henteu sami sareng radiator listrik konsumsi rendah. Éta kedah diperhatoskeun yén dina istilah énergi, sadaya anu sami sareng pemanasan résistansi listrik, naha dina oven, kompor, jst. Éta ngalibatkeun konsumsi énergi tinggi. Kusabab kitu, sanaos radiator panas biru ngagaduhan modél anu langkung canggih, layar biru anu didigitalkeun sareng cairan mindahkeun panas anu bénten sareng radiator umum, éta henteu hartosna yén radiator sacara imperatip kalayan konsumsi listrikna rendah.

Leres leres yén radiator panas biru gaduh sababaraha paningkatan téknologi anu dilaksanakeun dina pabrikna. Perbaikan sapertos layar biru anu ngamungkinkeun urang pikeun ngonpigurasikeun suhu anu urang hoyong panaskeun, tempatkeun timer, jsb. Sadaya pilihan ieu ngabantosan urang pikeun ningkatkeun kinerja radiator sareng henteu miceun énergi sia-sia. Nanging, paningkatan téknologi ieu henteu unik pikeun radiator panas biru, Ku alatan éta, téknologi naon waé anu didaptarkeun pikeun AC tiasa nyandak kauntungan listrik sareng hemat ieu dilaksanakeun.

Pondokna, nunjukkeun slogan, pamasaran sareng pariwara anu radiator panas biru tiasa dibawa, éta henteu ngan ukur radiator minyak biasa, tapi tiasa diatur sareng tiasa diprogram. Éta ngan ukur nami anu langkung saé sareng penampilan estetika pikeun narik langkung seueur pembeli.

Kaunggulan tina nganggo radiator panas biru

kaunggulan tina radiator panas biru

Pamakéan radiator jenis ieu nyayogikeun sababaraha kaunggulan anu kedah diperhatoskeun dina konsumsi listrik bumi urang.

  • Kahiji nyaéta hemat énergi. Sanaos henteu ngagambarkeun hemat anu hébat dibandingkeun sareng radiator listrik biasa, leres, ku ngagunakeun panyilidikan pikeun ngendalikeun suhu, aranjeunna langkung pas nalika nyaluyukeun panas anu anjeun badé anggo sareng, ku sabab éta, kirang jumlah panas anu dibaurkeun. Énergi.
  • Cairan anu medar dina jero radiator disebat Blue Sun, éta tiasa nahan panas langkung seueur tibatan minyak biasa. Ieu ngandung harti yén ku kurang tanaga, éta sanggup ngahasilkeun langkung panas.
  • Éta tiasa diatur sareng gaduh timer. Ieu penting pikeun kulawarga-kulawarga di mana wengi murag, tenang nonton tipi atanapi maca buku sareng henteu hariwang ngeunaan radiator. Ku cara kieu, sagala jinis bahaya seuneu tiasa dihindari sareng énergi wasting.
  • Hawa anu diusir radiator ieu kaluar ngaliwatan bagian luhur alat sareng tiasa nyebarkeun dirina nyalira di rohangan pikeun ngahaneutan langkung.
  • Éta henteu ngagaduhan jinis bau atanapi résidu.
  • Biaya instalasi langkung handap.
  • Désainna langkung pikaresepeun sareng warna-warni tibatan anu biasa, salian ti langkung adaptasi sareng lingkungan hiasan.

kalemahan

karugian panas biru

Sanaos radiator ieu ngagaduhan sababaraha kaunggulan sareng inovasi, aranjeunna ogé ngagaduhan kalemahan dibandingkeun sareng radiator panas sanés.

  • Performasina langkung handap tibatan radiator sanés sapertos pompa panas. Sedengkeun kinerja ieu nyaéta 360%, radiator panas biru ngan ukur 100%, kumargi hubungan antara énergi dina bentuk panas anu disayogikeun ku radiator sareng énergi anu dikonsumsi ku alatna sami.
  • Sanaos ngagaduhan kaunggulan régulasi suhu sareng waktos, teu tiasa disangkal yén produksi panas ngalangkungan énergi listrik langkung mahal tibatan jinis pamasangan sanésna.

Salaku kacindekan pikeun radiator jenis ieu, tiasa disebatkeun yén kaunggulanana ngan ukur épémeral dibandingkeun sareng radiator listrik umum sareng hiji-hijina hal anu kedah urang tingali nalika mésér radiator nyaéta perbaikan sapertos angger, timer, termostat , struktur sareng penampilan aluminium, tapi tetep diémutan yén istilah "panas biru" ngan ukur pamasaran sareng bakal hartos kanaékan anu lumayan dina harga akhir produk.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Franc cenahna

    Halo Jérman,
    Tulisan anjeun parantos narik pisan pikeun kuring tapi parantos ngahasilkeun mamang.
    Naha anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring naon anu anjeun hartosna nalika anjeun nyarios yén pompa panas ngagaduhan efisiensi 360%?
    salam

bool (leres)