Proyék énergi angin anu pikaresepeun di Kansas

La Perusahaan BP ngarencanakeun pikeun ngalaksanakeun proyek énergi surya anu pikaresepeun di Kansas di Amérika Serikat, daérah anu jumlahna ageung énergi tiasa direbut tina angin sareng ieu justru naon anu dihaja dianggo ku proyék ieu anu bakal diluncurkeun teu lami.

Mangrupikeun proyék anu bakal ngijinkeun Kansas kéngingkeun énergi 419 MW, anu bakal langkung ti cukup pikeun nyumponan paménta bagian ageung tina penduduk daérah ieu. Éta mangrupikeun proyék munggaran anu tiasa dimekaran dina jangka sedeng sahingga dina Kansas Anjeun tiasa gaduh énergi anu langkung ageung tina angin, anu bakalan gampang pikeun ngirangan polusi di Kansas, anu mangrupikeun aspék penting sanés nalika mikirkeun ngalaksanakeun proyék énergi anu tiasa dibaru.

Investasi pikeun ngalaksanakeun proyék penting ieu nyaéta 800 juta sakitar sareng éta mangrupikeun salah sahiji proyék salajengna anu kedah dilaksanakeun di Amérika Serikat anu aya hubunganana sareng tanaga surya. Éta pastina mangrupikeun proyék BP anu narik pisan sareng éta pasti bakal mayar mangtaun-taun.

Daérah ieu di AS Éta sampurna pikeun ngalaksanakeun proyék énergi terbarukan ieu, dina hal ieu mangrupikeun proyék anu pikaresepeun anu aya hubunganana sareng énergi angin, kumargi éta mangrupikeun daérah anu anginna loba pisan sareng pastina aya seueur énergi terbarukan anu tiasa diala dina taun payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.