The Powerwall 2, generasi kadua aki Tesla

Batré téla powerwall sareng manpaatna
La Tesla Powerwall 2 Éta mangrupikeun generasi kadua tina batré Tesla Powerwall anu kawéntar. Batré Tesla parantos ngahontal ampir teu mungkin, nyandak luncat anu hébat sareng modél anyar ieu, sacara signifikan ningkatkeun hal anu parantos saé pisan.

Powerwall ngahijikeun sareng tanaga surya ka abah kapasitas panonpoe anu loba sareng ngirangan kagumantungan urang kana suluh fosil. Énergi tanaga surya tiasa disimpen siang sareng dianggo wengi pikeun nguatkeun bumi.

Tesla Powerwall 2, leyuran énergi bumi anu lengkep

Batré lithium-ion énggal pikeun bumi sareng usaha alit Tesla Powerwall 2 duka kali kapasitas miheulaan na. Versi munggaran ngagaduhan kapasitas gudang 6,4 KW.

Éta ogé kalebet anu kuat kakuatan inverter pikeun ngarobih énergi anu disimpen dina DC (Langsung Langsung) kana énergi anu gunana dina AC (Alih-Alih Arus), supados tiasa ngagunakeun éta di panjuru bumi.

Kalayan dua kali kapasitas generasi kahiji, Tesla Powerwall 2 tiasa ngawasa imah ukuran sedeng (2 atanapi 3 kamar) salami sadidinten. Urang ogé tiasa nyorot ukuran kompak na, kamampuan nyusun sababaraha unit sareng built-in inverter, ngamungkinkeun pamasangan dilakukeun gampang dimana waé.

Tesla Powerwall 2 Spésifikasi

Kaunggulan tina batré Tesla Powerwall 2

Kéngingkeun langkung seueur tina tanaga surya

Bahkan di bumi dimana sistem pembangkit listrik surya tanpa batré parantos aya, bagian ageung tina produksi sistem éta bakal leungit nalika dieusian kana kisi atanapi éta henteu dimangpaatkeun, nalika nganggo fungsi suntikan nol.

tanaga surya ngabantosan dina ngonsumsi diri

Kalayan Powerwall 2 anjeun tiasa nyimpen sadaya produksi sistem tatasurya anjeun sareng ngamanpaatkeun panél surya, pikeun tiasa nganggo énergi éta dina iraha waeBoh siang atanapi wengi.

Anjeun tiasa kéngingkeun kamerdekaan tina jaringan listrik

Ngagunakeun hiji atanapi dua batré litium Tesla Powerwall 2 sareng ku ngagabungkeun aranjeunna sareng énergi tanaga surya fotovoltaik, anjeun tiasa nguatkeun bumi anjeun tanpa gumantung kana jaringan listrik umum, kalayan tabungan taunan anu hartosna ieu.

ubin panonpoé pikeun ngamajukeun konsumsi diri

Ngajaga bumi tina karusakan listrik

Powerwall 2 ngajagaan bumi anjeun ti pareum listrik, sareng ngamungkinkeun penerangan sareng sadaya alat tetep beroperasi tanpa aya masalah, dugi jasa disimpen deui.

Powerwall 2, aki anu paling murah

Salaku tambahan, batré Tesla Powerwall 2 nawiskeun harga pangénggalna per kWh kapasitas di pasar, sahingga adaptasi sareng kabutuhan énergi sadidinten kalolobaan bumi, sareng ngirangan biaya énergi tetep listrik konvensional.

Tesla, perusahaan anu révolusi dunya

Powerwall mangrupikeun sistem anu otomatis sacara otomatis anu gampang dipasang sareng teu kedah dirawat

Tesla Powerwall 2 operasi

Batré Tesla Powerwall 2 bakal ngagaduhan dua vérsi:

  • Tesla Powerwall 2 AC, kalayan inverter kalebet sareng gandeng di sisi AC
  • Tesla Powerwall 2 DC, tanpa inverter sareng kompatibel sareng inverters carjer pabrik utama (Solaredge, SMA, Fronius, dll.)

Skéma Tesla Powerwall 2 AC

TESLA POWERWALL 2 operasi AC has

Dina gambar sateuacana, anjeun tiasa ningali diagram ngeunaan operasi has a tesla powerwall 2 aki AC, dina kombinasi sareng sistem generasi fotovoltaik, ditambah ku inverter koneksi jaringan bumi.

Méter énergi dipasang di ujung sirah (Tesla Energy Gateway) pamasangan listrik bumi, anu tanggel waler pikeun ngukur naha konsumsi bumi kakuatan paménta ti grid atanapi henteu. Éta ogé ngukur énergi anu kaluar kana grid, upami énergi anu dihasilkeun ku sistem fotovoltaik langkung ageung tibatan anu dipénta ku bumi dina waktos éta.

Ku cara kieu, anu Batre Powerwall 2 nyimpen tanaga upami aya surplus produksi photovoltaic atanapi nyayogikeun énergi upami panél henteu tiasa nyayogikeun sadaya kakuatan sareng tanaga anu dipénta ku bumi, sapertos dina dinten kabut atanapi wengi.

Cara kerja ieu nyobian nyéépkeun énergi anu diperyogikeun minimum tina jaringan, ngahasilkeun tabungan anu hébat dina unggal waktos.

Tesla Powerwall 2 DC diagram kerja

TESLA POWERWALL 2 operasi DC has

Anu model Powerwall 2 DC jalan langsung ayeuna, nyambung sapertos batré timah klasik, kana carjer inverter anu cocog atanapi inverter hibrid (SMA, Fronius, Solaredge, jst.).

Konfigurasi ieu bakal ngamungkinkeun damel sareng batré Tesla Powerwall dina sistem anu terasing, gandeng dina sisi langsung ayeuna, sareng henteu ngan ukur dina pamasangan anu nyambung ku grid, janten pilihan na ngabahekeun éta ogé kontématur. Ieu ngakibatkeun di sisi anu sanésna yén antarbeambung kabel pikeun Powerwall AC bakal béda ti versi DC.

 

Tesla Powerwall 2 Spésifikasi Batré

  • kapasitas: 13,5 kWh
  • Kuburan debit: 100%
  • Kekecapan: 90% siklus pinuh
  • Potencia: 7 kW puncak / 5 kW teras-terasan
  • Aplikasi anu cocog:
    • Konsumsi mandiri ku tanaga surya
    • Ngalihkeun muatan ku waktos panggunaan
    • Reservasi
    • Merdeka tina jaringan listrik
  • garansi: 10 taun
  • Skalabilitas: Dugi ka 9 unit Powerwall tiasa disambungkeun sajajar pikeun nyayogikeun listrik ka bumi saukuran.
  • Suhu operasi: -20 ° C nepi ka 50 ° C
  • dimensi: L x W x D: 1150mm x 755mm x 155mm
  • beurat: 120 kg
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake: Lantai atanapi témbok ningkatna. Panutup awétna ngajagaan ngalawan cai atanapi lebu sareng ngamungkinkeun dipasang di jero ruangan sareng di luar ruangan (IP67).
  • Sertifikasi: Sertifikasi UL sareng IEC. Éta sasuai sareng peraturan jaringan listrik.
  • kaamanan: ditangtayungan ngalawan résiko tina touch. Teu aya kabel leueur atanapi liang hawa.
  • Kulkas cair: Sistem régulasi termal cair ngatur suhu internal Powerwall pikeun maksimalkeun pungsi kinerja batré dina sadaya kaayaan lingkungan.

Skéma operasi témbok powerla téla

Batré Tesla Spanyol

La batré tesla Powerwall 2 bakal sayogi di Spanyol di 2017, sanaos tanggal panerbitan akhirna henteu dikenal. Pamasanganana kedah dilakukeun sacara éksklusif ku installer anu disahkeun ku Tesla, pikeun mastikeun operasi anu sampurna sareng a Garansi 10 taun ngalawan karusakan, bisi éta, batréna bakal diganti lengkep gratis.

Batré tesla powerwall dijamin salami 10 taun

Harga Batré Tesla

El Tesla Powerwall 2 harga batré mangrupikeun harga anu paling terjangkau per kWh kapasitas di pasar ayeuna, upami urang bandingkeun sareng harga pesaing langsung na, sapertos LG Chem RESU atanapi Axitec AXIStorage (sanaos ieu nawiskeun kaunggulan tiasa dianggo di tempat anu terasing Sistem fotovoltais sasarengan sareng carjer inverter anu saé, sapertos SMA Sunny Island atanapi Victron Multiplus atanapi Quattro). Harga na sakitar  bakal sakitar € 6300, tambah € 580 kanggo instalasi.

Masang batré tesla powerwall 2

Biaya vérsi anu munggaran langkung mirah langkung sakedik, sakitar 4.500 euro. Entong hilap yén éta dirancang pikeun ngalengkepan sistim tatasurya photovoltaic sahingga, sedengkeun panel surya ngahasilkeun, bumi meakeun langsung ti aranjeunna atanapi upami teu aya konsumsi, énergi ieu ngeusi batre Tesla.

Nalika henteu ngan ukur pelatna henteu jalan, bumi nganggo énergi anu disimpen dina batréna sareng upami masih peryogi langkung, éta tiasa nyambung kana jaringan listrik umum sareng meakeun. Kalayan pamasangan fotovoltaik, biaya proyek turnkey nepi ka 8.000 atanapi 9.000 euro. Biaya ieu bakal dilunasan antara tujuh sareng sapuluh taun

Tesla Batré sareng Kaputusan Karajaan Konsumsi Diri

Hanjakalna, Spanyol ngalaman salah sahiji panerapan anu paling parah pikeun Konsumsi Diri di dunya. Anu kawéntar "pajeg panonpoé"The take-off tina jenis fasilitas ieu ngahambat, sedengkeun di dunya sanésna pertumbuhanana teu tiasa dicegah.

Kaputusan Karajaan 900/2015

El Kaputusan Karajaan 900/2015 éta ngeureunkeun "haramna" fasilitas konsumsi mandiri, nangtoskeun kaayaan téknis sareng administrasi pikeun tiasa ngesahkeunana ku cara anu langkung spésifik.

Nanging, justru sababaraha kaayaan téknis-administrasi ieu, sapertos kawajiban masang méter kadua sareng prosedur anu kedah dilaksanakeun sareng perusahaan distribusi ngajantenkeun prosés legalisasi mahal, sesah pisan sareng kalem, nyegah sareng ngirangan fasilitas konsumsi diri.

Pamaréntah PP parantos seueur ngarugikeun dunya konsumsi nyalira

Upami pikeun sadayana ieu kami tambahkeun pajak dina panonpoe, anu mangrupakeun muatan pikeun énergi anu dihasilkeun, anu hungkul pamasangan di bumi atanapi tempat kalayan pasokan listrik anu dikontrak kirang ti 10kW tunggal-fase samentawis dileupaskeun, disincentif total.

Salaku tambahan, pamasangan anu ngagunakeun akumulasi batré, sapertos batréna Tesla Powerwall 2, SK ogé ngecas aranjeunna ku biaya anu tetep gumantung kana kakuatanna, konsép ieu henteu mahal teuing, tapi éta ngeusi sareng disinsentif langkung seueur deui fasilitas produksi mandiri listrik.

rajoy sareng esteban

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.