Polusi noise

sora tina kamacetan sareng patalimarga

Ayeuna dua per tilu penduduk dunya hirup di kota-kota ageung. Kota-kota parantos janten dina sumber émisi noise anu hébat sareng polusi akustik. Sumber utama noise di kota nyaéta lalu lintas jalan. Konsentrasi kandaraan bermotor, patalimarga, macét, tanduk, jst. Aranjeunna ngaluarkeun sora sareng tiasa nyababkeun panyakit dina manusa.

Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO) netepkeun had beurang 65 desibel (dB) supados henteu ngabahayakeun kaséhatan. Acan jutaan jalma kakeunaan tingkat anu langkung luhur unggal dinten. Naon anu tiasa dilakukeun dina kaayaan ieu sareng naon résiko paparan kontinyu kana tingkat noise anu luhur?

Karakteristik tina polusi noise

tingkat noise di kota

Polusi noise ngagaduhan ciri anu khusus anu ngabédakeunana tina polutan anu sanés:

  • Éta polutan anu paling murah pikeun ngahasilkeun sareng meryogikeun sakedik tanaga pikeun dipancarkan.
  • Éta rumit pikeun ngukur sareng ngitung.
  • Éta henteu nyésakeun résidu, éta henteu ngagaduhan pangaruh kumulatif ka lingkungan, tapi tiasa ngagaduhan pangaruh kumulatif dina pangaruhna ka manusa.
  • Éta ngagaduhan radius tindakan anu langkung alit tibatan polutan anu sanés, nyaéta ayana di rohangan anu khusus pisan.
  • Éta henteu ngalangkungan sistem alam, sapertos hawa anu tercemar ku angin, sapertos.
  • Éta ngan ukur dirasa ku hiji rasa: nguping, anu ngajantenkeun pangaruhna diremehkeun. Ieu henteu kajantenan ku cai, contona, dimana kontaminasi tiasa ditingali ku penampilan, bau sareng rasa na.

Ribut di kota

Kapal terbang ngalayang ngalangkungan kota

Spesialis polusi noise sareng noise Aranjeunna anu ngukur tingkat noise di kota sareng ngahasilkeun peta noise. Aranjeunna netepkeun tingkat noise anu aya di unggal daérah kota sareng tingkat ambang duanana siang sareng wengi anu kedahna aranjeunna kéngingkeun kaséhatan anu séhat.

Ambang sora langkung luhur nalika siang tibatan wengi. Paparan kontinyu kana tingkat noise anu luhur tiasa nyababkeun panyawat atanapi masalah sapertos setrés, kahariwang, munculna masalah kardiovaskular Sareng di murangkalih, masalah tiasa muncul dimana aranjeunna kaganggu dina prosés diajar.

Aya ogé masalah sanés anu aya hubunganana sareng tingkat noise tinggi sapertos:

Insomnio

Hésé meunang bobo

Di tempat-tempat di kota-kota anu ngagaduhan kahirupan wengi anu luhur sapertos bar, pub, discos, crowd, jsb. Aranjeunna langkung kamungkinan tingkat noise tinggi dina wengi. Ieu nyababkeun kasulitan bobo di jalma-jalma anu cicing di sekitar tempat-tempat ieu.. Kesulitan teras-terasan saré sareng sababaraha jam bobo nyababkeun insomnia. Salaku tambahan, insomnia ningkatkeun penampilan gangguan psikologis sapertos setrés atanapi kahariwang; ogé perobihan sistem imun, hilap sareng kasusah diajar.

Aya studi anu nunjukkeun yén di daérah anu tingkat luhurna noise parantos ningkat pangakuan rumah sakit.

Masalah haté

masalah jantung disababkeun ku noise

Tingkat paparan maksimum kana noise anu disarankeun ku WHO nyaéta 65dB siang siang. Paparan sapopoé kronis kana tingkat noise saluhureun 65 dB atanapi paparan akut di luhur 80-85 dB tiasa nyababkeun gangguan jantung jangka panjang, sanaos anu kapangaruhan henteu memperhatoskeun gejala panyakit. Anu kapangaruhan henteu terang éta sabab awak ngaréspon tingkat noise tinggi ku ngaktipkeun hormon saraf anu ningkatkeun tekanan getih, denyut jantung, vasoconstriction sareng kentel getih.

Jelas, jalma anu langkung sepuh langkung peka sareng rentan ka jenis panyakit ieu kusabab paparan kronis kana tingkat noise anu luhur.

Masalah nguping

masalah nguping dina sagala umur

Jalma anu sering damel atanapi tempat rineh kalayan tingkat noise luhur langkung rentan ngadangukeun cilaka. Cedera ieu ngancurkeun sél dina ceuli jero sareng ngarusak dédéngéan.

Karugian dédéngéan ngahasilkeun konsékuansi anu mangaruhan kahirupan urang sapopoe, ngahalangan hubungan sosial, nurunkeun kinerja akademik sareng padamelan, nyababkeun parasaan kapencil, katiisan sareng déprési.

Pikeun nyingkahan ieu disarankeun:

  • Nyingkahan tempat anu ribut
  • Ngajaga Ceuli Anjeun sareng pelindung anu cocog
  • Televisi sareng radio dihurungkeun dina volume anu sedeng
  • Nalika nganggo headphone, ulah ngaleuwihan 60% tina volume maksimum
  • Entong ngaleuwihan panggunaanana langkung ti hiji jam sadinten
  • Anggo alat ku limiter volume supados henteu ngaleuwihan tingkat séhat
  • Nalika nyetir, tong nganggo tanduk teu perlu
  • Salila acara musik jauh tina panyatur

Polusi noise ngahasilkeun langkung seueur jalma anu gering

gering ku polusi noise

Pikeun ngitung sareng ngabandingkeun parahna polusi sora, panilitian dilaksanakeun di Barcelona Institute for Global Health (ISGlobal), pusat anu dipromosikeun ku "la Caixa" Banking Foundation, anu parantos ngira-ngira, pikeun anu munggaran, muatan panyakit disababkeun ku perencanaan kota sareng transportasi di Barcelona.

Diantara sadaya faktor lingkungan anu tiasa nyababkeun panyakit di warga, éta noise ti patalimarga anu nyababkeun jumlah paling seueur, malah langkung luhur tibatan panyakit anu aya hubunganana sareng kurangna aktivitas fisik sareng polusi udara.

Panilitian ieu ogé parantos nyimpulkeun upami Barcelona ngagaduhan perencanaan langkung hadé pikeun ruang sareng transportasi kota éta tiasa nunda dugi ka 3.000 maot sataun. Salaku tambahan, upami rekomendasi internasional pikeun pamekaran kagiatan fisik parantos kacumponan, ngahindarkeun paparan polusi udara, sora sareng panas, 1.700 kasus panyakit kardiovaskular tiasa dicegah unggal taun, langkung ti 1.300 kasus hipertensi, caket kana 850 kasus stroke sareng 740 kasus déprési, sareng anu sanésna.

Tulisan anu aya hubunganana:
Polusi noise ngabalukarkeun langkung seueur panyakit tibatan polusi udara

Tingkat noise sareng kaséhatan

méja tingkat noise

Skala noise anu diukur dina desibel numutkeun kana ceuli manusa nyaéta:

  • 0  Tingkat dédéngéan minimum
  • 10-30  Tingkat noise low sami sareng paguneman rendah
  • 30-50  Tingkat noise handap sami sareng paguneman normal
  • 55  Tingkat kanyamanan akustik rata-rata
  • 65  Tingkat toleransi akustik maksimum anu diijinkeun diadegkeun ku WHO
  • 65- 75  Sora anu ngaganggu sarua jeung jalan anu lalu lintas, tipi luhur ...
  • 75-100  Karusakan ceuli dimimitian, nyababkeun sensasi teu raoseun sareng gugup
  • 100-120  Résiko pingsan
  • 120  Ambang nyeri akustik
  • 140 Tingkat maksimal anu nguping ku manusa tiasa tahan

Sora alam

sora alam

Kalayan polusi noise, lingkungan pakotaan sareng tingkat noise anu luhur urang hilap kana sora alam. Seueur jalmi, bahkan hiking, nganggo headphone sareng ngupingkeun musik tibatan ngararasakeun sora alam.

Kado anu mangrupakeun sora manuk atanapi cai anu murag dina cinyusu nuju leungit kusabab prosés anu mirip sareng jenis pireu. Karapihan padamelan alam dunya dina bahaya ngaleungit sareng kaleungitan pentingna pikeun generasi ayeuna, sabab jalma-jalma malire kana sora di sakurilingna.

Tingkat noise latar anu ningkat di sababaraha daérah ngancam masarakat janten teu sadar kana sora-sora anu tangtu sapertos lagu kenari, cai murag atawa gogorowokan daun tatangkalan nalika aya angin, anu tiasa didangu ti waktos ka waktos bahkan di daérah urban héjo.

Éta henteu acan terang pasti naha, tapi aya studi anu mastikeun yén ngadangukeun sora anu dilakukeun ku alam éta manpaat pikeun kaséhatan. Tenang pipikiran, rilekskeun otot, hindarkeun setrés, jst. Ieu panginten kusabab manusa dina jutaan taun evolusi parantos ngaitkeun sora alam anu sepi sareng kaamanan.

Kumaha carana nyingkahan polusi noise di kota

layar akustik

Kusabab lalu lintas jalan mangrupikeun sumber sora anu pangageungna, urang kedah fokus kana ngiranganna. Aya prasarana anu diwangun di jalan raya anu ngaliwat caket bumi atanapi anu perkotaan (aranjeunna ngalangkungan tengah kota) pikeun ngahindaran noise anu kaleuleuwihi.

Salaku conto, urang mendakan layar sora. Ieu témbok diwangun di sisi jalan raya pikeun ngirangan jumlah noise anu ngalangkungan éta. Di lingkungan pakotaan ogé tiasa janten tangkal sareng rungkun, sajaba ti ngirangan noise, nyucikeun hawa anu tercemar.

Aya proyek pikeun ngamangpaatkeun tanaga anu tiasa dibangkitkeun sareng hindaran noise anu nuju dikembangkeun. Éta ngeunaan hateup panonpoe dina jalan tol. Jalan panutupan, jalan tol sareng jalan karéta kalayan panutup fotovoltaik surya Éta parantos mangrupikeun pilihan kalayan pamasangan ganjil dina operasi, sapertos jalur karéta kecepatan tinggi di Bélgia.

Gangguan anu disababkeun ku panonpoé nalika subuh sareng magrib bakal seueur dihindari, ogé mesin teuing di tempat anu loba insolasi sapertos gurun sareng nagara anu langkung haneut sareng drastis ngirangan noise dipancarkeun di daérah perkotaan. Salaku tambahan, kami ngagaduhan kontribusi énergi anu diperyogikeun ieu, asalna tina sumber anu tiasa diperbarui, non-rereged sareng éfisién.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, noise henteu katingali ku panon manusa, tapi akibatna rada serius. Kusabab kitu, urang kedah ngalakukeun bagian urang pikeun nyingkahan noise anu seueur sareng teu ngagaduhan masalah kaséhatan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kevin carruitero cenahna

    Dina kasus kuring kuring biasana ngadangukeun musik nganggo headphone salami jam-jam kalayan volume anu kuat sareng leres kuring ngalaman seueur setrés sareng teuing hariwang.
    Hatur nuhun kana sumbangan, salam ti peru!