Renewables gaduh kasusah mendakan pembiayaan di Spanyol

panel panonpoe

Sektor anu tiasa diperbarui di Spanyol Éta pisan kapangaruhan ku pembiayaan sakedik sareng pajak ageung anu dipibanda. Éta mangrupikeun sektor anu rusak pisan, sanaos nguntungkeun pisan sareng épisién dina jangka panjang upami anjeun tohan. Sababaraha proyék sapertos ngarobih boiler tradisional pikeun alat pembakaran biomassa inovatif, ngawangun pembangkit listrik tenaga listrik alit sareng pembangkit surya di kota, nyaéta anu parantos tiasa ngabiayaan pembiayaan.

Pembiayaan organisasi, perusahaan sareng individu anu ngamajukeun inisiatif pikeun konservasi alam, pangropéa sumber daya alam sareng paningkatan énergi anu terbarukan Aranjeunna sanés prioritas bank ageung. Nanging, upami proyek dipidangkeun anu inovatif, hormat sareng lingkungan sareng anggaran anu realistis, pembiayaan tiasa dipendakan ti bank.

Salila 2015, ampir 300 ideu anu aya hubunganana sareng énergi anu tiasa dibangkitkeun kéngingkeun pembiayaan pikeun nilai 328 juta euro pikeun pamekaranana di Spanyol. Investasi dina kelestarian sareng efisiensi énergi narékahan pikeun "merangan pangaruh parobihan iklim, salian ti ngabantuan sabisa-bisa pikeun minuhan komitmen Éropa pikeun ngahontal réduksi 40% émisi gas rumah kaca, ku 2030" saur para padamel Bank Triodos, Anu masihan kiridit.

Diantara proyék anu dibiayaan urang mendakan tina pepelakan matahari alit anu ngahasilkeun sababaraha 20 kilowatt malah sababaraha ageung anu tiasa ngahontal 5 megawatt. Normalna, pembiayaan rata-rata anu ditampi unggal proyék ngahontal sajuta euro, tapi tiasa dipasihkeun dugi ka 10 juta kiridit, gumantung kana ukuran proyékna.

Investasi pikeun beuki ngamajukeun produksi tanaga surya di Spanyol parantos dikonsentrasi dina Andalusia, Castilla-La Mancha sareng Murcia sanaos aya ogé rencana pangwangunan di Valencia, Catalonia, Castilla y León, Kapuloan Balearic sareng Kapuloan Canary. Kalér semenanjung sareng Komunitas Madrid mangrupikeun daérah anu konsentrasi panghandapna tina jenis proyék ieu.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.