Pembaruan naroskeun pikeun ngahukum saha waé anu ngotorkeun

Tantangan énergi anu tiasa diréntenkeun

Salaku dasar kapayunna Parobihan Parobihan sareng Hukum Transisi Énergi, sababaraha organisasi anu tiasa diperbaharui nyungkeun perpajakan anu langkung saé pikeun téknologi anu pangotorna. Hukum ieu, anu bakal dikembangkeun ku Pamaréntah pikeun minuhan tujuan Uni Éropa, dina hal kelestarian sareng pembangkitan énergi

Pikeun asosiasi, peraturan anu ngusahakeun "nyingkahan atanapi adaptasi kana pangaruh anu bakal disababkeun ku perubahan iklim" ngahukum jalma-jalma anu "nyababkeun masalah" dina urusan pajak, nyaéta, sumber anu paling ngotorkeun, sapertos batubara, sareng nguntungkeun generasi énergi ngalangkungan pembaharuan

Hukum Transisi Énergi

Numutkeun ka dununganana, "Sajauh ieu, perpajakan lingkungan parantos murag kana téknologi terbarukan kalayan tujuan ngumpulkeun sareng henteu ditujukeun pikeun promosi Transisi Énergi." Dina pernyataan anu sami anjeunna nambihan, "Upami sistem pajak parantos didirikeun anu bakal ngumpulkeun éta prinsip yén polusi mayar, pamekaran pembaruan bakal janten akibat langsung tina pasar nyalira ”.

Protokol Kyoto ngirangan émisi karbon

Ieu mangrupikeun salah sahiji klaim anu dilakukeun ku asosiasi dina partisipasi na dina prosés rundingan umum dibuka ku Pamaréntah sateuacan nyusun draf undang-undang anyar, sareng anu kabuka ti tanggal 18 Juli dugi ka 10 Oktober.

Salaku tambahan, perusahaan anu diperpanjang parantos naroskeun yén undang-undang ka hareup "netepkeun kerangka pangaturan anu stabil sareng tiasa diprediksi, anu kalebet skénario panyalindungan kanggo inpormasi kapengker sareng pikahareupeun dina pembaruan." Dina pengertian ieu, éta nungtut supaya aranjeunna henteu diulang "kasalahan kapungkur"Sareng" parobihan législatif réaktif "dilaksanakeun, ogé kahontalna" perencanaan énergi anu ngariung, anu ngémutan asupna generasi pembaruan énggal sareng kalénder pikeun panutupan pepelakan anu saluyu sareng tujuan réduksi émisi ".

ICSID

Urang tiasa émut yén Spanyol ngumpulkeun sahenteuna 27 keluhan dina badan arbitrase internasional sapertos ICSID, Bank Dunia, atanapi Uncitral (UN). Jumlah klaim ieu nambihan minimum 3.500 juta euro, sanaos sababaraha ahli sumping nempatkeun tempatna ampir di 6.000 juta.

Saatos pendapat ICSID anu munggaran ngalawan Spanyol sareng ngadukung paménta dana investasi Inggris Eiser Infrastruktur Terbatas sareng cabangna Luksemburg Énergi surya Luksemburg, Anu nanem modal ampir 1.000 milyar dina dua pembangkit listrik termal surya Di propinsi Ciudad Real sareng Badajoz, pilihan na ningkat yén resolusi anyar bakal tumiba ngalawan Eksekutif Spanyol.

ngangkut

Perusahaan nambihan yén urang henteu ngan ukur kedah pusat Dina sektor listrik, "tujuan anu ngariung, ambisius sareng kahontal dina AC sareng transportasi" ogé kedah ditetepkeun.

angkutan umum di barcelona

Kabeneran, beuki loba urang ningali inovasi énergi terbarukan sapertos proyek super kebon angin, kebon surya, jst. dina waktos anu sami kami ningali inovasi sareng mobil listrik.

Najan kitu, mobil listrik ngan ukur ujung gunung es sareng éta kusabab seueur mobil jenis ieu anu urang tiasa mendakan nyalira di kota-kota urang Masalah anu urang ngagaduhan tina émisi CO2 moal réngsé.

Ieu langsung saprak kami henteu siap pikeun ngahasilkeun jumlah énergi anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun kandaraan ieu tanpa ngaluarkeun CO2, ogé naon énergi terbarukan henteu hasil dina jalan kana angkutan sakumaha tiasa ngagentos mesin pembakaran.

Sanaos anu terakhir urang ngembangkeun langkung seueur sareng unggal dinten urang langkung caket kana nyandak léngkah ageung dina hal ieu.

Greenpeace

Konsultasi dibuka ku Menteri Energi, Pariwisata sareng Digital Agenda sareng Pertanian sareng Perikanan, Pangan sareng Lingkungan parantos nampi langkung ti usulan 170 Dina akhir Séptémber.

Organisasi lingkungan Greenpeace ogé parantos ilubiung dina éta, anu ngabéla yén undang-undang kedah ngawangun kerangka pangaturan pikeun transisi nuju modél énergi anu terbarukan 100% anu épisién, cerdas, dina 2050, kalayan peta jalan anu transparan.

Greenpeace parantos ngahasilkeun séri Laporan évolusi énergi [Urang Sunda] nunjukkeun yén aya solusi pikeun nyumponan kabutuhan énergi urang dina wates kelestarian planét dimana urang cicing, sareng dimungkinkeun pikeun nerapkeunana kalayan penting anu diperyogikeun. Laporan ieu nunjukkeun kumaha dunya tiasa ngirangan émisi CO2 kana tingkat anu diperyogikeun pikeun nyingkahan pangaruh parah tina perubahan iklim.

Numutkeun ka Tatiana Nuño, kapala kampanye perubahan iklim Greenpeace, «Pamaréntah kedah ngagaduhan tujuan anu langkung ambisius dina perundingan énergi anu lumangsung di tingkat Éropa sareng kami ngarep yén prosés konsultasi umum sadayana ieu bakal kagambar dina hukum.

greenpeace ngalawan kabijakan listrik


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.