Manuel Ramirez

Komitmen kana lingkungan sareng kumaha éta mangrupikeun sabab anu penting pikeun tetep sareng sagala rupa anu kajantenan di dunya sareng planet urang. Kalayan niat nawiskeun sakedik langkung terang kana naon anu ngurilingan urang.

Manuel Ramírez parantos nyerat 135 tulisan ti saprak Juni 2014