Fausto Ramirez

Dilahirkeun di Malaga di 1965, Fausto Antonio Ramírez mangrupikeun pangdeudeul biasa pikeun média digital anu béda. Panulis naratif, anjeunna ngagaduhan sababaraha publikasi dina pasaran. Anjeunna ayeuna nuju ngadamel novel anyar. Gairah ngeunaan dunya ékologi sareng lingkungan, anjeunna mangrupikeun aktivis anu komitmen pikeun énergi anu terbarukan.