Ngan 3% énergi di Kapuloan Balearic tiasa dibaharukeun

Greens / European Free Alliance (Greens / Ale) sareng MÉS per Mallorca nunjukkeun kakurangan anu jero kusabab di Kapuloan Balearic "ngan ukur 3 persén" énergi anu tiasa dibaharukeun, nalika naon anu ditetepkeun ku peraturan Éropa nyaéta ngahontal 20 persén di 2020.

Ieu dinyatakeun ku MEP Héjo / ALE, Florent Marcellesi, dina konperénsi pers di Palma anu babarengan sareng juru bicara MÉS per Mallorca (Kapuloan Balearic), David Abril, anjeunna nampilkeun agenda prioritas pikeun mindahkeun tujuan ka Éropa «pikeun ngahontal Kapuloan Balearic sustainable".

Marcellesi parantos nyatakeun komitmenna pikeun mindahkeun prakarsa MÉS ka Brussel sareng parantos ngajelaskeun proposal ieu anu tujuanna "ngalaksanakeun transisi ékonomi sareng ékologis Kapuloan Balearic«. Sapertos anu parantos dimimitian dina Kapuloan Kanaria.

kebon angin

Ku cara kieu, anjeunna parantos ngajelaskeun yén Pasatujuan Paris parantos nyababkeun a "dampak tinggi" sareng yén "tibatan ékonomi sakali, pindah ka arah ékonomi sirkular, tina panggunaan deui sareng panggunaan sumber daya ".

«MALLORCA BISA JADI JADI PEMIMPIN» Gagasan utama na nyaéta urang henteu kedah «nyarioskeun perkawis pulau-pulau dumasar kana monokultur pariwisata, tapi kamungkinan ngeuyeuban ékonomi sareng ngamajukeun konsumsi produk lokal ».

Janten, anjeunna nyarios yén "urang kedah bet dina énergi anu terbarukan sareng bersih tutup jalma anu ngahasilkeun énergi kotor»Sareng parantos nunjukkeun yén, numutkeun ka Pasatujuan Paris, pabrik Es Muntanar kedahna janten katutup sateuacan 2025

Wakil Greens / ALE ogé parantos masihan koméntar kasus khusus bandara Wina, dimana usulan ékspansi henteu dilaksanakeun saluyu sareng kanaékan anu tiasa diramal dina Co2. "Kami bakal ngawangun pangalaman ieu sami sareng anu tiasa diangkat di bandara Palma," saurna. Salaku tambahan, MEP ogé parantos ngangkat kamungkinan nungtut 'pajak pikeun penerbangan internasional anu ditujukeun pikeun mitigasi dampak sareng langkah-langkah kelestarian ".

Énergi anu tiasa diperbarui di Kepulauan Kanaria

investasi REE

Menteri Ékonomi, Industri, Dagang sareng Pangetahuan, Pedro Ortega, parantos nyatakeun yén Pamaréntah ngarepkeun yén "kuota anyar, dina waktos anu singget urang tiasa kana 9% pembaruan dugi ka 21%." Di Kapuloan Kanaria aya 18 kebon angin, sareng teu lami deui inohong ieu bakal naék janten 67. Opat puluh salapan kebon angin bakal ditambih ka anu parantos aya di Nusantara ngantosan nagara masihan aranjeunna kuota énergi énggal.

Modernisasi peternakan angin ayeuna di Kapuloan Kanaria ku alat-alat anu langkung kuat, épisién sareng canggih penting pisan pikeun ngahontal produksi énergi anu langkung ageung di Kapuloan, utamina dina kasus anu dipasang di daérah anu ngagaduhan kaayaan anu langkung saé di Nusantara sareng anu parantos ngagaduhan umur anu tangtu.

Menteri Ékonomi, Industri, Dagang sareng Pangetahuan Pamaréntah Pulo Canary, Peter OrtegaAnjeunna émut yén 49 kebon angin anu diala dina bulan Désémber 2015 kuota remunerasi khusus pikeun ngahasilkeun di Kapuloan Kanaria, nambihan kakuatan total 436,3 MW. Diantarana, parantos aya genep anu parantos dimimitian sacara saheulaanan sareng 28 taman anu parantos dipasihan ijin administrasi, diantarana tujuh anu diwangun di Gran Canaria sareng hiji di Tenerife.
turbin angin

Pembimbing mastikeun yén, "salian ti inincrease kapasitas pembangkit listrik, modérnisasi fasilitas bakal ngamungkinkeun pikeun ngirangan bentang sareng dampak lingkungan ”sareng dituduhkeun perluna ngawangun kerangka pangaturan anu ngagampangkeun répowering.

Ngeunaan tantangan anu paling gancang dina énergi anu terbarukan, Pedro Ortega nyorot persetujuan ti kuota remunerasi khusus pikeun taman angin sareng fotovoltaik di Kapuloan Kanaria, anu Nagara janji pikeun dipiceun dina opat bulan kahiji 2017 sareng promosi fasilitas panas bumi entalpi anu énggal, anu mana kelompok damel parantos didamel sareng sadaya agen anu kalibet.

Énergi anu tiasa diénggalan

Dina Séptémber, Warta Resmi Kapuloan Kanaria nyebarkeun persetujuan akhir tina basis pangaturan subsidi kanggo fasilitas mandiri di Lanzarote sareng La Graciosa ngalangkungan sistem énergi anu tiasa diénggalan dina gedong-gedong anu nyambung sareng henteu nyambung kana jaringan distribusi.

Pembimbing parantos nyatakeun yén Pamaréntah ngarepkeun éta «Kuota anyar, dina waktos anu singget urang tiasa angkat tina 9% pembaruan di 2015 dugi ka 21%. Kami ngitung yén dina 2025 Kapuloan Kanaria tiasa nembus 45% ».

Ladang angin Huelva


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.