Mesin Stirling

Mesin Stirling

Dinten ayeuna urang badé nyarioskeun perkawis jinis mesin anu bénten sareng mesin anu biasa dianggo pikeun pembakaran internal. Kandaraan nganggo mesin jenis ieu didukung ku suluh fosil anu efisiensi na henteu saé pisan. Dina hal ieu, kami nampilkeun anjeun mesin Stirling. Éta mesin téhnis kalayan efisiensi langkung ageung tibatan mesin béngsin atanapi solar. Ku cara kieu, tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji mesin pangsaéna anu aya sareng, sajaba ti éta, éta ékologis.

Dina tulisan ieu urang bade nganalisis karakteristik mesin Stirling sareng ngabandingkeun kaunggulan sareng kalemahan panggunaanna. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan jinis mesin ieu? Anjeun kedah tetep maca 🙂

Mesin Stirling

Mesin Stirling Emas

Mesin ieu henteu modern atanapi répolusionér. Éta nimukeun di taun 1816 ku Robert Stirling. Éta dipikaterang janten mesin kalayan poténsial janten langkung épisién tibatan jinis durukan anu sanés. Paduli papanggihanana, urang moal tiasa nyarios yén aranjeunna parantos ngeureunkeun kahirupan urang.

Nyatana, mesin ieu, sanaos ngagaduhan poténsial anu langkung seueur, ngan ukur dianggo dina sababaraha aplikasi anu khusus pisan. Daérah tempat anu diperyogikeun peryogi mesinna sepi mungkin, henteu sapertos mesin pembakaran internal konvensional. Salaku conto, éta dipaké dina kapal selam atanapi pembangkit listrik bantu pikeun kapal pesiar.

Éta henteu acan dianggo dianggo sacara masif, tapi henteu hartosna éta henteu dianggo. Mesin ieu ngagaduhan kaunggulan anu hébat anu bakal dianalisis engké.

operasi

Gas panas

Mesinna nganggo siklus Stirling, anu bénten sareng siklus anu dianggo dina mesin pembakaran internal.

Gas anu dianggo henteu kantos kaluar tina mesin, anu ngabantosan pikeun ngirangan émisi gas polusi. Éta henteu ngagaduhan katup knalpot pikeun ngaluarkeun gas tekanan tinggi, sapertos sareng béngsin atanapi mesin solar. Upami aya bahaya, éta henteu ngagaduhan résiko ngabeledug. Kusabab ieu, mesin Stirling sepi pisan.

Mesin Stirling ngagunakeun sumber panas luar anu tiasa kaduruk. Boh tina bénsin dugi ka tanaga surya atanapi bahkan panas anu dihasilkeun ku pepelakan buruk. Ieu ngandung harti yén dina jero mesin teu aya jinis pembakaran.

Prinsipna mesin Stirling tiasa dianggo  nyaéta jumlah tetep gas disegel dina jero mesin. Ieu nyababkeun sababaraha kajadian janten ngabentuk tekanan gas dina jero mesin sareng nyababkeun ngajalankeun.

Aya sababaraha pasipatan gas anu penting pikeun mesin pikeun fungsina leres:

  • Upami anjeun ngagaduhan jumlah gas dina jumlah ruang anu tetep sareng anjeun ningkatkeun suhu gas éta, tekanan bakal ningkat.
  • Upami anjeun gaduh jumlah gas anu tetep sareng dikompréskeun (ngirangan jumlah rohangan anjeun), suhu gas éta bakal ningkat.

Kieu carana mesin Stirling ngagunakeun dua silinder. Salah sahijina dipanaskeun ku sumber panas éksternal (seuneu) sareng anu sanésna didinginkan ku sumber pendingin (sapertos és). Kamar gas anu gaduh silinder duanana nyambung sareng piston mékanis saling nyambungkeun ku tautan anu nangtoskeun kumaha cara aranjeunna bakal ngalih relatif.

Bagéan motor

Operasi mesin Stirling

Mesin ieu ngagaduhan opat bagian dina siklus operasi atanapi pembakaranna. Dua piston anu parantos kami sebatkeun sateuacanna nyaéta anu ngalengkepan sadaya bagéan siklus:

  1. Pikeun mimitian, panas ditambah kana gas dina jero silinder anu dipanaskeun. Ieu nyiptakeun tekanan sareng maksa piston pikeun maju ka handap. Ieu mangrupikeun bagian tina siklus Stirling anu ngalaksanakeunnana.
  2. Teras piston kénca ngalih ka luhur bari piston katuhu ngalih ka handap. Gerakan ieu mindahkeun gas panas nuju kana silinder anu didinginkan ku és. Pendinginan éta gancang nurunkeun tekanan gas sareng tiasa dikomprés langkung gampang pikeun bagian siklus salajengna.
  3. Piston mimiti neken gas anu didinginkan sareng panas anu dihasilkeun ku komprési éta éta dikaluarkeun ku sumber pendingin.
  4. Piston katuhu belah luhur bari kénca belah handap. Ieu deui nyababkeun gas asup kana silinder anu dipanaskeun dimana panasna gancang, tekanan wangunan, sareng siklusna diulang deui.

Kaunggulan tina mesin Stirling

Stirling Powered Surya

Hatur nuhun kana jinis operasi sareng kinerja na, urang tiasa mendakan sababaraha kaunggulan.

  • Éta jempé. Kanggo sababaraha kagiatan anu diperyogikeun tiiseun langkung ageung, jinis motor ieu mangrupikeun pilihan anu saé. Éta ogé gampang nyaimbangkeun sareng ngahasilkeun saeutik geter.
  • Éta gaduh efisiensi tinggi. Kusabab hawa tina sumber anu panas sareng tiis, mesinna tiasa dijalankeun dina suhu anu handap. koogenerasi.
  • Anjeun tiasa gaduh sababaraha sumber panas. Pikeun manaskeun gas anjeun tiasa gaduh sumber panas sapertos kai, habuk habuk, tanaga surya atanapi panas bumi, limbah, jst.
  • Éta langkung ékologis. Jinis mesin ieu henteu nyumbang kana émisi gas kana atmosfir ku ngahontal pembakaran lengkep.
  • Langkung reliabiliti sareng perawatan gampang. Téknologi na saderhana pisan tapi épéktip. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna tiasa dipercaya pisan sareng meryogikeun sakedik pangropéa.
  • Aranjeunna langkung lami. Beda sareng mesin konvensional, langkung saderhana sareng berkat desainana mangtaun-taun langkung lami.
  • Rupa-rupa kagunaan. Éta tiasa gaduh sababaraha kagunaan kusabab otonomi sareng adaptasi kana kabutuhan sareng jinis jinis sumber panas.

Areng

Cogeneration ngagunakeun mesin Stirling

Sakumaha jinis motor ieu nawiskeun kaunggulan, urang ogé kedah nganalisis karugian nyaéta:

  • Biaya mangrupikeun masalah pangbadagna anjeun. Éta henteu kalapa sareng média sanés.
  • Henteu dipikaterang ku masarakat umum. Upami anjeun henteu terang naon éta mesin Stirling, anjeun moal tiasa ngamajukeunana.
  • Aranjeunna condong ngagaduhan masalah panyegelan. Ieu komplikasi. Pilihan anu idéal nyaéta hidrogén pikeun ringan sareng kamampuan nyerep kalori. Nanging, éta henteu ngagaduhan kamampuan sumebar ngalangkungan matéri.
  • Sakapeung éta kedah ageung pisan sareng meryogikeun perkakas ageung.
  • Kurangna kalenturan. Variasi daya gancang sareng épéktip sesah didaptarkeun ku mesin Stirling. Anu ieu langkung mumpuni pikeun beroperasi kalayan kinerja nominal konstan.

Kalayan inpormasi ieu anjeun bakal tiasa langkung ngartos jinis mesin ieu sareng nganalisis lengkep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.