merek sustainable

tren pakean sustainable

Industri fashion nyaéta industri paling polusi kadua di dunya, sarta beuki loba pausahaan sarta désainer bet on produksi leuwih tanggung jawab. Teu aya ragu yén industri fashion parantos ngalaman péngkolan ka arah fashion gancang dina taun-taun ayeuna sareng henteu lirén ngembang. Sadaya ieu geus ngarah ka kreasi tina merek sustainable anu mastikeun perawatan lingkungan sareng pangurangan dampak lingkungan anu aranjeunna gaduh.

Dina tulisan ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan merek sustainable utama anu aya, karakteristikna sareng kumaha aranjeunna ngabantosan ngirangan dampak lingkungan.

merek sustainable

merek sustainable

Sababaraha dasawarsa ka tukang, ampir teu mungkin mésér baju sareng ngagemna pikeun kahiji kalina unggal dinten. Harga sareng kurangna ranté ageung, tiasa diaksés sareng pikaresepeun pikeun masarakat, nyababkeun urang nyandak kaputusan anu langkung wijaksana nalika mésér. Aya parobahan 180 derajat kana waktosna. Nalika ranté tékstil ageung nyandak léngkah-léngkah leutik pikeun ngabantosan kelestarian sareng ngadamel koleksi kapsul, masih seueur padamelan anu kedah dilakukeun.

Émut, industri busana mangrupikeun industri anu paling ngotorkeun kadua saatos minyak, sareng planét urang henteu tiasa ngijinkeun merek-merek gedé pikeun ngahasilkeun baju ku potongan tanpa mikirkeun dampak jangka panjang ka urang. Kusabab ieu, sababaraha désainer, toko sareng stylists parantos mutuskeun pikeun turun damel, kalayan kelestarian sareng miara lingkungan salaku standar.

Sanaos sabagéan ageung merek sustainable henteu acan dikenal, para palangganna laun-laun ngembang sareng mimiti sadar pentingna pakéan urang dilakukeun dina kaayaan anu pangsaéna pikeun pagawé sareng pangeusina. Janten sababaraha perusahaan parantos milih nyiptakeun koleksi sustainable sorangan.

Salian meuli pakean sustainable di sababaraha situs anu kami nyarankeun handap, anjeun tiasa nyimpen lingkungan ku akang toko vintage, bengkel kreatif atanapi tukeur atanapi nyéwa baju dina sababaraha aplikasi anu parantos suksés. Teu aya ragu yén ngajagi pangeusina ayeuna sareng tetep diropéa sanés mangrupikeun hal anu teu cocog.

Di nagara urang, aya beuki loba merek kalawan nilai etika jeung sustainable nu ngahasilkeun garments nu teu ngan gampang ngagunakeun, tapi ogé anyar. Kami nunjukkeun ka anjeun sababaraha ideu anu anjeun tiasa ngapdet papakéan anjeun bari masihan istirahat pangeusina.

The merek sustainable pangalusna

sportswear sustainable

Lifegist

Hal anu paling penting pikeun perusahaan ieu nyaéta mikir ngeunaan jaman ayeuna pikeun ninggalkeun warisan anu hadé pikeun generasi anu bakal datang. Lifegist mésér lawon anu disertipikasi Global Organic Textile Standard (GOTS) di Éropa, sareng Madrid mangrupikeun tempat sadaya pakean diproduksi pikeun ngahindarkeun tapak karbon pengiriman barang.

Ecoalf

Ecoalf parantos netepkeun dirina salaku salah sahiji nami anu paling dikenal dina gaya sustainable di nagara urang, bahkan di luar wates urang. Panyipta na, Javier Goyeneche, hoyong nunjukkeun sareng pakeanna yén mungkin pikeun neraskeun kualitas anu saé sareng rasa anu saé tanpa nyiksa sumber daya alam.

Aloha

Merek ieu 100% komitmen kana lingkungan. Janten sadayana sapatuna dirarancang di Barcelona sareng mangrupikeun karya pengrajin anu damel di pabrik caket Alicante, anu ngamungkinkeun aranjeunna mariksa kaayaan kerja sareng kualitas produksi.

Pikeun panungtungan ieu, aranjeunna ngaluncurkeun sapatu tina nopal atanapi husks jagong, nu bahan sustainable sarta vegan. Teu aya ragu yén ide anu seger sareng inovatif bakal suksés.

Bohodot

Firma baju renang Catalan siap suksés nalika usum panas caket sareng perjalanan ka basisir. Désainer potongan ieu nyaéta Peque de Fortuny, Nu kalawan loba gairah geus junun nyieun kumpulan mandi sustainable, dihasilkeun sacara éksklusif di studio na di Barcelona.

The Playa & Co.

Proyék busana solidaritas anu diciptakeun ku Cristina Piña nempatkeun fokus kana alam. Kalayan baju anu didamel tina bahan organik daur ulang anu aya hubunganana sareng sagara, prosés anu ngahasilkeun hasil teras nyumbangkeun bagian tina kauntungan ka proyék sosial, Playa parantos ngarobih kaos belang janten pakéan béntang na, unggal taun diideuan ku ikon béda

Mary Bad

Perusahaan ditinggalkeun Pantun gancang, nunjukkeun yén baju tiasa sustainable sareng éndah, bari ngajaga harga affordable sarta tetep nepi ka tren ti merek badag. Salaku tambahan, María Malo ngusahakeun, dina unggal kampanyena, pikeun para klienna pikeun ngembangkeun méntalitas anu langkung sadar kana sagala hal anu aya di sakurilingna.

Aslina

Pausahaan geus ngahontal posisi kuat dina industri fashion. Désainer na ti Alicante parantos mutuskeun pikeun ngaléngkah langkung jauh dina dunya anu lestari sareng ngajalajah cara-cara énggal pikeun ngarancang sareng ngagunakeun bahan baku énggal pikeun ngadamel koleksina, sanaos kalayan hormat pinuh pikeun lingkungan.

Ephemeral

merek pakean sustainable

Upami anjeun salah sahiji jalma anu ngahargaan keunikan unggal baju dina papakéan anjeun, ieu pasti bakal janten merek karesep anjeun. Proyék ieu ngan ukur diwangun ku kaos édisi terbatas anu digambar ku 12 seniman ti sakumna dunya.

rok kuring

Sadaya potongan Rok abdi aranjeunna édisi kawates diideuan ku bagian béda tina planét urang pikeun ngahormatan sumber daya alam sareng hak asasi manusa anu nyiptakeunana.

cus

Firma Catalan komitmen kana waktosna tina potonganna, nyiptakeun garments kualitas anu moal pernah kaluar tina gaya. Kalayan bahan anu lestari sapertos wol organik sareng katun, lawon daur ulang sareng produksi lokal, pakean CUS parantos janten "kedah aya" anu penting dina papakéan anjeun.

ékologi

évolusi merek

Merek Ecoology nganggo lawon alami, ékologis sareng daur ulang kalawan perhatian hébat kana detil dina desain maranéhanana, mastikeun yén maranéhna bakal lepas dina papakéan anjeun salila sababaraha taun datang.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, penting pikeun ngagem pakean anu ngirangan dampak lingkungan, sabab éta mangrupikeun salah sahiji industri anu paling ngotoran pangeusina sareng paling dikonsumsi unggal dinten. Abdi ngarepkeun ku inpormasi ieu anjeun tiasa langkung jéntré ngeunaan merek sustainable utama anu aya sareng naon garis padamelan na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sumi cenahna

    Penting pikeun perusahaan janten langkung sadar kana kabutuhan miara lingkungan. Pikeun kuring, perusahaan-perusahaan gedé anu paling ngotoran sareng nyababkeun pangrusak pangeusina urang.
    Urang sadayana kedah sadar.