Mangpaat katun organik

Kapas

Dina waktos pangwangunan berkelanjutan, ekologi jeung padagangan adiléta kapas biologis Éta mangrupikeun barang modis énggal dina latar tukang baju urang. Katun organik bénten sareng katun biasa ku serat sintétik anu ngawangun seuseueurna baju anu urang bawa.

Budidaya tina kapas nyaéta anu paling lega diolah di dunya, atanapi dina basa sanésna, produser nganggo seueur péstisida. Tapi dina waktos nalika tanggung jawab ékologis nyaéta demokratisasi, ideu katun organik, dipelak tanpa kontribusina bahan kimia, parantos janten alternatif anu jelas, bahkan dina bidang pantun.

Ku cara kieu, di serat alam anu ngawangun katun organik dina jangka panjang henteu kakurangan tina tambahan tina zat kimia, sajaba ti pewarna. Produksi katun organik tujuanana pikeun ngamajukeun a pamakeanana barang dikirangan dina cai, kumargi teu kedah dileburkeun teh komponén bahan kimia.

Peryogi diperhatoskeun yén kapas biologis bakal ngagaduhan kaunggulan anu tangtu, sabab éta bakal ngirangan résiko alergi, sareng bakal langkung lemes sareng langkung fleksibel, sahingga langkung nyaman nganggo kapas anu diubaran sacara kimia.

Inpormasi lengkep - Jins Levi sareng ramah lingkungan didamel tina runtah


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.