Lawon kalayan panel surya anu ngahasilkeun énergi

Ngembangkeun tanaga surya angger sabab janten sadar yén éta bakal janten salah sahiji Sumber énergi tina waktos anu caket. Seueur pabrikan sareng panaliti anu nyiptakeun téknologi surya énggal, anu paling kawéntar nyaéta panel surya ultra ipis.

Aya sababaraha model tapi salah sahiji anu paling inovatif nyaéta anu didesain ku SMIT atanapi Sustainably Minded Interactive Technology. Grup ieu parantos ngagarap proyék anu disebat Surya tarik anu kaén ditutupan ku Sél surya fotovoltais Efisiensi tinggi ultra ipis, anu tiasa dianggo salaku parasol, kere atanapi satengah ngiuhan.

Lawon ieu sanggup ngahasilkeun listrik tina sél surya dina lawon anu disimpen dina panonpoe pikeun néwak radiasi panonpoé.

Tensile Solar lawon ngagaduhan sensor CIGS anu ngantepkeun strukturna pikeun réoriasi nyalira numutkeun kaayaan cuaca.

Lawon ieu dikembangkeun ku PV organik bahan silikon amorf anu ipis-ipis anu bébas tina racun sareng sapinuhna didaur ulang.

Jinis téknologi ieu ngagaduhan aplikasi anu lega dina kahirupan sadidinten tapi ogé kaunggulan anu hébat nyaéta masing-masing panel mandiri, janten upami modul naon waé anu rusak tiasa dirobih tanpa masalah. Éta ogé nawiskeun kamungkinan pikeun ngaropea éstétis pikeun konsumen supados pas. muhun. kana situs anu bakal disimpen.

Tensile Solar tiasa ngarobihkeun cara ngagunakeun bahan sareng ku cara ieu ngamangpaatkeun ciri-cirina pikeun ngahasilkeun énergi.

Téknologi surya ieu saé pisan sabab otonom, cerdas, éfisién, adaptasi sareng pisan ékologis kumargi bahan na didaur.

Produksi énergi terbarukan sareng bersih Éta henteu aya watesna sabab dimungkinkeun pikeun nerapkeunana dina sagala rupa bahan sareng téknologi.

SUMBER: Eco Geek


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.