Dina 2017, langkung ti 60.000 MW tanaga angin bakal dipasang di dunya

Déwan Energi Angin Dunya (GWEC) prédiksi yén di 2017 di bakal masang langkung ti 60.000 Angin MW di dunya sareng éta pamasangan taunan éta bakal naék janten sakitar 75.000 MW per taun di 2021.

Numutkeun ka Laporan Pasar Angin Global anu ditepikeun sababaraha dinten ka pengker di New Delhi, diperkirakeun taun éta (2021) teh jumlah tina total megawatt angin dipasang ngahontal 800.000, anu sacara praktis bakal ngagandakan kakuatan ayeuna.

Numutkeun laporan, dina 2016 sakedik langkung ti 54.000 MW énergi angin dipasang di langkung ti 90 nagara, diantarana 9 (kalebet Spanyol) parantos langkung ti 10.000 MW dipasang sareng 29 parantos ngaleuwihan 1.000 MW. Kapasitas akumulasi global naék 12,6% taun kamari, janten 486.000 MW dipasang.

Angin

Meta 2050

Numutkeun ka Steve Sawyer, Sekretaris Jénderal GWEC "La eólica bersaing hasil ayeuna sareng téknologi anu seueur disubsidi anu sanés di dunya, ngawangun industri énggal, nyiptakeun ratusan rébu padamelan, sareng ngarah kana jalan masa depan énergi sustainable”. '' Urang kedah ngahontal sistem énergi émisi-émisi sateuacan 2050 upami urang hoyong saluyu sareng perubahan iklim sareng tujuan pangwangunan, "saurna.

Angin bersaing hasil dinten ieu sareng téknologi anu seueur disubsidi sanésna di dunya, ngawangun industri énggal, nyiptakeun ratusan rébuan padamelan sareng ngarahkeun jalan ka masa depan énergi berkelanjutan, "saur Steve Sawyer, Sékretaris Jéndral GWEC. '' Urang kedah ngahontal sistem énergi émisi émisi ku 2050 upami kami hoyong sasuai sareng parobihan iklim sareng tujuan pangwangunan ", saur anjeunna.

Parobihan iklim

Nyulusup angin

Tingkat penetrasi angin terus ningkat di dunya, dipimpin ku Dénmark sareng 40%, dituturkeun ku Uruguay, Portugal sareng Irlandia kalayan langkung ti 20%, Spanyol sareng Siprus sakitar 20%, Jérman 16%, Cina sareng 4%, AS 5,5% sareng Kanada kalayan 6%.

Angin kakuatan

Harga ultra-murah pangénggalna lelang angin lepas pantai di Éropa aranjeunna nguatkeun deui pasar angin Éropa, rada leuleus di jaman ayeuna, sareng narik perhatian régulator di panjuru dunya.

Aeolian Dénmark

Sok numutkeun laporan, Éropa bakal teras-terasan mingpin angin luar negeri, sanaos buana sanés sapertos Asia atanapi Amérika Kalér moal lami miluan pésta. Nanging, Asia bakal janten buana anu bakal ngakibatkeun pertumbuhan angin, sareng Cina sareng India ngarah jalan. Amérika Kalér bakal nuturkeun sareng Éropa bakal neraskeun "aman na upami unspectacular Maret" nuju tujuan 2020. Di Amérika Latin, sareng sanaos masalah politik sareng ékonomi Brazil, nagara-nagara sanés di daérah éta parantos ngagedéan ngeusian kakosongan, khususna Uruguay, Chili, sareng Argentina.

Angin Uruguay

Afrika bakal gaduh taun anu saé di 2017, dipimpin ku Kénya, Afrika Kidul sareng Maroko. Australia, saatos reureuhSigana bakal muncul deui sareng proyek salami lima taun ka payun.

Turbin angin anu paling kuat di dunya

Tonggak tonggong anu terakhir dina hal ieu nembé diumumkeun ku perusahaan, union antara multinasional Denmark Vestas sareng Mitsubishi Jepang katelah Mhivestasoffshore.

Aranjeunna parantos ngembangkeun prototipe a9 MW generator luar daratan kakuatan, dipasang di basisir Denmark, sanggup ngahasilkeun ngan 24 jam sajumlah énergi anu sami sareng naon anu dikonsumsi ku imah di Amérika Serikat salami dua dasawarsa. Utamana dirancang pikeun kecepatan angin antara 12 sareng 25 méter per detik.

turbin angin

Cukup pikeun nguatkeun bumi salami 66 taun

Numutkeun ka Torben Hvid larsen, Vestas CTO:

"Kami prototipe parantos nyetél catetan generasi anu sanés, kalayan 216.000 kWh dihasilkeun dina waktos 24 jam. Kami yakin yén turbin angin 9 MW ieu parantos kabuktosan siap pasar, sareng kami yakin éta bakal ngagaduhan peran penting pikeun nurunkeun harga énergi angin luar negeri. "

Biasana nyarioskeun perkawis kilowatt rada sesah sareng abstrak. Tapi numutkeun badan resmi, éta konsumsi listrik rata-rata di bumi Spanyol nyaéta 3.250 kWh per taun. Kuantitas sakedik langkung luhur tibatan rata-rata konsumsi taunan padumukan kota di kota-kota utama Amérika Kidul. Nganggap hal ieu, dinten produksi tiasa nyayogikeun listrik ka bumi rata-rata langkung ti 66 taun.

Sangkan urang tiasa kéngingkeun ideu ngeunaan patalina ngembangkeun, éta mangrupikeun turbin angin anu ngukur Jangkungna 220 méter (sami sareng gedong jangkung di kota Madrid). Agul-agul anu muterkeun dina rotor panjangna langkung ti 83 méter sareng beuratna langkung ti 38 ton.

turbin angin

Purwa dikembangkeun mangrupikeun sateuacanna kana modél 8 MW anu sateuacanna, sami sareng anu dianggona ogé di portopolio raksasa énergi angin anu sanés sapertos urang Jérman Siemens.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.