Kumaha insulate imah tina tiis dina usum tiis?

imah dina usum tiis

Unggal waktos usum tiris caket, waktos tiis sareng hawa rendah sumping. Hiji hal anu nunjukkeun parobahan dina rutinitas jalma di jero sareng di luar bumi. Urang indit ti keur di téras pikeun nonton pilem dina sofa. Sareng di dieu mangrupikeun kit patarosan, saprak Aya waktos urang henteu kéngingkeun suhu anu pas pikeun ngajaga bumi haneut. Kusabab ieu, kami bakal masihan anjeun sababaraha tip anu anjeun kedah perhatikeun supados anjeun tetep bumi anjeun terasing tina tiis dina waktos ayeuna.

Hal kahiji anu datang ka pikiran nyaéta bahan jeung nu imah geus diwangun. Lantaran kitu, insulasi siling sareng tembok kalayan sagala rupa bahan sapertos gabus, katun daur ulang, busa semprot bahkan orat ogé penting pisan.

resep kaleungitan panas sareng asupna tiis

titik konci sejen nyaeta windows. Pikeun nyegah tiis tina asup kana aranjeunna, perlu yén jandéla anu kualitas luhur. Upami teu kitu, sababaraha bahan kedah dianggo. Contona, nempatkeun silicone sabudeureun pigura jandela pikeun nyegah asupna tiis atawa nempatkeun busa antara jandela sorangan jeung témbok wangunan pikeun ngégél retakan.

Anjeun oge kudu nutupan slot nu buleud tina blinds gaduh pita insulating sabab, disebutkeun, hawa bakal asup saolah-olah euweuh isukan.

Faktor séjén anu maénkeun peran nalika insulasi bumi nyaéta:

  • jenis perumahan: lantai kahiji, penthouse, duplex atanapi chalet
  • ukuran imah, nyaeta, méter pasagi nu boga
  • lokasi imah, nyaeta mun aya di juru gedong atawa aya gedong padeukeut

pemanasan renewable

Perabot, karpét, sareng langsir ogé ngabantosan insulasi bumi. Ieu jelas yén lamun imah téh brand anyar jeung teu acan diasah ku jenis ieu elemen hiasan, hawa bakal leuwih handap. Sanaos éta ogé bakal gumantung kana jinis pemanasan di bumi, hal anu biasana urang hariwangkeun seueur pisan upami urang tiasa simpen dina tagihanana dina ahir bulan. Sareng éta henteu sami upami éta mangrupikeun sistem pemanasan sentral dimana konsentrasi panas bakal dilakukeun dina jam dimana éta dihurungkeun. Sanajan kitu, lamun sistem ieu individualized ku rumah tangga, unggal kulawarga bakal hiji milih suhu optimal pikeun imah maranéhanana sarta pigura waktu anu pangalusna compensates aranjeunna pikeun ngahurungkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)