Kumaha humidify lingkungan tanpa humidifier a

kumaha humidify lingkungan tanpa humidifier a

Kagaringan sareng kalembaban anu kaleuleuwihan di jero bumi ngabahayakeun pikeun kaséhatan, janten urang kedah milarian jalan tengah antara dua. Utamana dina usum tiris sareng daérah jero ruangan. Nalika lingkungan garing pisan, aya sababaraha cara pikeun ningkatkeun kalembaban hawa di bumi, pikeun ieu anjeun tiasa nempatkeun ember cai di kamar, melak sababaraha pepelakan di bumi atanapi muka panto pikeun mandi. Aya cara pikeun diajar kumaha humidify lingkungan tanpa humidifier a.

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun ka anjeun tip pangsaéna ngeunaan cara ngalembabkeun lingkungan tanpa humidifier.

Kumaha humidify lingkungan tanpa humidifier a

palembab hawa

Organisasi Kaséhatan Dunia netepkeun yén di daérah anu iklimna garing pisan, kalembaban hawa idéal pikeun kaséhatan nyaéta 60%. Nalika kalembaban kirang ti 20%, éta tiasa nyababkeun iritasi panon, mimisan, kulit garing sareng krisis alergi., utamana dina jalma kalawan asma atawa bronchitis.

Ieu mangrupikeun tip anu pangsaéna pikeun diajar kumaha ngalembabkeun lingkungan tanpa humidifier:

Boga anduk baseuh di kamar

Nyebarkeun anduk beueus dina tonggong korsi, headboard, atanapi footboard mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalembabkeun hawa di kamar anjeun. Inget teu gulung nepi anduk sabab bakal nyieun hiji bau pikaresepeun.

Nempatkeun ember cai ngagolak di kamar

Naséhat ieu alus, satengah ember cai cukup di kamar, sacaket mungkin ka sirah ranjang pikeun ngurangan hawa garing aya jeung ngambekan hadé peuting. Anjeun tiasa nganggo ember cai aromaterapi sareng nempatkeun 2 tetes minyak atsiri tina lavender dina cai, pepelakan ieu ngagaduhan sipat anu ngabantosan anjeun tenang sareng santai.

Ati-ati kedah dilaksanakeun henteu nganggo téknik ieu di kamar barudak, sabab cai panas tiasa nyababkeun kaduruk, khususna tanpa pangawasan kolot atanapi déwasa.

Melak sababaraha pepelakan di bumi

Tutuwuhan mangrupakeun humektan hébat pikeun lingkungan, utamana tutuwuhan akuatik kawas pedang St. George urang, ogé katelah létah mitoha, sarta ferns nu ngaronjatkeun kualitas hawa.

Penting pikeun émut yén pepelakan peryogi perawatan, cai salami taneuh henteu baseuh teuing sareng terang upami pepelakan kedah kakeunaan panonpoé atanapi tempat teduh.

pancuran jeung panto muka

Ku mandi kalayan panto kamar mandi dibuka, anjeun ngijinkeun uap cai kasebar kana hawa, ngalembabkeun lingkungan sareng ngajantenkeun panggunaan cai haneut langkung efisien. Dina usum panas leuwih hese mandi jeung cai panas, jadi trik alus nyaeta ninggalkeun pancuran ngajalankeun kalawan cai panas pikeun sababaraha menit bari jalma nu dries atawa meunang diasah.

Tip séjén ngeunaan cara ngalembabkeun lingkungan tanpa humidifier

nyiram pepelakan anjeun

kumaha humidify lingkungan tanpa humidifier kalawan tutuwuhan

Naha anjeun terang yén pepelakan lumangsung? Meureun enya, tapi Chances anjeun teu boga pamanggih kumaha alus proses ieu lamun datang ka humidifying kamar. Upami pepelakan disiram, aranjeunna bakal ngabalikeun persentase Uap anu optimal pikeun ngajaga hawa di bumi anjeun seger sareng terang.

Tutuwuhan boga runtuyan liang leutik di jero daun maranéhna pikeun fungsi. nalika anjeun cai aranjeunna, aranjeunna mindahkeun cai nuju akar, sarta bagian ieu tutuwuhan mawa cai nuju pori.

Pakasaban pori-pori nyaéta ngaleupaskeun Uap sareng tetep di kamar tempatna. Ku cara kieu, kamar tempat pepelakan bakal ngagaduhan kalembaban anu langkung luhur tibatan daérah sanés bumi anjeun. Sagala houseplant anjeun resep bakal jalan.

Eusian bak lauk ku cai

kalembaban ambient

Upami anjeun gaduh tangki lauk anu ageung, ieu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun kalembaban naha anjeun ngagaduhan lauk atanapi henteu. Anjeun ngan ukur kedah ngeusian ampir pinuh sareng tempatna sacara strategis di kamar supados teu aya jalanna. Hurungkeun sarta ngantep hawa datang kana kontak jeung cai dina tank.

Salian ngabantosan anjeun, ieu ogé tiasa ngabantosan ngurilingan jati sareng nyegah témbok atanapi perabotan rusak tina kakurangan Uap.

ngagunakeun vases

Eusian vas ku cai sareng nempatkeun kembang anu dipikahoyong. Ieu bakal tanggung jawab pikeun ngalakukeun hal anu sami sareng pepelakan. Salian ti éta, éta mangrupikeun objék hiasan anu tiasa ngajantenkeun ruangan langkung saé.

Nempatkeun cai deukeut sumber panas

Dupi anjeun gaduh radiator? Pikeun nganggo panas tina manaskeun anjeun pikeun ngalembabkeun bumi anjeun, kantun simpen sagelas cai caket dieu, atanapi bahkan di luhureun unit upami anjeun resep. Prosés ieu lalaunan nguapkeun cai, sareng uap tanggung jawab pikeun nambihan Uap ka lingkungan sareng nyegah tina garing.

Kauntungan tina cara ieu nyaéta anjeun bakal ngagunakeun panas pikeun kéngingkeun suhu anu anjeun pikahoyong, bari masihan anjeun tingkat kalembaban anu langkung saé.

pawon

ieu pasti salah sahiji pilihan panggampangna sabab masak hal urang ngalakukeun unggal poé. Kadaharan masak sapertos sup atanapi krim atanapi ngan saukur cai anu ngagolak bakal ngaleupaskeun beueus sareng ngajantenkeun lingkungan kirang garing.

ngagantung baju di imah

Pikeun ngajaga tampilan anu bersih sareng ngahindarkeun seueur rohangan, seueur jalma ngagantungkeun baju di luar bumi. Nanging, ngagantungkeun baju baseuh di jero bumi tiasa ngabantosan ngalembabkeun lingkungan. Sajaba ti éta, Anjeun tiasa soak kamar kalawan detergent dipaké.

Entong teuing naékkeun suhu

Ngajaga lingkungan rada tiis bakal masihan anjeun kalembaban anu langkung luhur, sabab ngaktipkeun panas mangrupikeun panyabab nomer hiji suhu luhur anu nyababkeun lingkungan garing. Panutup ku jas sareng simbut sareng ulah ngandelkeun sumber panas éksternal pikeun ngajaga anjeun haneut.

Paké font internal

Tungtungna, ngagaleuh cai mancur jero ruangan tiasa waé sakedik artos tapi éta ogé tiasa ngabantosan anjeun ngahias bumi anjeun. Artefak ieu aya dina rupa-rupa ukuran sareng desain, ku kituna anjeun bisa milih hiji nu cocog rasa anjeun.

Pangalusna sadaya, ngadengekeun sora ragrag cai bakal bersantai anjeun, jadi Anjeun bisa nyandak kauntungan tina decorating, sayah jeung moisturizing kalawan hiji produk.

Saatos sababaraha léngkah tiasa ngabantosan anjeun ngahontal kalembaban anu langkung saé dina waktos anu sanés, kumaha ogé, nuturkeun sababaraha léngkah dina waktos anu sami bakal ngajantenkeun bumi anjeun dugi ka tingkat kalembaban anu optimal dina waktos anu sanés.

Abdi ngarepkeun ku inpormasi ieu anjeun tiasa langkung jéntré ngeunaan cara ngalembabkeun lingkungan tanpa humidifier.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.