Kompos anu didamel tina bulu hayam

Gallina

Juta ton tina bulu hayam sareng karbon dioksida, faktor gangguan iklim, dipancarkeun unggal taun di planét ieu. Ngagabungkeun dua ngamungkinkeun pikeun kéngingkeun jinis énggal pupuk hatur nuhun kana prosedur kimia anu saderhana, sareng ogé kalayan produk sekundér anu tiasa dianggo salaku agén anti cai.

Dunya gaduh perkiraan penduduk 19.000 juta hayam, éta dua satengah kali langkung seueur tibatan jumlah jalma. Tina konsumsi tina sato jangjangan 5 juta ton bulu muncul unggal taun. Seuseueurna tungtungna dina unduhan dimana aranjeunna mangtaun-taun.

Saatos transformasi kana plastik, dina suluh hidrogén, dina bahan komposit, kamungkinan panggunaan anyar, parantos dikembangkeun ku Paragihan Chen ti Cina University of Science and Technology di Hefei, Provinsi Anhui, pikeun didamel pupuk.

Dékomposisi ku pirolisis 1 g bulu dina 600 ° C salami 3 jam dina karbon dioksida, 0,26 g tina bikarbonat de amonium. Produk ieu teras tiasa dianggo salaku kompos. Upami dipanaskeun dugi ka 60º C, éta dileupaskeun amonia, tiasa dianggo salaku kompos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   John Gunsha cenahna

    Tulisan anu saé dimana anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi langkung lengkep ngeunaan topik ieu

bool (leres)