kapuloan kenari terbarukan

Perusahaan Spanyol hoyong bet dina pembaruan

Ayeuna di Spanyol, henteu sapertos nagara Éropa sanés sapertos Portugal, urang ngan ngahontal 17% produksi terbarukan. Pikeun ngarobih éta, nagara parantos ngahasilkeun 3 lélang taun kamari, sareng perusahaan ngaréspon saé sareng hoyong naék kana karéta anu tiasa diperbarui.

Biaya ngahasilkeun listrik dina inohong

Hatur nuhun kana kurva diajar, biaya énergi anu diperbarui parantos turun kalayan langkung tibatan anu bakal turun. IRENA ngajamin yén sadaya pembaruan tiasa kalapa dina sababaraha taun.

angin énergi angin

Ramalan énergi angin dina 2030 numutkeun PREPA

PREPA parantos ngajantenkeun ramalan umum ngeunaan masa depan énergi angin. Naon tujuanana? Naon ramalan anu paling optimis? Sakumaha kakuatan anu bakal dipasang? Naon paménta PREPA? Naha kerangka pangaturan badé dirobah?

Tutuwuhan batubara

Ledakan batubara kusabab usum garing sareng halteu tiasa dibaharuan

Pamakéan batubara sareng gas parantos dipelak kusabab hujanna lemah sareng henteu dipasangna kakuatan pembaruan énggal Naon perséntase panggunaan batubara? Naon perséntase panggunaan pembaharuan? Naha éta bakal ningkat di masa depan? Naon sumber daya anu aya di nagara?

Kincir angin

Taman Iberdrola (Avangrid) pikeun Apple bakal nganggo turbin Vestas

Iberdrola, ngalangkungan anak perusahaanna Avangrid, bakal ngawangun kebon angin pikeun nyayogikeun énergi ka Apple. Turbin naon anu bakal aranjeunna anggo? Naon kakuatan anu dipiboga ku aranjeunna? Sabaraha lami lilana kontrak? Naon perusahaan sanés anu asup jinis kontrak ieu?

Agul turbin angin

Operasi kincir angin

Sumber tanaga angin nyaéta angin, tapi kumaha urang tiasa ngamankeunana? Jang ngalampahkeun ieu, kincir angin atanapi aerogenerator dianggo.

Opat 100% nagara terbarukan

Ngamangpaatkeun sumber daya alamna, sababaraha nagara parantos ngimpikeun ngagaduhan sumber énérgi anu tiasa dibangkitkeun 2017% janten kanyataan dina 100. Naon éta?

turbin angin anu henteu beres

Turbin angin anu henteu sampurna

Pikeun ngahindarkeun pangaruh tina wilah sareng pikeun nyingkahan ngahasilkeun runtah, proyék-proyék pikeun turbin angin tanpa wilah dikembangkeun.

tutuwuhan surya ngambang

Tutuwuhan surya ngambang

Tutuwuhan surya anu ngambang parantos mimiti ngembangkeun dina sababaraha taun terakhir. Pendekatanana mirip sareng kebon angin lepas pantai

Sejarah tanaga angin

Saprak jaman baheula, manusa parantos ngagunakeun angin pikeun seueur kagiatan. Sejarah tanaga angin pinuh ku tonggak sejarah, kumaha robihna?

Tembok turbin angin

Forestalia nyapu lélang anu tiasa dirobih

Kakuatan Angin parantos nyapu lélang, sadaya juara parantos nawiskeun diskon maksimum. Enel (500MW) Gas Pengetahuan Alam (650MW), Gamesa (206MW) sareng Forestalia (1200MW)

Pamasangan kincir angin

Pentingna énergi angin

Évolusi, operasi sareng masa depan peternakan angin. Pangwangunan turbin angin. Pentingna énergi angin.

Babandingan énergi anu tiasa dibenerkeun

Greenpeace debunks mitos énergi terbarukan

Greenpeace nyatakeun yén dunya anu énergi bersih pikeun sadayana tiasa sareng dimungkinkeun, sabab éta parantos ngabaktikeun dirina pikeun ngabongkar sababaraha mitos anu paling penting.

Ayana kebon angin

Mangsa énergi angin

Évolusi énergi angin, turbin angin anyar. Repower taman heubeul. Taman luar-daratan. Prototipe anyar anu langkung kuat

Kincir angin modéren

Angin kakuatan di dunya

Kami nganalisis kaayaan énergi angin ayeuna di dunya, anu protagonis utamina, sareng épolusi na dina taun-taun ayeuna.

Pantai Vénézuéla

Énergi angin maju di Vénézuéla

Énergi anu tiasa diperbarui maju dina kecepatan anu saé di Vénézuéla, salah sahiji nagara di Amérika Kidul anu hoyong kéngingkeun énergi tina sumber alam supados siap-siap pikeun kapayunna