Kompor kai murah

Kompor kai

Kami ngawartosan anjeun sacara rinci sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kompor kai. Diajar langkung seueur ngeunaan jinis sareng ciri na.

lemes cai

Lemes cai

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan cara dianggo pelembut cai sareng naon manpaatna. Diajar langkung seueur ngeunaan éta di dieu.

kalanchoe

Kalanchoe

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun ciri, panggunaan sareng perawatan Kalanchoe. Diajar langkung seueur ngeunaan tutuwuhan idéal ieu pikeun hiasan.

Formasi oven liat

Oven liat

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun naon bahan anu diperyogikeun ku oven liat sareng kumaha cara ngawangunna saléngkah-saléngkah. Lebetkeun di dieu pikeun terang langkung seueur.

imah kaca bumi

Imah kaca bumi

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun naon waé imah kaca bumi sareng naon kaunggulan anu dipibanda. Diajar kumaha ngawangun rumah kaca di bumi anjeun.

Hawu bioethanol

Hawu bioethanol

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan seuneu bioethanol. Terang kaunggulan utama sareng karugian tina hawu ieu.

Ngahémat énergi

Hemat énergi

Dina tulisan ieu kami masihan anjeun kiat pikeun anjeun nerapkeun tabungan énergi di bumi anjeun. Diajar kumaha ngajantenkeun bumi anjeun langkung lestari.

Tabél didaur

Diajar ngadaur ulang jati

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha ideu anu asli pikeun diajar kumaha ngadaur mulangkeunana parabot lami di bumi. Entong sono!

arsitéktur bioklimatik

Arsitéktur bioklimatik

Arsitéktur bioklimatik ngagunakeun bahan pinter pikeun ngawangun bumi anu leres-leres lestari. Lebetkeun di dieu pikeun terang lengkep.

Ngabiayaan énergi anu tiasa diperbarui Castilla-La Mancha

Castilla-La Mancha nyubsidi énergi anu tiasa dibangkitkeun

Castilla-La Mancha bakal ngamajukeun subsidi énergi sareng énergi épisién anu tiasa diperbaharui. Énergi anu diperpanjang dipilih janten panas bumi, angin sareng énergi fotovoltaik supados tiasa aya di bumi, komunitas sareng perusahaan.

TPA-sampah

Tuang runtah

Kieu carana miceun limbah di lingkungan pangaruh. Kami bakal nyaritakeun kumaha sampah mangaruhan kualitas udara, taneuh sareng cai anu urang konsumsi.

Naon aerothermy?

Aerothermal ngamangpaatkeun énergi anu aya dina hawa, ieu dina pembaharuan konstan, ngajantenkeun hawa janten sumber énergi anu teu tiasa habis.

Imah surya, bumi payun

Imah surya tiasa tina sababaraha jinis kalayan kaunggulan sapertos panel surya, konsumsi cai lemah. Imah kapayunna aya di dieu.

Pemurni hawa anu ngionisasi

Mimitina aranjeunna mahal, ribut sareng henteu ramah lingkungan. Kiwari, pemurni udara anu diionisasi didesain pikeun ngabersihan hawa anu urang napas.

Tips pikeun nyeuseuh baju tanpa ngotoran

Cuci mangrupikeun salah sahiji padamelan anu rutin dilakukeun tanpa ngukur akibatna, nyéépkeun seueur cai (biasana tiasa diinum) sareng detérjen. Hayu urang tingali sababaraha tips pikeun nyeuseuh baju tanpa teuing ngotorkeun.

Pasar mébel kardus

Henteu lami pisan, jati kardus sareng objék mangrupikeun tanda éksentrik sababaraha seniman. Nanging, pikeun sababaraha waktos, mebel kardus parantos muncul, siap ngagentos parabot kai tradisional.

Jati Awi

Jati awi mangrupikeun pilihan anu ramah lingkungan pikeun bumi atanapi kantor

Mangpaat minyak daur ulang

Nalika urang tuang minyak masak atanapi minyak mobil kana tilelep, urang nyababkeun karuksakan laut sareng sagara sabab janten pilem tahan cai anu ngahalangan surup panonpoe sareng bursa oksigén tina kahirupan laut.

Imah kai ékologis

Imah kai mangrupikeun alternatif ékologis

Imah kai mangrupikeun alternatif ékologis sabab éta mangrupikeun bahan anu tiasa diperbaharui. Éta ngagaduhan kinerja insulasi anu saé, konstruksi garing sareng éfisién.

Buku dina perpustakaan, panggunaan e-book

Produksi buku cetak ngotoran lingkungan

Produksi buku cetak ngaliwat prosés anu ngotorkeun lingkungan sareng pikeun ngahasilkeunana kedah ditegor jutaan tangkal sataun. E-book buku éléktronik mangrupikeun alternatif anu héjo.

Titik bersih

Naon anu urang tiasa nyandak kana titik bersih

The Clean Points mangrupikeun tempat anu disebarkeun di sadaya kota Spanyol dimana anjeun tiasa nyandak limbah anu henteu kedah ditingalkeun dina wadah sabab bahaya pisan pikeun lingkungan.

Panén cai hujan

Kumaha ngamangpaatkeun cai hujan

Cai hujan tiasa manpaat pikeun sagala rupa panggunaan di bumi, anjeun tiasa ngumpulkeun sareng nyalurkeunana pikeun ngirangan konsumsi cai nginum di bumi, ngabantosan lingkungan.

Oven microwave kalayan sagala rupa program masak

Kumaha gelombang mikro sareng ngahémat énergi

Masak dina gelombang mikro ngahémat antara 60 sareng 70 persén panggunaan énergi, numutkeun IDAE. Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun kumaha urang kedah masak dina gelombang mikro pikeun kéngingkeun hasil anu saé.

Otomatisasi bumi kalayan otomatisasi bumi

Otomatisasi bumi, sumberdaya pikeun nyiptakeun bumi ékologis

Otomatisasi bumi mangrupikeun téknologi canggih anu nyayogikeun bumi ku kanyamanan, kaamanan sareng hemat energi. Éta diwangun ku otomatisasi jasa sareng unsur-unsur bumi pikeun ngarasionalisasi pengeluaran énergi, kaamanan sareng kanyamanan bumi.

Imah bioklimatik, kebon baseuh.

Imah Bioklimatik (4). Teras baseuh.

Kami teraskeun komitmen pikeun ngirimkeun strategi arsitéktur bikiklimatik pikeun nyiptakeun bumi anu ngamangpaatkeun kaayaan alam lingkunganana ka ...

Imah bioklimatik

Imah bioklimatik (1). Orientasi kidul

Imah anu nganggo lingkungan pikeun ngaoptimalkeun sumber daya lingkungan salaku mékanisme pikeun ngahémat énergi, artos sareng ngalaksanakeun konstruksi anu ngahargaan lingkungan.

Kulkas Greenfreeze

Kulkas kalayan téknologi greenfreeze mangrupikeun anu paling ékologis atanapi ramah sareng lingkungan

AC surya

Produk anu ramah lingkungan janten langkung umum di sadaya daérah tapi salah sahiji séktor ...

7 Tip pikeun ngahémat énergi

Dina kahirupan urang sadidinten kami nganggo énergi sareng sababaraha kali urang henteu sadar yén urang salah ngagunakeun ...

Mangpaat biogas

Biogas mangrupikeun cara ékologis pikeun ngahasilkeun gas. Éta dihasilkeun ku dékomposisi limbah atanapi zat organik. Anu…