Énergi biofuel

Énergi biofuel

Pilarian terang naon énergi biofuel sareng naon kaunggulan atanapi kalemahan sumber énérgi anu tiasa dibangkitkeun ieu anu dianggo langkung seueur unggal dinten.

Tembok turbin angin

Forestalia nyapu lélang anu tiasa dirobih

Kakuatan Angin parantos nyapu lélang, sadaya juara parantos nawiskeun diskon maksimum. Enel (500MW) Gas Pengetahuan Alam (650MW), Gamesa (206MW) sareng Forestalia (1200MW)