Karpét alam sareng ékologis

Dinten ayeuna aya sajumlah ageung produk organik di pasar khususna kanggo bumi.

Konsumén milari pilihan alami pikeun produk sintétik sareng artifisial. Salah sahiji barang anu paling gampang diganti nyaéta karpét serat sintétik atanapi ku anu alami anu sanés.

Aya sababaraha karpét ékologis didamel nganggo serat anu béda pikeun dipilih sapertos:

  • Serat kalapa, benang ieu tiasa dianggo pikeun rohangan domestik atanapi umum, éta nawiskeun sababaraha jinis dina warna sareng warna. Kauntungan hébat tina jenis ieu nyaeta aranjeunna biodegradable, nyaéta hypoallergenic, henteu ngarusak serangga sareng ngatur kalembaban lingkungan Benang kalapa biasana dicampurkeun sareng anu sanés serat alami pikeun ngahontal produk anu langkung saé tapi tetep ciri anu pangsaéna.
  • El jut mangrupakeun bahan alami sareng biodegradable, seueur dianggo pikeun ngadamel karpét ékologis. Jut tiasa dianggo pikeun ngadamel permadani nyalira atanapi digabungkeun sareng kaén anu sanés sapertos kapas, sisal, serat kalapa, benang kertas, sareng anu sanésna. Jut dina karpét masihan tékstur anu lemes sareng penampilan haneut, éta mujarab pikeun lampu sareng sedeng transits.
  • Karpét anu paling henteu dikenal tapi ékologis pisan nyaéta kertas kertas Finlandia, anu disebat Woodnotes, anu didamel tina 86% kertas sareng 14% katun. Mangrupikeun produk énggal tapi saeutik demi saeutik aranjeunna bakal langkung populér.

Pilihan ékologis sanésna nyaéta serat abaca, awi, rumput laut sareng alang-alang anu dicampur sareng kapas, wol sareng anu sanésna. benang alami.

Anjeun kedah ningali labél anu aya dina permadani pikeun terang serat anu ngawangunna.

Henteu janten masalah naha éta didamel ku panangan atanapi ku mesin, anu leres-leres penting nyaéta bahan na tiasa diborodot sareng didamel nganggo serat anu asalna alami tanpa bahan kimia.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mésér karpét kualitas luhur, anu hiasan sareng ékologis janten aya sababaraha rupa anu tiasa dipilih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.