Silicon Valley, énergi angin luar negeri ku tilu nagara Éropa

turbin angin di laut

Proyék integrasi énergi terbarukan pangageungna dugi ka éta bakal dilaksanakeun ngalangkungan tilu nagara Éropa, khususna Holland, Dénmark sareng Jérman sareng TenneT Jérman, Energetika.dk sareng TenneT Holland masing-masing anu bakal nyiptakeun Silicon Valley.

Este Silicon Valley tina angin lepas pantai teu kurang ti ciptaan hiji pulau buatan di Dogger Bank (bank berpasir anu aya di daérah tengah Laut Kalér, 100 km ti basisir Britania Raya) dimana éta dimaksudkeun pikeun ngoperasikeun integrasi dugi ka 100 GW, disambungkeun ngaliwatan platform, énergi angin luar negeri.

Alesan? Éta saderhana sareng éta nyaéta Laut Kalér mangrupikeun salah sahiji ti saeutik daérah dimana aya deui angin di dunya. Kusabab alesan anu sami ieu aranjeunna hoyong dipasang di daérah éta.

Ditambah deui anjeun ngan ukur kedah ningali sareng anjeun tiasa ningali sabaraha seueur proyek angin luar negeri aya di dinya.

proyék nu

Proyék gigantic ieu parantos disebat Kapuloan Patalina Kakuatan (Sareng dina waktos kapayunna tiasa langkung seueur pulau sapertos kieu).

Énergi angin pikeun dihasilkeun bakal disebarkeun sareng dikirimkeun ngalangkungan jalur arus langsung pikeun nyayogikeun nagara-nagara Laut Kalér sapertos Inggris Raya, Jérman, Dénmark, Walanda, Norwegia sareng Bélgia.

Tina sadaya nagara ieu diperkirakeun aranjeunna bakal tiasa nguntungkeun énergi angin ieu ngahasilkeun jumlah sakitar 80 juta konsumén. Angka éta saé pisan! Naha anjeun henteu nyangka?

Kabel transmisi bakal fungsina sacara paralel salaku hubungan antara pasar énergi nagara-nagara di luhur.

Sajaba ti éta, henteu ngan ukur aranjeunna hoyong gaduh transmisi listrik kakuatan angin ka nagara-nagara anu nyambung tapi tiasa ogé diijinkeun ku konektor ieu dagang tina listrik ieu.

Silicon Valley

Wakilna

Mel kroon, CEO TenneT nyatakeun yén:

"Proyék ieu tiasa nyumbang sacara signifikan kana sumber énérgi listrik anu lengkep diperbarui di belah kulon kulon Éropa.

Duanana TenneT sareng Energinet.dk gaduh pangalaman éksténsif dina bidang operasi jaringan darat sareng sambungan kakuatan angin luar negeri. Kami bagja yén kami nyandak léngkah ieu sareng kolega urang Denmark sareng kami ngarepkeun partisipasi operator jaringan transmisi anu sanés sareng kamungkinan mitra anu sanés ",

Y Peder Østermark Andreasen pikeun bagian na anjeunna assure éta:

"Angin luar negeri dina taun-taun ayeuna parantos kabuktosan janten langkung kompetitif sareng penting pikeun urang yén terus aya pangurangan harga koneksi jaringan sareng hubungan.

Kami peryogi proyek skala ageung supados angin luar negeri tiasa maénkeun peran anu langkung ageung dina pasokan énergi kahareup urang. "

Kahareup na

Silicon Valley atanapi langkung leres Kapuloan Patalina Daya parantos dipidangkeun dina Forum Énergi Laut Kalér, kitu ogé wawakil ti tilu operator jaringan transmisi (TSO) ogé aranjeunna parantos pendak sareng Maros Sefcovic, wakil presiden Uni Énergi.

Kami ngan ngantosan langkung seueur berita anu seger pikeun kaluar tina proyék hébat ieu anu bakal masihan seueur ngobrol.

Malah bakal tiasa muka infinities kemungkinan kana integrasi pembaharuan ka Grid Éropa.

Anu teu merenah tina proyék ieu bakal seueur éta Nagara Éropa Kidul bakal ditingalkeun ti Kapuloan Power Link sareng proyek masa depan jenis ieu.

Énergi anu tiasa diperbarui beuki kadéngé, anjeun henteu ngan ukur tiasa gaduh pembaruan dina paguneman di jalan tapi éta ogé aya sapertos sésa téknologi anyar, anu nyarios seueur kusabab nunjukkeun tanda kematangan sareng panarimaan sareng tiasa ditingali sacara sampurna nganggo Power Link Islands.

Pikeun bérés kuring ngantepkeun anjeun pidéo dimana anjeun tiasa ningali ukuran aslina tina proyék ieu, kaleresan éta katingalina saé pisan sareng kuring hoyong éta payun sareng ningali ku panon kuring sorangan.

Parantos bérés topik kuring bakal nyarios yén pidéo éta henteu ngagaduhan musik latar janten bulat hihi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.