Gaduh kebon organik anjeun nyalira di bumi sareng ngendalikeun kadaharan

taman kota

nu kebon organik di bumi atanapi disebut ogé kebon perkotaan seueur manpaatna sareng seueur manpaatna. Kalayan aranjeunna anjeun tiasa kéngingkeun produk kualitas nuturkeun prinsip dasar tina patanian organik sareng anjeun tiasa kéngingkeunana dina téras atanapi kebon saderhana. Melak tuangeun anjeun nyalira di kebon organik mangrupikeun prakték anu dilaksanakeun langkung seueur sareng sumebar, khususna pikeun jalma anu hoyong gaduh kontrol hadé pikeun dahareun anu tuang.

Pikeun tiasa melak tuang di kebon organik, anjeun kedah tumut kana sababaraha variabel pengkondisian sapertos jinis lahan tempat dipelak, radiasi panonpoe anu ngahontal plot atanapi teras anjeun, tingkat kalembaban taneuh sareng adaptasi jenis. cikal dina unggal waktos taun. Dina raraga nyingkahan sababaraha jenis bala dina pepelakan, aya ubar alami pikeun merangan aranjeunna dina prosés anu disebat bioremediasi.

Carlos Botak, pameget pangusaha tani organik, sareng pasanganna Juanjo Sanchez parantos nyiptakeun proyek inisiasi pikeun budidaya anu museur kana murangkalih boh déwasa anu disebat "Kotak Cikal". Proyék ieu mangrupikeun tilu modél anu béda pikeun damel dina tani organik. Hiji aya di kebon, hiji deui di kebon sareng anu sanésna dina téras.

Sateuacanna, kebon perkotaan mangrupikeun daérah anu henteu dibudidayakeun sareng ti mana déwan kota nyungkeun anjeun nyewa supados anjeun tiasa ngamangpaatkeun lahan éta sareng mandiri. Kiwari sagala rohangan sah pikeun kéngingkeun produk kualitas kalayan ngan ukur nuturkeun prinsip dasar tina tani organik.

Numutkeun ka Calvo, Seed Box ogé ngajarkeun budak boh déwasa pikeun nyieun beungkeut khusus sareng bumi:

"Kami dimotivasi ku tiasa nyiptakeun hubungan anu émosional antara jalma sareng alam sareng pikeun ngirimkeun ilusi anu urang gaduh", saurna, sareng, "sanaos kami henteu nyayogikeun jasa piwuruk éta nyalira, kami resep ngabéréskeun sagala jinis mamang atanapi panasaran ".

Éta sababna Kotak Kelor ngagarap alat khusus pikeun murangkalih sareng bahan pikeun sepuh kalayan tujuan pikeun mekarkeun inisiatif kebon kota ieu sareng ngingetan sadayana anu ngalaksanakeun éta patani organik anu saé henteu nganggo bahan kimia naon waé kumargi sadayana ngagaduhan ubar alami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)