Jenis transportasi naon anu paling épisién pikeun UE?

sarana transportasi anu langkung éfisién

Nalika milih angkutan ti hiji tempat ka tempat anu sanés, urang kedah tumut kana konsumsi BBM, émisi ka atmosfir, harga BBM, jarak perjalanan, jst. Ku cara kieu urang tiasa milih mana alat transportasi anu pang épisiénna.

Dina hal ieu urang badé ngalakukeun studi sakedik sareng evaluasi anu hartosna transportasi langkung épisién sareng kirang ngotorkeun perjalanan antara kota-kota di Éropa. Naha anjeun hoyong terang mana anu pangsaéna?

Ngangkut

UÉ hartosna transportasi

Di Éropa, éta dihasilkeun ngan dina 1% tina total émisi gas rumah kaca anu dihasilkeun ku Séktor Transport. Data ieu sasari ti Laboratorium Éko-inovasi dina laporan munggaran anu dikaluarkeun dina tren di mobilitas. Laporan éta parantos dihasilkeun kolaborasi sareng Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Alstom, Transports Metropolitans de Barcelona sareng Railgrup sareng nampilkeun «analisis pentingna eko-inovasi pikeun kaayaan ayeuna tina sektor mobilitas.

Salaku tambahan, laporan ngagambarkeun tren anu béda sareng kasus nyata ngeunaan perusahaan anu nunjukkeun kumaha eko-inovasi nyumbang kana pangirangan émisi gas rumah kaca, anu mana anu nyababkeun perubahan iklim. Kami ogé ngagaduhan hemat dina bahan baku sareng énergi, ningkatkeun nilai aspék teu langsung anu dipeunteun ku pasar sareng éta strategi anu saé anu nawiskeun kauntungan pikeun perusahaan.

Naon cara transportasi anu pang éfisiénna?

Angkutan karéta anu pang éfisiénna

Saatos diajar sareng ngaevaluasi sadaya variabel anu disebatkeun di luhur, laporan mastikeun yén angkutan karéta mangrupikeun sistem angkutan darat anu pang éfisiénna sareng bahkan langkung ti maritim. Pikeun ngahontal kasimpulan ieu, aranjeunna parantos ngémutan émisi CO2 per ton anu diangkut. Sakumaha anu kuring sebatkeun sateuacanna, angkutan angkutan rail kirang tina 1% tina total émisi gas rumah kaca anu dihasilkeun dina sektor transportasi. Naon deui, sektor ieu parantos komitmen pikeun ngirangan émisi na ku 50% dibandingkeun sareng nilai 1990.

Objektif anu paling ambisius pikeun sektor transportasi nyaéta dina taun 2050, éta dimaksudkeun ngagaduhan kaayaan nétral dina émisi karbon. Spanyol ngagaduhan jaringan karéta langkung ti 15.200 kilométer. Diantara ieu, 2.322 kagolong kana garis kecepatan tinggi (Spanyol ngagaduhan jaringan kecepatan tinggi pangageungna katilu di dunya). Industri karéta Spanyol ékspor ka langkung ti 80 nagara. Langkung ti 50% ékspor perusahaan leutik sareng sedeng Spanyol (UKM) ditakdirkeun pikeun nagara-nagara Uni Éropa.

Urang ogé kedah tumut kana akun anu ayeuna jaringan metro di sakumna dunya nampi langkung ti 100 juta panumpang sadinten. Nyusun ramalan yén, dina taun 2050, 70% penduduk dunya bakal cicing di kota-kota, urang kedah tumut-ngemutan yén angkutan karéta bakal janten unsur penting dina masarakat.

Tantangan angkutan karéta

angkutan karéta langkung éfisién antara kota tibatan kapal terbang

Laporan ngeunaan tren eko-inovasi dina mobilitas rel ngaidentipikasi tilu tantangan utama anu kedah diungkulan ku sektor transportasi. Anu mimiti, nyaéta mobilitas karéta, langkung milih pangwangunan berkelanjutan kumargi, berkat émisi gas rumah kaca na anu handap, éta tiasa janten unsur konci. Anu kadua nyaéta digitalisasi, mobilitas terintegrasi sareng pangalaman pangguna, kusabab naékna téknologi inpormasi éta bakal ngarobah cara urang ngadeukeutan mobilitas. Sareng anu katilu nyaéta ngembangkeun karéta sareng prasarana anu langkung lestari supados henteu kaleungitan daya saing di pasar ngalawan unsur-unsur anu henteu tiasa diperbaharui.

Ningkatkeun angkutan rel hartosna nawiskeun pangalaman perjalanan panto-ka-panto anu langkung saé pikeun pangguna na, ngaresmikeun nilai diferensial dibandingkeun sareng jinis transportasi anu sanés. Éta leyuran modal panggancangna dina rute Éropa antara kota, 12% langkung gancang tibatan pesawat sareng kalayan émisi CO 25% langkung alit2, sanaos masalah ageung nyaéta disintegrasi anu hébat anu aya dina kancah internasional.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.