Imah Bioklimatik (3). Ngasingkeun termal

Insulasi Termal tina Tembok

Insulasi mangrupikeun panghalang anu nyegah aliran hawa anu teu pikaresepeun ti luar ka jero imah. Nyegah panas tina lebet nalika usum panas sareng kabur nalika usum salju. Janten insulasi naon waé, éta mangrupikeun elemen penting pikeun ngajaga iklim anu raoseun di jero bumi. Ngajaga bumi haneut nalika usum salju hartosna antara 30 sareng 40 persén konsumsi énergi gedong umumna, janten ngirangan konsumsi ieu aya dina tujuan UÉ pikeun kelestarian lingkungan.

Bahan pikeun insulate termal imah kedah épisién, nyaéta, cukup insulate imah sahingga suhu interior na henteu gumantung kana alat-alat anu meakeun listrik atanapi anu dianggo sakedik pisan.

Éta kedah ngabahayakeun, tanpa tingkat keracunan atanapi émisi anu ngabahayakeun pikeun organisme.

Éta kedah awét, nyayogikeun manpaatna mangtaun-taun sareng tetep tetep dina cuaca anu goréng.

Anjeun kedah nyaimbangkeun suhu di jero bumi sareng kalembabanna pikeun nyayogikeun lingkungan anu raoseun.

Ayeuna, Déwan Kota ngabutuhkeun kamar isolasi dina témbok, lantai sareng langit-langit pikeun masihan ijin pangwangunan anu énggal sareng peraturan pikeun panggunaanna ditetepkeun dina Kodeu Gedong Téknis di Spanyol.

Jinis-jinis insulasi anu biasana dianggo nyaéta wol gelas, wol batu (anu terakhirna langkung awét sareng kalayan performa anu langkung saé salaku insulator akustik, sapertos busa poliuretan, sareng busa sélulosa.

Salaku tambahan, busa dianggo dina titik kamungkinan kabocoran panas nalika usum salju atanapi tiis nalika bulan usum panas. Titik ieu tiasa dina pigura jandela, contona.

Isolasi termal dina gedong


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lawas cenahna

    Abdi resep pisan ideu anjeun

  2.   marisela murillo cenahna

    Abdi peryogi bahan pikeun insulate imah kuring, kuring cicing di CD Juarez, dimana kuring balik pikeun nasihat sareng mésér matrial