Iklan jalan kalayan énergi angin

Iklan di jalan umum, di sadaya kota aya seueur poster pariwara anu béda-béda, dina sababaraha kasus bahkan ngahasilkeun polusi visual Masalah lingkungan ieu henteu pati dipikaterang tapi dégradasi visual hiji kota katarima.

Tapi aya ogé poster pariwara anu nyéépkeun tanaga sabab éta cahayana dina waktos wengi ngahasilkeun konsumsi kakuatan sarta ngaluarkeun CO2.

Rébuan papan iklan anu cahayana nganggo listrik anu ageung pisan, janten pikeun ngarobih kanyataan ieu, ideu poster anu énergi angin naék.

Perusahaan Jerman anu ngaran Blue Terra ngarancang sareng ngajual médium iklan anu ngahasilkeun énergi nyalira pikeun nyaangan nyalira. Iklan ieu ngagaduhan turbin angin dipasang dina mastaka sareng tiasa ngahasilkeun 750 dugi ka 20.000 W.

Poster ieu kalayan énergi angin tiasa ngahémat 1 dugi 30 ton émisi CO2 dina sataun. Téknologi ieu kalolobaan ékologis dilarapkeun iklan jalan kumargi henteu nyéépkeun listrik tina kisi tapi ngahasilkeun énergi bersih.

Iklan sigana henteu bahaya tapi henteu, sabab matak ngaganggu sareng lieur nalika kaleuleuwihi tapi ogé tiasa ngahasilkeun polusi lingkungan anu janten sabab pamekaran papan iklan anu ramah lingkungan.

Énergi angin anu diterapkeun dina iklan mangrupikeun inisiatif anu saé pikeun ngirangan pangaruh lingkungan tina papan iklan.

Di Jérman anjeun parantos tiasa mésér dukungan ieu pikeun nempatkeun iklan anu bakal hurung peuting nalika ngurus lingkungan.

Énergi anu tiasa dibaruakeun gaduh cara anu béda pikeun digunakeun kumargi téknologi parantos maju pisan dina sababaraha taun.

Usaha anu prihatin ngeunaan lingkungan tiasa ngiklankeun low-impact using énergi renewable siga angin.

SUMBER: Diarioecologia


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.