Harepan maksimal dina lélang anu tiasa diperpanjang katilu

Kapuloan Kanaria ningkatkeun jumlah énergi anu terbarukan

Numutkeun ka ramalan, kuota bakal dieusian ku Perséntase langkung luhur diskon mungkin anu aya kaitannana sareng biaya investasi.

Lélang utama anu katilu pikeun pembaharuan, anu mana Pamaréntah ngarencanakeun ampir minuhan tujuan rencana 2020 Uni Éropa, bakal dilaksanakeun dinten ayeuna, Rebo, 26 Juli. Sapertos anu sateuacanna, 3.000 megawatt (MW) tina kakuatan antara proyek angin sareng fotovoltaik, dilegakeun numutkeun kriteria kawijaksanaan Menteri Energi.

ngembangkeun pembaharuan

Ieu mangrupikeun lélang katilu anu dilaksanakeun pikeun pamasangan kakuatan terbarukan anu anyar saatos moratorium anu dimimitian di 2012 sareng modifikasi saterasna rézim remunerasi pikeun pembaharuan, anu angkat ti sistem bonus di pangmayaran lumayan sapanjang hirup mangpaat tina fasilitas.

Pamaréntah parantos nyebat lelang énggal ieu, anu dilaksanakeun ngan ukur dua bulan saatos anu samemehna, kusabab tawaran ageung anu henteu kalebet dina nawar anu sateuacanna, numana tawaran dikintunkeun pikeun 9.000 MW -ganda tina kapasitas anu dipasihkeun-, anu tilu perempat nawiskeun diskon maksimum, anu sapertos, anu ditugaskeun kakuatan, aranjeunna moal nampi bonus atanapi insentif investasi.

Ramalanna nyaéta tekanan persaingan maksimum bakal diulang sareng kuota bakal dieusi persentase diskon paling luhur anu mungkin aya kaitanana sareng biaya investasi standar. Sektor satuju yén bakal aya deui hubungan anu hadé sareng éta, kahiji, bakal aya proyek fotovoltaik diantara anu meunang. Dina persaingan saacanna, megawatt surya anu ditugaskeun bieu nyumbang 1%.

Nalika asosiasi fotovoltais nyatakeun, mékanismeu nyetél a sistem tiebreaker di mana proyék anu ngahasilkeun jam anu pangpanjangna bakal gaduh prioritas, anu langkung milih kakuatan angin.

investasi dina énergi terbarukan bakal ningkatkeun GDP global

Dina kasempetan ieu, tanaga surya bakal ngagaduhan tempat sabab bieu aya 1.000 MW tenaga angin anu tiasa nawiskeun diskon maksimum, anu masihan margin asupna kana fotovoltaik sakitar 2.000 MW.

Juara ageung lélang kahiji sareng kadua nyaéta Forestalia, sakumaha anu parantos kami mairan langkung ti hiji tulisan, ogé ngarencanakeun ilubiung dina katilu.

'Lélang makro' pembaharuan sateuacanna nempatkeun 2.000 MW dicoo, tiasa dilegakeun janten 3.000 MW upami hasil lelang nawiskeun harga kalapa, sakumaha anu dituduhkeun ku Kamentrian Énergi. Kanyataanna, blok dialokasikan ngalangkungan 2.000 megawatt anu dibahas di luhur.

Papisah tina Forestalia, pausahaan séjén meunang sababaraha blok. Salaku conto Gamesa bakal meunang blok 206 MW. Pikeun bagian na, numutkeun sumber industri Gas Fenosa Pengetahuan Alam éta parantos kéngingkeun sakitar 600 MW. Enel Héjo Daya Spanyol-cabangna Endesa-, bakal dilélér 500 MW. Nanging, IberdrolaSamentawis éta, éta moal ngahontal salah sahiji blok anu ditawarkeunana.

Pamiarsa Nasional

Di tukang, Pengadilan Nasional bakal nganalisis lélang. Langkung khususna, Mahkamah Agung (TS) sapuk pikeun mindahkeun bagian tina file anu aya hubunganana sareng keluhan anu diajukeun ku asosiasi fotovoltaik Unef, kusabab langkung milih énergi angin nalika éta kedahna. lélang nétral.

Mahkamah Agung bakalan diajar katetepan karajaan sareng tatanan menteri konvénsi, sareng Rapat sidang bakal ngatur résolusi menteri.

Forestalia

Grup Forestalia lahir di Zaragoza di 2011, hasil tina a karir bisnis panjang samemehna dina promosi énergi terbarukan, khususna dina pepelakan énergi sareng énergi angin ti saprak 1997.

Ayeuna ngagaduhan pepelakan énergi di Spanyol, Perancis sareng Italia; ngawangun éta panggilingan pelet panggedéna sareng serpihan nagara di Erla (Zaragoza); ngamajukeun pepelakan pembangkit listrik biomassa di Aragon, Komunitas Valencian sareng Andalusia, sareng sagala rupa kebon angin, khususna di Aragon.

énergi biomassa tina sésa-sésa unsur leuweung

Tanggal 14 Januari 2016, Grup Forestalia mangrupikeun juara panggedéna pikeun pelelangan Kamentrian Industri, Énergi sareng Pariwisata pikeun alokasi skéma remunerasi khusus kana fasilitas énggal pikeun produksi listrik tina téknologi angin sareng biomassa. Dina tanaga angin, Grup Forestalia dilélér 300 MW, tina 500 MW dilélang; sareng dina biomassa, éta kéngingkeun 108,5 MW biomassa, tina 200 MW dilélang.

Munculna Grup Forestalia dina pasar énergi bakal ngahasilkeun épék anu positip pisan: Forestalia komitmen ka pasar terbuka, kalapa, transparan, efisiensi tinggi, biaya handap sareng, pamustunganana, langkung seueur kauntungan dina harga pikeun konsumén


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.