Pembangkit listrik pasang surut munggaran parantos sumping

DeltaStream di Wales

Ayeuna sumber énérgi alternatip sareng bersih penting pisan. Énergi pasang surut ngagaduhan poténsi anu luar biasa anu nyumput di sagara urang jeung teu acan kedah diamankeun kuduna.

Generator skala pinuh munggaran tina jenis énergi ieu parantos diumumkeun di Wales dina sababaraha upaya pikeun ngirangan émisi karbon di Inggris. Pembangkit listrik ieu bakal operasi dina uji coba 12 bulan di Ramsay Sound, Pembrokeshire. Kakuatan anu dihasilkeun ku alat démo nyaéta 400 kilowatt, anu bakal dipasang dina sababaraha minggu sareng bakal dianggo pikeun ngadamel 100 imah caket dieu.

Tidal Energy Ltd nyatakeun yén DeltaStream anu dipaténkeun na bakal ngagaduhan patalina signifikan dina bidang énergi ieu terbarukan. Diréktur Perusahaan Martin Murphy nyatakeun yén ngenalkeun generator ieu parantos nyirian tonggoh tongkat dina industri kakuatan pasang surut di Wales: 'Proyék ieu pikeun Wales, anu salain ti nampilkeun cita-cita ngeunaan énergi bersih, ogé bakal nyandak kasempetan anu signifikan pikeun masarakat daérah sareng usahana na".

Generator munggaran ieu bakal kahiji tina 9 deui aranjeunna ngarencanakeun tumpakan di St Davids Head di Pemrokeshire pikeun ngabentuk grid anu ngahasilkeun 10 megawatt kakuatan. DeltaStream beuratna 150 ton sareng ukuran na 16 x 20 méter. Éta gaduh 3 turbin agul-agul horisontal sambung kana generator sareng sét na sorangan ngawangun segitiga.

Énergi cai laut

Proyék ieu parantos disubsidi pikeun £ 8 juta dana Uni Éropa. Ku 2035, jenis énergi ieu diprediksi bakal ngadeukeutan £ 6100 milyar pikeun ékonomi Inggris nyiptakeun langkung ti 20000 padamelan.

Pidéo anu kami bawa tina garis ieu nunjukkeun kumaha jalanna generator ieu énergi pasang surut.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.