Solar Fusion

fusi surya

Énergi surya dicampurkeun sareng téknologi révolusionér pikeun ngamangpaatkeunana. Dina hal ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan Solar Fusion. Éta mangrupikeun solusi photovoltaic padumukan pinter generasi salajengna anu diciptakeun ku Huawei. Gagasan revolusioner ieu nekenkeun téknologi pinter sareng inovatif pikeun nyayogikeun standar pamasangan pangbasajanna sareng kaamanan pangluhurna sareng operability jangka panjang. Tujuan utama Solar Fusion nyaéta yén bumi tiasa gaduh 100% konsumsi diri.

Dina tulisan ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Solar Fusion, ciri sareng tujuan utama.

Naon Solar Fusion

tanaga surya di bumi

Huawei ngaluncurkeun solusi fotovoltaik pinter padumukan generasi salajengna "FusionSolar", nekenkeun téknologi pinter anu inovatif, nyayogikeun standar pamasangan pangbasajanna, kaamanan pangluhurna sareng operability jangka panjang, sareng Tujuanana nyaéta 100% konsumsi diri domestik. Sistem PV rooftop padumukan kedah nyumponan paménta anu ningkat pikeun dianggo nyalira. Ku sabab kitu, sistem panyimpen énergi anu langkung saé diperyogikeun.

Hiji sistem dirancang pikeun homeowners profésional sarta installers. Pamasang padumukan kedah nyayogikeun pamilik bumi sistem konsumsi diri anu kuat sareng berorientasi ka hareup anu ngajaga efisiensi tinggi, kalenturan sareng pamasangan gancang, sareng nyayogikeun solusi pinter anu nyumponan kabutuhan pangguna sareng palanggan, sapertos diagnostik jauh gagal, pikeun ngahontal langkung seueur. Alus tur kirang pangropéa.

Huawei ngagabungkeun téknologi digital sareng internét panganyarna sareng téknologi surya padumukan. Téknologi ieu nyayogikeun anjeun optimasi generasi énergi photovoltaic, Antarbeungeut batré plug-and-play terpadu sareng manajemén kakuatan bumi pinter.

Dina sistem konsumsi diri padumukan anyar, énergi photovoltaic dihasilkeun ku panels surya meets paménta pikeun listrik imah beurang, sarta énergi sésana dihasilkeun dipaké pikeun ngeusi batre lajeng discharged pikeun minuhan paménta maksimum pikeun listrik. Paménta listrik peuting atawa beurang. Ku cara kieu, sistem photovoltaic padumukan tiasa ngahontal tingkat konsumsi diri anu luhur sareng maksimalkeun pamakean hateup pikeun kéngingkeun langkung seueur énergi.

Sistem Solar Fusion dijieunna tina naon?

kaunggulan tanaga surya di bumi

Sistim nu diwangun ku bagian handap:

  • Puseur kakuatan pinter: Inverter efisiensi tinggi, kalayan efisiensi 98,6%. Antarbeungeut panyimpenan énergi terpadu tiasa dianggo langsung.
  • Pangoptimal batré photovoltaic pinter: 99,5% efisiensi. Ninggalkeun langkung seueur panel dina unggal siling pikeun pagelaran sistem anu langkung luhur. Pasang rak gancang di gudang sareng waktos instalasi dina siling bakal langkung pondok. Ngawas jauh.
  • Sistim Manajemén: gampang ngakses data tina alat nu bagerak. Laporan proaktif kajadian sareng alarm. Manajemén terpusat tina sistem sél photovoltaic.
  • Kaamanan sél photovoltaic pinter: komunikasi sareng optimizer ngaliwatan MBUS. Ngarojong modul ngawaskeun sareng manajemén sacara real-time.

Batré pinter padumukan LUNA2000 mangrupikeun sorotan solusi Huawei ayeuna. Batréna nganggo batré litium beusi fosfat pikeun ningkatkeun kaamanan. Ngadopsi desain modular sareng ngadukung ékspansi kakuatan anu fleksibel (5-30 kWh). Unggal pak batré gaduh pangoptimal kakuatan anu diwangun pikeun ngadukung manajemén ngecas sareng ngaleupaskeun mandiri.

Sistem Tatasurya Fusion nyayogikeun optimasi kakuatan fotovoltaik opsional anu tiasa ngabatesan masalah teduh padumukan sareng ngaktifkeun panggunaan sistem fotovoltaik pikeun sacara efektif nyebarkeun hateup arah campuran anu kompleks.

Numutkeun perusahaan, optimizer anu dirancang ku Huawei tiasa ningkatkeun efisiensi énergi modul photovoltaic nepi ka 30% paduli sahadé jeung arah efisiensi handap.

aplikasi

fusi surya huawei

Artificial Intelligence Driven Arc Fault Circuit Breaker (AFCI) sacara aktip ngirangan résiko seuneu ngaliwatan téknologi nutup gancang, ngahontal enol tegangan siling jeung resiko arc enol, sarta achieves panyalindungan ganda-lapisan.

Aplikasi tina sistem nyaéta atap padumukan. Sistem manajemen photovoltaic pinter nyadiakeun aliran énergi real-time jeung bacaan kasaimbangan énergi, kitu ogé manajemén kinerja panels photovoltaic.

Pilihan konfigurasi mode kontrol kaasup maksimum timer pamakéan, prioritas leuwih kaluaran grid, prioritas neundeun PV, prioritas leuwih suntik kaleuwihan énergi PV kana grid nu. Sistim nu bisa ngonpigurasi kitu konsumén otomatis meakeun leuwih énergi lamun hargana low sareng simpen sacara otomatis nalika hargana luhur.

Kaunggulan tanaga surya

Hayu urang tingali naon kaunggulan tina ngagunakeun jenis énergi ieu:

  • Éta mangrupikeun énergi anu bersih anu ngabantosan ngirangan tapak suku karbon sacara signifikan. Hatur nuhun kana pamakeanna urang ngahindarkeun generasi gas rumah kaca sareng urang henteu ngotoran salami generasina atanapi nalika dianggo. Aya ngan ukur polusi miniscule nalika nyiptakeun panél surya.
  • Mangrupikeun sumber énergi anu terbarukan sareng berkelanjutan dina waktosna.
  • Teu kawas énergi renewable séjén, énergi ieu bisa panas hal.
  • Éta henteu meryogikeun jinis ékstraksi konstan bahan pikeun jalanna. Hal ieu ngajadikeun énergi anu cukup murah anu investasi awalna langkung gampang pulih salami sababaraha taun. Memang bener yén salah sahiji masalah utama énérgi renewable geus miboga saprak lahirna nya éta investasi awal jeung laju balik na, sanajan ieu teu deui kasus berkat ngembangkeun téhnologis. Hiji panel surya eta sampurna bisa boga hirup mangpaat 40 taun.
  • Cahya panonpoé seueur pisan sareng sayogi janten panggunaan panél surya mangrupikeun pilihan anu lumayan. Ampir sagala titik géografis pangeusina bisa ngagunakeun tanaga surya. Penting pikeun dicatet yén salah sahiji kaunggulan hébat tanaga surya nyaéta yén éta henteu peryogi kabel. Ieu mantuan pikeun instalasi di wewengkon mana hese install wiring misalna.
  • Kauntungan sejenna tina tanaga surya nyaéta ngurangan kabutuhan ngagunakeun bahan bakar fosil, sahingga mantuan pikeun conserve sumberdaya alam jeung ngurangan polusi lingkungan.

Abdi ngarepkeun ku inpormasi ieu anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan Solar Fusion sareng ciri-cirina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)