EDP ​​Renovables bakal nyayogikeun énergi anu tiasa dibaharukeun deui ka Nestlé di Amérika Serikat

Portugis EDP Renovables, cabangna EDP sareng kantor pusatna di Spanyol, parantos ngumumkeun kontrak 15 taun pikeun ngagaleuh sareng ngical listrik anu tiasa diénggalan pikeun 5 pepelakan Nestlé multinasional.

Nyatana, éta bakal nyayogikeun 80% listrik anu diperyogikeun pikeun bebekelan lima pepelakan na di nagara bagian Pennsylvania, Amérika Serikat.

Nestlé

Kontrak nujul kana pepelakan produksi sareng Pusat distribusi dioperasikeun ku Nestlé Purina PetCare, Nestlé USA sareng Nestlé Waters Amérika Kalér di kota Allentown sareng Mechanicsburg (Pennsylvania).

Dilaporkeun yén EDP Renovables bakal nyayogikeun 50 megawatt Tina listrik. Pernyataan éta ogé nyorot yén dina waktu kirang ti sataun "20% listrik anu dianggo Nestlé di Amérika Serikat bakal asalna tina sumber anu tiasa dibaharukeun."

Salaku tambahan, Nestlé nekenkeun yén kontrak sareng perusahaan Portugis bakal ngijinkeun «Potong biaya énergi, hindarkeun volatilitas harga bahan bakar fosil ”sareng“ tetep kalapa ”.

kakuatan angin

Dina kecap sutradara ranté suplai Nestlé Amérika Serikat, Kevin Petrie: «Aliansi kami sareng EDP Renovables ngabantosan urang pikeun maju dina tujuan urang pikeun ngahontal pangaruh lingkungan batal antara ayeuna sareng 2030 sareng mangrupikeun conto sanés tina prosés transformasi bisnis urang ", saur dina pernyataan éta

Kalayan panghargaan tina kontrak ieu, EDP Renovables bakal dilegakeun kapasitas kebon angin Meadow Lake VI na, tempatna di Benton County (Indiana), dimana perusahaan Portugis mangrupikeun pamimpin produksi énergi angin

Kincir angin

Multinasional anu sanés komitmen pikeun énergi anu tiasa dibangkitkeun

Nestlé sanés ngan ukur multinasional ageung éta tohan on pembaharuanUrang ogé tiasa ngobrol ngeunaan Apple, Nike, Amazon, sareng anu sanésna.

Apel sareng kebon angin na

Iberdrola bakal nyayogikeun énergi ka perusahaan téknologi Apple salami dua puluh taun ka payun, dilegakeun 5 deui, ngalangkungan taman di luhur. Dimana anjeun bakal investasi sahenteuna 300 juta tina rebu.

Sadaya investasi ieu bakal dilangkungan éta Perusahaan Avangrid, Cabangna énergi terbarukan Iberdrola di Amérika Serikat. Kedah émut yén raksasa Apple téhnologis, mangrupikeun perusahaan panggedéna di dunya ku nilai pasar, kalayan nilai ayeuna sakitar 880.000 juta euro.

Apple Store

Kontrak kalebet pangwangunan a pembangkit listrik angin di Gilliam County (Oregon), anu ngagaduhan kapasitas 200 megawatts (MW), badé didamel taun payun (2018) sareng bakal dioperasikeun dina taun 2020. Investasi kanggo ngamimitian taman Montague jumlahna 300 juta dolar (275 juta euro).

Ngaliwatan perjanjian anu ditandatanganan, Iberdrola sareng Apple ngagaduhan nandatanganan kontrak penjualan énergi jangka panjang, Ku alatan éta, perusahaan listrik anu dipimpin ku Ignacio Sánchez-Galán bakal gaduh, ngoperasikeun sareng ngajaga peternakan angin. Sedengkeun anu dihasilkeun énergi listrik dina enggoning salami dua puluh taun ka payun bakal disayogikeun ka tempat Apple.

Pamasangan kincir angin

Tambahkeun yén taman bakal aya deukeut aset séjén tina perusahaan di Oregon, anu bakal ngabantosan pikeun ngirangan biaya (sinergi).

Nike

Dina akhir taun kamari, cabangna Iberdrola nandatanganan perjanjian strategis jangka panjang sareng pabrikan olahraga AS. Numutkeun perjanjian, Avangrid bakal nyayogikeun énergi angin ka perusahaan Amérika salami lsapuluh taun ka hareup.

Énergi bakal ngahontal «markas » ti Nike di Breaverton, Oregon, ti condong taman Juniper TT, ogé aya di Oregon, sareng Jupiter Canyon, di Washington.

Kakuatan anu dikontrak ku Nike jumlahna 70 megawatt (MW), dibandingkeun sareng 350 MW anu duanana ngagaduhan pepelakan.

Ladang angin Huelva

Sakumaha anu dijelaskeun ku Nike, perjanjian éta dimimitian Januari kamari, sareng mangrupikeun bagian tina komitmen perusahaan pikeun ngahontal pasokan terbaruan saratus persén di fasilitas na di 2025.

Amazon

Salaku tambahan, Iberdrola (Avangrid) nyayogikeun énergi angin pikeun e-commerce raksasa Amazon, ngalangkungan Amazon Wind Farm US East, taman anu aya di Karolina Kalér, anu parantos operasional.

Texas

Sadaya perjanjian ieu ngagariskeun niat multinasional AS pikeun terus ngamajukeun énergi héjo, sanaos régulasi régulasi. kabijakan lingkungan diluncurkeun ku présidén anyar Amérika Serikat, Donald Trump, sabalikna tina kabijakan anu sateuacanna, Barack Obama.

Donald Trump ngalawan parobihan iklim


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Steven cenahna

    Tulisan anu saé, wilujeng