Naon ecomobility sareng kumaha pentingna?

Ékobilitas

Ngaronjatna polusi di kota ageung sareng pangaruh serius tina perubahan iklim sareng pemanasan global, maksa kota supados angkutanana kirang ngabahayakeun lingkungan. Kaseueuran sumber émisi gas polusi di kota-kota asalna tina transportasi. Kalayan jutaan kendaraan dina sirkulasi sepanjang waktos, konsékuansi anu dialami warga sareng lingkungan serius.

Pikeun meringankeun masalah-masalah ieu, timbul ecomobility. Éta mobilitas anu langkung sustainable diintegrasikeun kana kota-kota pikeun ngirangan pangaruh kana lingkungan transportasi. Naha anjeun hoyong terang naon ecomobility diwangun sareng ciri naon anu dipibanda?

Naon ecomobility?

Naon mobilitas ékologis

Sakumaha didadarkeun di sateuacanna, ecomobility timbul tina kabutuhan pikeun ngenalkeun konsép ékologi dina transportasi. Mobilitas kota gumantung kana jinis bahan bakar anu dianggo, jaringan jalan, kasadiaan jalur sapédah, kapasitas angkutan umum, jst. Maka, perlu dilebetkeun langkah-langkah pikeun ngirangan polusi.

Ecomobility kalebet sistem média anu nyababkeun jalma sareng hal-hal ti hiji tempat ka tempat anu sanés, ngalestarikeun sareng ngajagi alam sareng lingkungan. Mobilitas anu langkung séhat ieu ngabantuan kami pikeun neraskeun dina waktos anu payun pisan ngirangan polusi teras-terasan. Konsép pangwangunan berkelanjutan ogé asup kana ecomobility. Perlu dina transportasi urang tiasa nyumponan kabutuhan ayeuna tanpa kompromi generasi kahareup pikeun minuhan kabutuhan aranjeunna.

Ecomobility ogé katelah mobilitas berkelanjutan. Éta panginten sanés mimitina anjeun kantos nguping. Nanging, biasana lieur sareng kagiatan sapertos leumpang, ngagunakeun angkutan umum atanapi bersepeda. Leres yén tilu tindakan ieu ngabantosan ngirangan polusi sareng mobilitas berkelanjutan. Tapi ecomobility henteu ngan ukur ieu. Mangrupikeun kombinasi sarana transportasi anu kirang polusi sareng jaringan jalan anu mempermudah transit.

Pentingna ecomobility

Sapédah salaku angkutan berkelanjutan

Transportasi kota anu berkelanjutan penting upami urang hoyong nyegah maotna dini tina polusi. Polusi udara disebatkeun janten agén jempé anu tanggel waler pikeun ngabunuh jalma. Naon deui, parah kasus tina asma, alergi sareng masalah pernapasan sareng kardiovaskular anu sanés. Kusabab kitu, angkutan urang kedah anu paling ékologis.

Saban poé ecomobility beuki beurat dina masarakat. Umum pisan pikeun ningali kumaha jalma namina éta sareng éta mangrupikeun bagian tina kosa kata umum. Tapak ékologis anu ditingalkeun ku angkutan urang ningkat unggal taun. Dina tingkat individu éta henteu hartosna nanaon, tapi seueur teuing urang di dunya.

Pamakéan mobil sareng kendaraan séjén anu meryogikeun suluh polusi sering pisan. Masing-masing kendaraan pribadi emits ton CO2 kana atmosfir per poé. Salaku tambahan, urang kedah tumut kana angkutan barang. Sanaos aya hubunganana sareng ékonomi sareng kamekaran (ku nyiptakeun padamelan), éta mangrupikeun séktor anu cukup polusi. Éta di cabang-cabang transportasi ieu dimana perlu pikeun nerapkeun tindakan anu ngabantosan ecomobility.

Pentingna ecomobility aya dina kabutuhan pikeun ningkatkeun kualitas hawa sareng kaséhatan di kota-kota. Ampir 40% émisi gas polusi di kota-kota asalna tina transportasi komérsial.

Beda sareng anu diémutan, panggunaan kandaraan anu ngotorkeun henteu ngan ukur mangaruhan lingkungan atanapi kaséhatan, tapi ogé ékonomis sareng sosial. Ieu kusabab kanaékan tingkat kacilakaan, kateusaruaan sareng kaleungitan daya saing kusabab kaleuwihan kendaraan dina sirkulasi.

Solusi anu ngajukeun mobilitas berkelanjutan

Beus listrik

Mobilitas anu berkelanjutan henteu ngan ukur ngeunaan bersepeda, naék beus atanapi jalan-jalan. Éta ngeunaan ngajukeun solusi anu béda pikeun ngajantenkeun langkung lestari. Supados anjeun tiasa ningali conto, dina kongrés éta nyatakeun yén di jalan anu 3,5 méter jalan 2.000 jalma tiasa ngalangkung ku mobil dina 1 jam. Upami aranjeunna sapédah, 14.000; jalma leumpang, 19.000; ku rail lampu, 22.000 jeung dina beus, 43.000. Sareng seueur deui nganggo metro, anu ngotorkeun langkung handap tina beus.

Sanés masalah pikeun milih angkutan anu cekap, tapi nganilai jumlah jalma anu tiasa ngumbara di jalan anu sami. Upami urang milih kendaraan anu tiasa perumahan langkung seueur jalmi, urang bakal ngirangan polusi ageung pisan.

Sababaraha tindakan anu dilakukeun ku ecomobility nyaéta:

  • Anggo sistem sapédah umum di seueur kota.
  • Prioritaskeun transportasi umum tibatan swasta.
  • Ningkatkeun daérah pejalan kaki.
  • Batesan asupna mobil ka sababaraha daérah kota.
  • Dina hal nganggo mobil, laksanakeun kalayan kamungkinan pangeusi anu maksimal.

Faktor sanés anu kedah diperhatoskeun dina mobilitas berkelanjutan nyaéta tata ruang. Relna kedah ditempatan sapertos kitu jarak perjalanan sareng macét anu minimal. Éta kabuktosan yén macét ngotéktak langkung ngotorkeun langkung seueur tibatan lalu lintas jalan.

Di sisi anu sanésna, bubuka kandaraan anu suluh na kirang ngotorkeun sareng émisi nol ditingali salaku prioritas anu caket. Urang nyarioskeun perkawis kendaraan listrik. Upami produksi listrik asalna tina bahan bakar fosil, éta bakal najis nalika didamelna, tapi henteu dina panggunaan na. Nanging, upami sumber énergi asalna tina bahan pembaruan, kendaraanna bakal nol émisi.

Sertrans sareng ecomobility

Sertrans kalayan kandaraan langkung sustainable

Sakumaha didadarkeun di sateuacan, mobilitas ku angkutan nyumbang 40% émisi anu ngotorkeun hiji kota. Kusabab kitu, Sertrans parantos nyéépkeun taun-taun pikeun ngangkut barang-barang sustainable pikeun barang. Salami mangtaun-taun ieu parantos ngalaksanakeun tindakan anu ngirangan pangaruh lingkungan tina kagiatanana.

Salah sahijina nyaéta perencanaan rute anu leres. Pikeun ngirangan waktos transportasi, Sertrans ngarencanakeun rute paling pondok anu dimaksud henteu ngan ukur dina kilométer, tapi dina émisi CO2. Supir nerapkeun téknologi anyar sareng ngagunakeun koréksi anu disayogikeun ku supir anu sanés. Ku cara kieu, jarak angkutan dikirangan.

Peta sanésna nyaéta optimalisasi tina beban. Treuk angkutan langkung ageung sareng tiasa nahan langkung seueur momotan dina hiji waktos. Kalayan ieu, jumlah perjalanan tiasa dikirangan sareng langkung caket kana tujuan keberlanjutan.

Tungtungna, Sertrans angkutan intermodal parantos ningkat. Mangrupikeun kombinasi angkutan darat sareng jinis transportasi anu sanés pikeun ngotorkeun kirang.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ecomobility penting pisan ayeuna sareng henteu ngan ukur dumasar kana panggunaan angkutan umum sareng sapédah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.