Dompét sareng asesoris didamel tina ban daur ulang

Sababaraha désainer sareng perusahaan di dunya mimiti dianggo salaku bahan baku nyaéta ban jero tabung pikeun pembuatan dompét sareng asesoris sapertos dompét, sabuk, dompét, cincin konci, Tas Laptop, jst.

El karét ban Tétéla janten matérial anu gampang pisan sareng cocog pikeun ngagentos kulit dina barang kulit. Kalayan karét dimungkinkeun pikeun mikeun intervensi anu saé pisan pikeun nambihan ukuran, panutupan, sapertos ngaputna, diwarna éta atanapi bahkan cet éta pikeun tiasa dipersonalisasi ku cara anu unik.

nu ban Tina sapédah, motor, truk, mobil komo traktor dipaké pikeun nyieun produk.

Éta sababna aya seueur perusahaan, pengrajin sareng desainer anu ngagunakeunana pikeun ngadamel produk ramah lingkungan.

Sababaraha désainer terkenal nyaéta:

  • Passchal: mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu paling penting dina desain kantong didaur. Model na méwah pikeun lalaki boh awéwé. Seueur selebritis nganggo merek ieu tas daur ulang. Sakabéh garisna kualitas saé sareng canggih.
  • Merk Ecooriginal: perusahaan ieu ngahasilkeun sareng ngical dompét ogé asesoris sapanjang Uni Éropa. Produkna anu unik pisan saprak prosés produksi ati-ati pikeun ngajaga éstétika ban sapertos anu janten tekstur sareng gambar na unik.
  • Kayu manis-seni: Usaha ieu dimaksudkeun pikeun nyiptakeun produk unik kalayan dampak lingkungan anu handap sababna ngagunakeun produk didaur sapertos ban tapi ogé nganggo ampir teu aya listrik dina produksi na ngarah ékologis sareng buatan tangan.
  • Pneumatik: Ieu perusahaan Argentina anu nganggo deui ban pikeun ngadamel kantong sareng dompet sadaya ukuran.
  • Boo Noir: Merk pakean anu ramah lingkungan sareng etika ieu ogé ngahasilkeun kantong sareng dompet nganggo ban salaku bahan baku. Désainna aslina asli sareng di luhur sadayana ramah sareng lingkungan.

Sadaya desain ieu leres-leres ékologis sabab éta ngadaur mulangkeun runtah anu dipiceun saatos réngsé dianggo sapertos ban. Tapi aranjeunna ogé ngagaduhan desain anu modéren, saé sareng sakaligus fungsina lengkep.

Kasenianna, éta daur ulang sareng masalah lingkungan ngadorong jalma-jalma ti sababaraha penjuru dunya pikeun ngahasilkeun produk alternatif anu aya gunana tapi anu ngurus lingkungan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lara cenahna

    Kuring ngan ukur terang mérek Passchal sareng mérek Boo Noir. Di toko Boo Noir kuring mésér kantong ban daur ulang dua taun ka pengker, sareng éta siga anu énggal. Sareng kantong anu paling dipikaresep ku réréncangan ... ku ngadukung lingkungan anjeun ogé tiasa kana mode sareng tangtosna, ku kantong anu asli pisan.

    1.    Jorge Pedro Astorga cenahna

      mbg ecomundo mangrupikeun kota dompet karét San Luis Argentina, atanapi dina facebook dompet karét San Luis.

  2.   Adriana Restrepo ngasah deui. cenahna

    Héi sadayana, aya perusahaan mikro di Medellin Kolombia anu ngadamel produk nganggo ban daur ulang, kalayan desain, kualitas sareng komitmen lingkungan, AR escodiseño, anjeun tiasa mendakannana dina halaman facebook na hayu urang ngadukung anjeunna, anjeunna mangrupikeun juara tina inisiatif pikeun lingkungan ADRIANA RESTREPOA.