Ngaronjatna angkutan umum disarankeun pikeun ngahindaran pemanasan global

beus ku padang rumput hejo

Pikeun ngahindaran kaleuwihan émisi polutan ka atmosfir, transportasi umum dianggo. Daripada medar 50 kandaraan masing-masing di jalan, hiji kendaraan anu ngaluarkeun gas tiasa nyéépkeun sakitar 50 jalma (dina beus) sareng langkung ti 500 jalma nganggo karéta. Maka, promosikeun angkutan umum éta mangrupikeun senjata perang dina merangan pemanasan global.

Kumaha cara ngangkut transportasi umum?

Polusi sareng angkutan umum

RENFE

Ngangkut mangrupikeun panyabab 25% émisi gas rumah kaca global (sacara umum tina CO2). Maka, promosikeun angkutan umum pikeun ngirangan jumlah kendaraan dina sirkulasi bakalan ngabantosan urang ulah pemanasan global anu progresif.

Asosiasi Operator Angkutan Bersama Perkotaan (ATUC) mastikeun yén ku ayana kamekaran kanaékan angkutan umum tiasa dimungkinkeun nepi ka 7,5 juta pangguna sadidinten tina 4,5 juta ayeuna, anu ngamungkinkeun mobilitas anu langkung berkelanjutan sareng ramah lingkungan.

Kalayan langkung ti 3 juta jalma nganggo kendaraan nyalira sanés angkutan umum, émisi polusi, masalah kaséhatan sareng polusi udara ningkat deui.

Pernyataan bédana dina kanaékan angkutan didasarkeun kana panilitian anu disebut 'Ngartikeun Non-Wisatawan' anu disiapkeun dina 2016 ku ATUC dina Pasatujuan Kerangka sareng Institute for Energy Diversification and Saving (IDAE). Panilitian ieu nganalisa sareng tujuan pikeun ngamajukeun investasi dina infrastruktur pikeun angkutan umum saatos sababaraha taun nyaluyukeun anggaran.

Hukum Pembiayaan Angkutan Umum di Spanyol

ningkatkeun angkot

Pikeun hiji panilitian janten ngariung sareng eusina pikeun dilaksanakeun, penting pisan pikeun nyiptakeun hukum anu ngaliput sagala aspek. Dina hal ieu, ATUC nyatakeun yén pamekaran UU Pembiayaan Angkutan Umum di Spanyol penting pisan, kumargi éta mangrupikeun hiji-hijina nagara di Uni Éropa anu henteu ngagaduhan panerapan tingkat tingkat nagara sapertos kieu.

Kalayan undang-undang anu nandeskeun pedoman anu ku Pamaréntah kedah ngabiayaan transportasi umum, dana tiasa dialokasikeun pikeun nyiptakeun infrastruktur kota anu mempermudah pangwangunan jalur sareng ngamungkinkeun daérah pikeun angkutan umum ningkatkeun armada sareng ningkatkeun téknologi na.

Aspék sanés anu kedah dipertimbangkeun dina ningkatkeun transportasi umum nyaéta kanaékan beus hibrid atanapi listrik. Ngamajukeun transportasi nol-émisi penting pisan pikeun ngirangan ngirangan émisi polusi sareng ngarahkeun angkutan Spanyol nuju transisi énergi dumasar kana pembaharuan.

Di sisi anu sanésna, Koordinator Spanyol pikeun Karéta Umum, Sosial sareng Berkelanjutan, anu janten Ecologistas en Acción, parantos ngirim serat ka Direktorat Jenderal Mobilitas sareng Angkutan Komisi Éropa (DG MOVE) ngeunaan kaayaan karéta api di Spanyol, sareng hubunganana sareng Portugal sareng sésana Uni Éropa.

Dina aspék ieu aya henteu saimbangna pikeun investasi, sabab dina "Sadaya AVE" 70% dimodalan dina sésa sadaya karéta api, ngan ukur 30% dialokasikan ka dinya. Pikeun meringankeun kaayaan ieu, Koordinator nungtut yén Uni Éropa ngembangkeun tindakan pikeun panangtayungan sareng promosi investasi di karéta api.

Ngawatesan kontaminasi

Nopémber 2017 kamari, Komisi Éropa (EC) nampilkeun proposal législatif anu netepkeun wates anu langkung ketat dina émisi pencemaran tina kendaraan pikeun minuhan tujuan Pasatujuan Paris.

Rencana ieu kedah disawalakeun sareng Parlemén sareng Déwan Éropa pikeun minuhan tujuan ieu anu ditetepkeun dina Pasatujuan Paris tina ngirangan émisi polusi ku 40% ku 2030.

Nanging, numutkeun "akun émisi udara" tina National Statistics Institute (INE) anu dipedalkeun Nopémber kamari, émisi gas rumah kaca (GHG) di Spanyol ningkat ku 3,5% dina 2015 dibandingkeun sareng taun saméméhna.

Data anu dikumpulkeun ku INE ngungkabkeun yén émisi gas rumah kaca rumah tangga asalna tina kandaraanana nyalira, ngadeukeutan 71% tina total.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.