Pakéan cutlery tapi ékologis

nu produk disposable atanapi tiasa di pakai sacara umum aranjeunna henteu ékologis sabab gampang ngahasilkeun limbah sabab éta dipaké ngan ukur sakali teras dialungkeun tapi ogé bahan na plastik atanapi sanés non-biodegradable.

Tapi sok aya pengecualian kana aturan éta, perusahaan Italia Seletti parantos nyiptakeun garis cutlery anu tiasa dianggo tapi ékologis.

Kémbél didamel tina kai janten tahan aranjeunna leres-leres biodegradable, kéngingkeun karya éstétis sareng pikaresepeun pikeun kaéra.

Jinis cutlery anu tiasa dianggo tiasa ngagantikeun palastik dina acara, katering, piknik, dina tuangeun anu disayogikeun dina kapal terbang atanapi karéta, diantawis utiliti sanés.

Désainna cukup ku gaya retro anu saluyu sareng acara maké.

Aya garpuh, péso sareng sendok kanggo dianggo numutkeun kabutuhan piring kanggo disajikeun.

ieu alat makan ékologis Éta tiasa dianggo sareng dipiceun tanpa lepat sabab kai ngarusak taneuh dina sababaraha bulan.

Praktisitas sareng kabersihan anu disayogikeun ku cutlery disposable ayeuna aranjeunna cocog sareng perawatan lingkungan.

Produk ieu tiasa dipésér dina sababaraha halaman online janten henteu janten masalah dimana urang cicing.

Penting pikeun di tempat sareng kajadian anu rutin nganggo alat panyawat anu tiasa dianggo, aranjeunna tumut kana kualitas anu saé tapi ogé produk ékologis sareng lirén nganggo palastik anu sanés biodegradable sareng aranjeunna jarang didaur ulang.

Anjeun tiasa mésér bungkus ku 10 unit alat makan atanapi sakumpulan 1 séndok, 1 péso sareng 1 garpu.
Perusahaan ieu nunjukkeun yén dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun produk anu ramah lingkungan sanajan éta tiasa dianggo.

Salaku konsumen, urang kedah ngadukung anu nawiskeun produk ékologis pikeun ngahontal kualitas hirup anu langkung saé pikeun sadayana.

SUMBER: Seletti.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   barina cenahna

    halo

    Abdi ti Peru sareng kuring resep kana alat-alat garut ieu kusabab kuring ngagaduhan acara, tapi teu jelas pikeun kuring kumaha murah atanapi sabaraha bédana biaya antara alat-alat makan ékologis ieu sareng plastik anu tiasa dianggo.

    Ogé, naha anjeun ngagaduhan distributor di Peru? atanapi kumaha kuring kedah ngagaleuh.

  2.   Vlistek cenahna

    pantun,

    Abdi ti Argéntina sareng kuring hoyong terang dimana kuring kéngingkeun cutlery ékologis ieu. Hatur nuhun pisan sareng salam

  3.   jBllande cenahna

    pantun,

    Abdi ogé ti Argéntina sareng kuring hoyong terang upami aranjeunna kahontal.

    Surat kuring nyaéta jBellande@gMail.com

  4.   rocio cenahna

    halo .. naha mungkin pikeun aranjeunna di Argentina? dimana? hatur nuhun

  5.   Vanine cenahna

    Wilujeng énjing, abdi ti Argéntina sareng kuring badé mésér alat makan kai sareng kuring hoyong terang upami anjeun ngirim ku DHL atanapi anu sami.

    Gracias!