Lukisan termal

Cét pikeun ningkatkeun insulasi di bumi

Pasti anjeun kantos mikirkeun kumaha ngabantosan ningkatkeun insulasi termal di bumi anjeun tanpa kedah ngalakukeun padamelan naon waé. Penting pikeun ngajaga témbok kalayan terisolasi pikeun ngaoptimalkeun suhu sareng énergi anu urang anggo dina AC di bumi. Pikeun jenis kaayaan ieu, éta parantos kapendak cet termal. Mangrupikeun inovasi téknologi anu hébat anu ngabantosan urang pikeun ningkatkeun insulasi dina permukaan hatur nuhun kana pasipatanana.

Upami anjeun hoyong terang sadayana pasipatan sareng kumaha cét termal tiasa dianggo, teraskeun maca 🙂

Karakteristik cet termal

Hemat énergi cet termal

Mangrupikeun unsur répolusionér dina dunya insulasi sareng hemat énergi. Tanpa kedah ngarobih jinis bahan témbok didamel tina, urang tiasa ningkatkeun insulasi. Imah anu terisolasi tiasa ngabantosan urang nyalindung tina parobihan suhu di lebet sareng luar. Ku cara kieu urang henteu kakurangan tina usum tiis atanapi suhu luhur dina usum panas. Hal ieu dipaké pikeun ngajaga suhu anu stabil dina jero rohangan.

Salaku tambahan, éta kedah diperhatoskeun ku insulasi anu hadé tina témbok sareng jandéla bakal ngahémat énergi. Nalika tiris teuing atanapi panas teuing urang nganggo alat listrik sapertos pemanasan sareng AC. Duanana pisan ningkatkeun konsumsi listrik di bumi. Henteu ngan ukur urang bakal ngahémat tagihan listrik ku cet termal, tapi urang ogé bakal ngirangan polusi.

Dina komposisi urang mendakan microspheres keramik anu bertindak ku nyiptakeun rohangan hawa. Ruang hawa ieu tanggung jawab ngalanggar sasak termal anu aya sareng ngabantosan urang pikeun ngasingkeun diri ti luar. Sanaon warna cet umumna bodas, éta engké tiasa dicét kalayan lapisan cet normal anu sanésna di luhur anu henteu luntur.

Disarankeun pisan pikeun ngalamar 2-3 jas cet termal pikeun insulasi anu saé salamina. Upami urang cet dina warna anu sanés atanapi nganggo cet anu sanés kanggo hiasan, urang moal kaleungitan pasipatanana. Ieu ngajantenkeun produk idéal sareng répolusionér dina pasaran.

Pasipatan khusus

Cet insulasi termal

Pikeun sadaya kulawarga anu bumi na henteu terisolasi, bahan ieu mangrupikeun tangan santo. Pasipatanana luar biasa sareng épéktipitasna dijamin. Kalayan sebaran anu hadé tina cet termal di sapanjang tembok bumi, urang tiasa ngahontal tabungan nepi ka 40% dina AC sareng manaskeun.

Di sisi anu sanésna, éta ngagaduhan sipat anu nyegah panémbong kalembaban. Éta pisan umum pikeun mendakan beueus dina témbok anu langkung lami kusabab jalanna pipa. Nanging, cet ieu nyegah kondensasi cai dina témbok, sareng ku sabab éta kalembaban henteu muncul.

Éta ogé ngagaduhan sipat anti-kapang, janten urang moal ngagaduhan masalah sareng jamur sareng baktéri. Fitur ieu aya hubunganana sareng anu tiheula. Jamur sareng baktéri peryogi lingkungan anu lembab pikeun hirup. Ku alatan éta, ku teu ngantep Uap ngabentuk dina témbok, urang moal ngagaduhan masalah tina jinis ieu.

Tungtungna, cet ieu ngagaduhan ciri anu khas janten tahan seuneu. Henteu janten masalah upami urang ngaluarkeun seuneu ku teu dihaja atanapi aya kacilakaan rumah tangga. Cét termal moal kaduruk dina kaayaan naon waé.

Dimana tiasa dilarapkeun?

Insulasi cet pikeun facades

Éta mangrupikeun cet ékologis anu ngabantosan urang ningkatkeun insulasi bumi urang tanpa ngirangan ruang tamu. Salaku tambahan, nalika urang nerapkeun éta ogé nampi panurunan dina noise luar.

Cét termal mangrupikeun produk anu serbaguna pisan. Anjeun teu kedah janten propésional di dunya ieu pikeun tiasa nerapkeunana dina permukaan mana waé. Peran anu dimainkanna penting pisan dina gedong pikeun ngirangan pengeluaran pemanasan sareng AC. Éta tiasa dilarapkeun di jero rohangan sareng di luar ruangan pikeun ningkatkeun langkung seueur hasil anjeun.

Cét ieu ogé diperyogikeun pisan pikeun sadaya jinis aplikasi industri sareng neundeun. Hal ieu disababkeun ku tahan hébat kana panas, kalembaban, seuneu sareng teu karasa na. Di daérah industri umum pisan ningali témbok dina kaayaan goréng kusabab kagiatan anu kajantenan. Nanging, ku cet ieu, kaayaan hiasan sareng gunana anu hadé dina tembok tiasa dijaga. Éta ogé parantos dianggo dina hateup sareng hateup pikeun pasipatan anu unik.

Kumaha cét termal jalan?

resep kaleungitan panas sareng asupna tiis

Éta mangrupikeun patarosan anu urang teras-terasan naroskeun ka diri urang sorangan. Kumaha palapis cet tiasa ngabantosan panas atanapi tiis kana bumi? Upami témbok bumi ogé henteu épisiénna. Cet ieu, saatos aplikasi sareng garing, gaduh microspheres anu sacara kompak disusun dina sababaraha lapisan. Lapisan ieu ngabentuk rohangan hawa anu ngarusak jembatan termal.

Upami urang nambihan sipat réfrakter tina bahan keramik, urang tiasa nyarios yén spéktrum radiasi sinar panonpoé anu lega dina permukaan anu dicét "mantul". Ku cara kieu, pangiriman panas antara luar bumi sareng pedalaman dikirangan. Éta sanggup nolak malah 90% radiasi surya infra merah sareng dugi ka 85% radiasi ultraviolét.

Dina sababaraha perusahaan anu masarkeun produk ieu, tés parantos dilaksanakeun pikeun ngukur konduktivitas termal tina cét. Nilai-nilai parantos diala sakitar 0,05 W / m K. Nilai-nilai ieu diala ku bahan insulasi klasik anu sanés sapertos wol mineral atanapi polistirén anu dimekaran. Ieu nunjukkeun efektivitas hébat cet termal salaku insulator.

Anu ngajantenkeun langkung istiméwa nyaéta jalan dina arah dua arah. Ieu ngandung harti yén éta tiasa ngagambarkeun panas anu asalna tina kadua sisi permukaan anu dicét. Dina usum panas éta ngabantosan urang pikeun ngeureunkeun panas tina lebet ti luar sareng dina usum salju nahanana.

Sabaraha?

Cet termal dipaké dina facades

Urang sumping kana patarosan anu anjeun bakal naroskeun ka diri anjeun saatos ningali épéktipitas anu saé. Harga hiji liter cet ieu sakitar 25 euro. Éta gumantung kana pabrikna sareng warna na. Bodas paling murah, sabab éta tiasa dicét dina warna sanés engké. Tempo yén anjeun gaduh ngahasilkeun sakitar 0,8 sareng 1,0 liter per méter pasagi sareng yén pikeun aplikasi na biasana diincer ku 10% ku volume cai, sakitar € 700 tiasa diitung kanggo ngubaran tembok 10 x 3 m.

Pikeun ngahontal cakupan ieu, dua atanapi tilu jas nganggo roller biasana diperyogikeun.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ieu mangrupikeun produk anu hargana mahal, tapi anu kinerja sareng épéktipitasna diyakinkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.