Cepsa bakal ngembangkeun kebon angin kahijina di Andalusia

Tegalan angin Cepsa

Di Spanyol, éta ogé bet dina énergi anu tiasa dibaharuan sareng pasar ningkat saeutik demi saeutik, sanaos masalah énergi anu ditumpukeun ku pamaréntah urang. Cepsa parantos ngumumkeun dina pernyataan yén anjeunna parantos kéngingkeun hak pikeun ngembangkeun tegalan angin kahijina di Jerez de la Frontera (Cádiz), Kalayan anjeun bakal ngalebetkeun bisnis anu tiasa dirobih deui.

Sakumaha urang terang, Cepsa parantos ngalih antara produksi bahan bakar tina sumber fosil, janten mangrupikeun pertama kalina usaha kana dunya pembaharuan. Fitur naon sareng iraha peternakan angin anyar ieu badé dimimitian?

Ladang angin anyar

cepsa

Perusahaan Cepsa parantos kéngingkeun hak-hak ngembangkeun peternakan angin anu kapasitasna dipasang 28,8 megawatt (MW). Persiapan pangwangunanna parantos parantos dimimitian sareng saatos diwangun, peternakan angin bakal mimiti beroperasi dina akhir taun 2018. Sadaya prosedur administrasi sareng padamelan sareng padamelan rékayasa bakal dilaksanakeun dina sababaraha bulan ka payun.

Diréktur Gas sareng Listrik Cepsa, Juan Manuel Garcia-Horrillo, ngajelaskeun yén peternakan angin munggaran ieu mangrupikeun léngkah munggaran perusahaan dina bisnis énergi terbarukan, bidang anu nyatakeun yén aranjeunna badé "terus maju sacara progresif", pikeun ngalengkepan portopolio bisnis na anu diturunkeun tina bahan bakar fosil kalayan tiasa diperbarui sumber énergi.

Cepsa di dunya terbarukan

Ieu mangrupikeun kahiji kalina Cepsa parantos komitmen pikeun énergi terbarukan sareng tegalan angin kahijina bakal di Andalusia, dimana perusahaan ngagaduhan dua kilang minyak, dua pepelakan petrokimia, genep tutuwuhan cogeneration, siklus gabungan, tutuwuhan biofuel anu dicandak taun ayeuna ti Abengoa, dua pepelakan pembotolan gas cair sareng 282 stasiun jasa.

Nanging, waktos ieu Cepsa komitmen kana pembaharuan sareng éta bakal ngalakukeun éta pisan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.