Tesla Powerwall 2 Batré

Batré téla powerwall sareng manpaatna
La Tesla Powerwall 2 Éta mangrupikeun generasi kadua tina batré Tesla Powerwall anu kawéntar. Batré Tesla parantos ngahontal ampir teu mungkin, nyandak luncat anu hébat sareng modél anyar ieu, sacara signifikan ningkatkeun hal anu parantos saé pisan.

Powerwall ngahijikeun sareng tanaga surya ka abah kapasitas panonpoe anu loba sareng ngirangan kagumantungan urang kana suluh fosil. Énergi tanaga surya tiasa disimpen siang sareng dianggo wengi pikeun nguatkeun bumi.

Tesla Powerwall 2, leyuran énergi bumi anu lengkep

Batré lithium-ion énggal pikeun bumi sareng usaha alit Tesla Powerwall 2 duka kali kapasitas miheulaan na. Versi munggaran ngagaduhan kapasitas gudang 6,4 KW.

Éta ogé kalebet anu kuat kakuatan inverter pikeun ngarobih énergi anu disimpen dina DC (Langsung Langsung) kana énergi anu gunana dina AC (Alih-Alih Arus), supados tiasa ngagunakeun éta di panjuru bumi.

Kalayan dua kali kapasitas generasi kahiji, Tesla Powerwall 2 tiasa ngawasa imah ukuran sedeng (2 atanapi 3 kamar) salami sadidinten. Urang ogé tiasa nyorot ukuran kompak na, kamampuan nyusun sababaraha unit sareng built-in inverter, ngamungkinkeun pamasangan dilakukeun gampang dimana waé.

Tesla Powerwall 2 Spésifikasi

Kaunggulan tina batré Tesla Powerwall 2

Kéngingkeun langkung seueur tina tanaga surya

Bahkan di bumi dimana sistem pembangkit listrik surya tanpa batré parantos aya, bagian ageung tina produksi sistem éta bakal leungit nalika dieusian kana kisi atanapi éta henteu dimangpaatkeun, nalika nganggo fungsi suntikan nol.

tanaga surya ngabantosan dina ngonsumsi diri

Kalayan Powerwall 2 anjeun tiasa nyimpen sadaya produksi sistem tatasurya anjeun sareng ngamanpaatkeun panél surya, pikeun tiasa nganggo énergi éta dina iraha waeBoh siang atanapi wengi.

Anjeun tiasa kéngingkeun kamerdekaan tina jaringan listrik

Ngagunakeun hiji atanapi dua batré litium Tesla Powerwall 2 sareng ku ngagabungkeun aranjeunna sareng énergi tanaga surya fotovoltaik, anjeun tiasa nguatkeun bumi anjeun tanpa gumantung kana jaringan listrik umum, kalayan tabungan taunan anu hartosna ieu.

ubin panonpoé pikeun ngamajukeun konsumsi diri

Ngajaga bumi tina karusakan listrik

Powerwall 2 ngajagaan bumi anjeun ti pareum listrik, sareng ngamungkinkeun penerangan sareng sadaya alat tetep beroperasi tanpa aya masalah, dugi jasa disimpen deui.

Powerwall 2, aki anu paling murah

Salaku tambahan, batré Tesla Powerwall 2 nawiskeun harga pangénggalna per kWh kapasitas di pasar, sahingga adaptasi sareng kabutuhan énergi sadidinten kalolobaan bumi, sareng ngirangan biaya énergi tetep listrik konvensional.

Tesla, perusahaan anu révolusi dunya

Powerwall mangrupikeun sistem anu otomatis sacara otomatis anu gampang dipasang sareng teu kedah dirawat

Pariksa énergi anjeun ti mana waé

Kalayan aplikasi Tesla anjeun tiasa sacara gampil ngendalikeun Powerwall, panel surya, atanapi Model S atanapi X, iraha waé, dimana waé.

Aplikasi pikeun parios konsumsi listrik anjeun sareng kabutuhan anjeun sacara langsung

Tesla Powerwall 2 operasi

Batré Tesla Powerwall 2 bakal ngagaduhan dua vérsi:

  • Tesla Powerwall 2 AC, kalayan inverter kalebet sareng gandeng di sisi AC
  • Tesla Powerwall 2 DC, tanpa inverter sareng kompatibel sareng inverters carjer pabrik utama (Solaredge, SMA, Fronius, dll.)

Skéma Tesla Powerwall 2 AC

TESLA POWERWALL 2 operasi AC has

Dina gambar sateuacana, anjeun tiasa ningali diagram ngeunaan operasi has a tesla powerwall 2 aki AC, dina kombinasi sareng sistem generasi fotovoltaik, ditambah ku inverter koneksi jaringan bumi.

Méter énergi dipasang di ujung sirah (Tesla Energy Gateway) pamasangan listrik bumi, anu tanggel waler pikeun ngukur naha konsumsi bumi kakuatan paménta ti grid atanapi henteu. Éta ogé ngukur énergi anu kaluar kana grid, upami énergi anu dihasilkeun ku sistem fotovoltaik langkung ageung tibatan anu dipénta ku bumi dina waktos éta.

Ku cara kieu, anu Batre Powerwall 2 nyimpen tanaga upami aya surplus produksi photovoltaic atanapi nyayogikeun énergi upami panél henteu tiasa nyayogikeun sadaya kakuatan sareng tanaga anu dipénta ku bumi, sapertos dina dinten kabut atanapi wengi.

Cara kerja ieu nyobian nyéépkeun énergi anu diperyogikeun minimum tina jaringan, ngahasilkeun tabungan anu hébat dina unggal waktos.

Tesla Powerwall 2 DC diagram kerja

TESLA POWERWALL 2 operasi DC has

Anu model Powerwall 2 DC jalan langsung ayeuna, nyambung sapertos batré timah klasik, kana carjer inverter anu cocog atanapi inverter hibrid (SMA, Fronius, Solaredge, jst.).

Konfigurasi ieu bakal ngamungkinkeun damel sareng batré Tesla Powerwall dina sistem anu terasing, gandeng dina sisi langsung ayeuna, sareng henteu ngan ukur dina pamasangan anu nyambung ku grid, janten pilihan na ngabahekeun éta ogé kontématur. Ieu ngakibatkeun di sisi anu sanésna yén antarbeambung kabel pikeun Powerwall AC bakal béda ti versi DC.

Tesla Powerwall 2 dina pamasangan XNUMX-fase

Batré Tesla Powerwall 2 tiasa dianggo dina pamasangan tilu-tahap nalika damel sareng inverter hibrid tilu-fase, sapertos Fronius Symo Hybrid.

Powerwall 2 henteu ngahasilkeun kaluaran tilu fase ayeuna, tapi éta tiasa dipasang dina sistem tilu fase ku cara nempatkeun batré Tesla dina salah sahiji fase. Batré ogé tiasa dipasang dina unggal fase pikeun nyayogikeun panyimpenan énergi dina sadaya tilu fase.

Tesla Powerwall 2 Spésifikasi Batré

  • kapasitas: 13,5 kWh
  • Kuburan debit: 100%
  • Kekecapan: 90% siklus pinuh
  • Potencia: 7 kW puncak / 5 kW teras-terasan
  • Aplikasi anu cocog:
    • Konsumsi mandiri ku tanaga surya
    • Ngalihkeun muatan ku waktos panggunaan
    • Reservasi
    • Merdeka tina jaringan listrik
  • garansi: 10 taun
  • Skalabilitas: Dugi ka 9 unit Powerwall tiasa disambungkeun sajajar pikeun nyayogikeun listrik ka bumi saukuran.
  • Suhu operasi: -20 ° C nepi ka 50 ° C
  • dimensi: L x W x D: 1150mm x 755mm x 155mm
  • beurat: 120 kg
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake: Lantai atanapi témbok ningkatna. Panutup awétna ngajagaan ngalawan cai atanapi lebu sareng ngamungkinkeun dipasang di jero ruangan sareng di luar ruangan (IP67).
  • Sertifikasi: Sertifikasi UL sareng IEC. Éta sasuai sareng peraturan jaringan listrik.
  • kaamanan: ditangtayungan ngalawan résiko tina touch. Teu aya kabel leueur atanapi liang hawa.
  • Kulkas cair: Sistem régulasi termal cair ngatur suhu internal Powerwall pikeun maksimalkeun pungsi kinerja batré dina sadaya kaayaan lingkungan.

Skéma operasi témbok powerla téla

Batré Tesla Spanyol

La batré tesla Powerwall 2 bakal sayogi di Spanyol di 2017, sanaos tanggal panerbitan akhirna henteu dikenal. Pamasanganana kedah dilakukeun sacara éksklusif ku installer anu disahkeun ku Tesla, pikeun mastikeun operasi anu sampurna sareng a Garansi 10 taun ngalawan karusakan, bisi éta, batréna bakal diganti lengkep gratis.

Batré tesla powerwall dijamin salami 10 taun

Harga Batré Tesla

El Tesla Powerwall 2 harga batré mangrupikeun harga anu paling terjangkau per kWh kapasitas di pasar ayeuna, upami urang bandingkeun sareng harga pesaing langsung na, sapertos LG Chem RESU atanapi Axitec AXIStorage (sanaos ieu nawiskeun kaunggulan tiasa dianggo di tempat anu terasing Sistem fotovoltais sasarengan sareng carjer inverter anu saé, sapertos SMA Sunny Island atanapi Victron Multiplus atanapi Quattro). Harga na sakitar  bakal sakitar € 6300, tambah € 580 kanggo instalasi.

Masang batré tesla powerwall 2

Biaya vérsi anu munggaran langkung mirah langkung sakedik, sakitar 4.500 euro. Entong hilap yén éta dirancang pikeun ngalengkepan sistim tatasurya photovoltaic sahingga, sedengkeun panel surya ngahasilkeun, bumi meakeun langsung ti aranjeunna atanapi upami teu aya konsumsi, énergi ieu ngeusi batre Tesla.

Nalika henteu ngan ukur pelatna henteu jalan, bumi nganggo énergi anu disimpen dina batréna sareng upami masih peryogi langkung, éta tiasa nyambung kana jaringan listrik umum sareng meakeun. Kalayan pamasangan fotovoltaik, biaya proyek turnkey nepi ka 8.000 atanapi 9.000 euro. Biaya ieu bakal dilunasan antara tujuh sareng sapuluh taun

Hateup surya

Tapi tarohan Tesla sanés ngan ukur pikeun aki-aki, tapi dina ngahasilkeun pelat anu ngeusi aki-aki ieu ku énergi. Solusi cemerlang Elon Musk nyaéta nyiptakeun panels surya adaptable ka sadaya hateup bumi kulawarga, kalayan tampilan anu bijaksana sareng harga anu langkung handap tibatan pelat konvensional

atos surya tesla, révolusi hébat salajengna

Sedengkeun pikeun hateup panonpoe, éta didamel tina ubin kaca sareng sél surya terpadu, janten katingalina estetika ("atanapi langkung saé" Elon Musk jangji dina paméranna) tibatan hateup konvensional. Kotak masing-masing gaduh print unik, anu masihan aranjeunna penampilan ampir artisan sahingga moal aya dua hateup anu bakal sami sami.

Salaku tambahan, Tesla bakal ngaleupaskeun sababaraha desain anu béda pikeun cocog sareng desain bumi anu mana waé. Ieu kolaborasi antara SolarCity sareng Tesla. Numutkeun ka Elon Musk, "Kami nyiptakeun Tesla salaku perusahaan mobil listrik, tapi éta leres-leres ngeunaan ngagancangkeun transisi ka sumber énergi anu tiasa dibangkitkeun."

Sadia geuwat

Ngalangkungan halaman wéb perusahaan, sadaya anu badé ngalakukeunana tiasa kéngingkeun hateup surya ieu. Diantara sababaraha nagara anu dipilih Tesla pikeun nempatkeun atap surya kanggo dijual kalebet Spanyol, dimana titipan 930 euro kedah dilakukeun pikeun cadangan produk ieu éta moal dugi ka 2018.

Nalika ngeunaan modél, Tesla ngan ngaluarkeun dua tina opat vérsi ubin payung surya: ubin ubin kaca hideung ubin kaca bertekstur. Samentawis éta, tosécana, versi anu sami sareng ubin konvensional, sareng batu tulis, bakal sumping pikeun 2018.

Tilu tihang énergi ngarobih

Kasturi ogé parantos ngajelaskeun yén aya tilu bagian dina ngarobih kana tanaga surya: generasi (dina bentuk panel surya), neundeun (aki) sareng transportasi (mobil listrik). Maksudna nyaéta ngaliput tilu léngkah sareng perusahaan na Tesla.

Elon Musk pangadeg Tesla sareng SolarCity

Maka ideu ngiringan panel sareng aki-aki. Dugi ka ayeuna, saha waé anu hoyong bet dina tanaga surya sareng ngalakukeun tanpa jaringan listrik sabisa-bisa peryogi mésér panél ti perusahaan kadua, sareng aki-aki ti Tesla. Ti saprak ayeuna, léngkahna bakal aranjeunna saderhana pisan, Kusabab panél sareng batréna bakal ngahiji. Upami urang nambihan mobil listrik Tesla sareng carjer énggal, urang gaduh 3 sampurna dina 1. Di handap ieu urang tiasa ningali modél mobil anu béda-béda anu gaduh perusahaan, dina ngalaksanakeun 3 dina 1 anu dibahas di luhur.

Tesla Modél S

El Tesla Modél S Mangrupikeun saloon méwah lima panto. Dipasar ti saprak 2012, éta ngagaduhan peringkat pangluhurna dina hal kasalametan sareng kasuksésan dina hal penjualan di jero sareng di luar Amérika Serikat. Dilengkepan pak batré 60, 75, 90 atanapi 100 kWh, éta ngalangkungan Tesla Roadster dina otonomi, mampuh ngumbara langkung ti 400 kilométer antara biaya. Mesinna ngalir dina poros tukang sareng batréna ngagoler dina taneuh. Hasilna? Pusat gravitasi anu langkung handap sahingga saloon ngumbara jarak anu sami sareng jalan sapertos mobil olahraga. Tesla Model S Éta sayogi dina dua konfigurasi traksi anu sanés: pungkur sareng dual motor sadaya-roda drive. Konfigurasi terakhir ieu ngalengkepan motor dina dua as, sacara digital diawasi sareng dikawasa, anu ngamungkinkeun daya tarik optimal dina kaayaan naon waé. Tesla Model S ngamaksimalkeun kapasitas batréna sareng desain aerodinamika tina jalur ngalir anu ngamungkinkeun kirang tahan dina aliran hawa. Di jero, layar sentuh 17 inci anu matak, caket kana supir sareng kalebet modeu siang sareng wengi pikeun pisibilitas gratis. Unggal permukaan, jok sareng jahitan nyaimbangkeun sensasi tactile sareng visual anu optimal, ogé ngahargaan lingkungan.

Tesla Model S, mobil spektakuler

Tesla Modél X

Tesla ngagedéan jajaran modél listrikna ku Tesla Modél X Salah sahiji elemen anu paling panasaran dina mobil sareng ciri anu bakal datang na: panto tukangna spektakuler anu di Tesla aranjeunna parantos nyebat 'panto jangjang hawk'. Di jero anjeun mendakan langkung seueur rohangan sareng dugi ka tilu jajar korsi kanggo tujuh panumpang. Éta ngagaduhan batré 90 kWh sareng daptar panjang pakakas anu kalebet parkir otonom, korsi kulit anu dipanaskeun, lampu jalan siang, rem darurat otomatis, tilepan jajaran korsi katilu, aksés tanpa konci sareng tailgate otomatis. Elemen séjén anu paling panasaran tina Tesla Model X nyaéta tombol panyalindungan kimia atanapi biologis. Elon Musk parantos reueus negeskeun yén Tesla Model X mangrupikeun mobil munggaran di dunya siap pikeun serangan kimia atanapi biologis, hatur nuhun kana filter hawa na anu raksasa, dugi ka sapuluh kali langkung ageung tibatan kandaraan modéren anu sanés. Ieu ngahontal yén dina kaayaan normal, di pedalaman Tesla Model X kualitas hawa dipendakan di tingkat rohangan rumah sakit naon waé. Dina modeu 'serangan biologis', saringan ieu sanggup nyaring baktéri 300 kali langkung saé tibatan anu konvensional, 500 kali alérgi langkung saé, 700 kali polusi lingkungan sareng dugi ka 800 kali langkung épéktip dina nyaring virus.

Tesla Model X, mobil spektakuler sareng seueur kaunggulan.

model 3

Saatos ngantosan lami, Tesla Motors nampilkeun Tesla Modél 3, anu bakal janten anggota katilu tina kisaran Tesla ayeuna. Diposisikan salaku modél paling ekonomis (Modél 3 bakal mimitian $ 35.000 di Amérika Serikat), éta nawiskeun rangkeian sakitar 350 kilométer, salian ti tiasa ngalakukeun 0 dugi ka 100 km / jam kirang ti genep detik. Modél ieu nyampurnakeun 'Master Plan' Elon Musk sareng Tesla, anu dimimitian ku Tesla Roadster, maju sareng Model S, sareng tumuh kalebet Model X. Tesla Model 3 mangrupikeun sédan kompak (ngagaduhan ukuran 4,7 méter panjang ) kalayan lima korsi, listrik 100%, anu tujuanana pikeun nandingan sédan premium tradisional sapertos BMW 3 Series atanapi Audi A4. Sapertos sésana modél dina kisaran Tesla, éta bakal janten mobil anu canggih pisan, sabab éta bakal standar salaku pakakas sareng fungsionalitas nyetir otonom sareng kamampuan pikeun gancang ngeusi ulang.

Tesla Model 3, modél anu jauh langkung mirah tibatan anu tiheula

Tesla Batré sareng Kaputusan Karajaan Konsumsi Diri

Hanjakalna, Spanyol ngalaman salah sahiji panerapan anu paling parah pikeun Konsumsi Diri di dunya. Anu kawéntar "pajeg panonpoé"The take-off tina jenis fasilitas ieu ngahambat, sedengkeun di dunya sanésna pertumbuhanana teu tiasa dicegah.

Kaputusan Karajaan 900/2015

El Kaputusan Karajaan 900/2015 éta ngeureunkeun "haramna" fasilitas konsumsi mandiri, nangtoskeun kaayaan téknis sareng administrasi pikeun tiasa ngesahkeunana ku cara anu langkung spésifik.

Nanging, justru sababaraha kaayaan téknis-administrasi ieu, sapertos kawajiban masang méter kadua sareng prosedur anu kedah dilaksanakeun sareng perusahaan distribusi ngajantenkeun prosés legalisasi mahal, sesah pisan sareng kalem, nyegah sareng ngirangan fasilitas konsumsi diri.

Pamaréntah PP parantos seueur ngarugikeun dunya konsumsi nyalira

Upami pikeun sadayana ieu kami tambahkeun pajak dina panonpoe, anu mangrupakeun muatan pikeun énergi anu dihasilkeun, anu hungkul pamasangan di bumi atanapi tempat kalayan pasokan listrik anu dikontrak kirang ti 10kW tunggal-fase samentawis dileupaskeun, disincentif total.

Salaku tambahan, pamasangan anu ngagunakeun akumulasi batré, sapertos batréna Tesla Powerwall 2, SK ogé ngecas aranjeunna ku biaya anu tetep gumantung kana kakuatanna, konsép ieu henteu mahal teuing, tapi éta ngeusi sareng disinsentif langkung seueur deui fasilitas produksi mandiri listrik.

rajoy sareng esteban

Bisi kumaha, warta anu hadé nyaéta Usul Hukum pikeun Ngamajukeun Konsumsi Diri ayeuna aya dina pertimbangan di Kongrés WakilKami masih henteu terang naha éta bakal hasil, saprak Pamaréntah ngajukeun proposal éta. Ciudadanos, dina waktos anu sami promotor usulan sareng dukungan Pamaréntah dina veto, nuju ngémutan dinten ayeuna naha badé ngajaga veto atanapi angkat, gumantung kana negosiasi anu nuju dilaksanakeun sareng Menteri Perindustrian.

albert rivera ngabantosan PP pikeun balik ngatur

Upami proposal éta payun, aranjeunna panginten bakal ngaleungitkeun halangan ageung pikeun pamekaran Konsumsi Diri di nagara urang, tina SK RD900 / 2015: kabutuhan konter kadua, prosedur sareng distributor sareng biaya anu tetep sareng variabel, pajak matahari anu terkenal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yolanda Guzman cenahna

    Salam: Abdi hoyong mésér aki Tesla 2 kanggo Inverter 12KW. Kuring henteu ngartos naha salah cekap atanapi upami kuring kedah ngagabungkeun dua.

    Dimana abdi tiasa ngagaleuh éta?
    Naon Pengiriman kanggo Puerto Rico?

  2.   Bayguel Baldiviezo cenahna

    Pisan matak .. !!

  3.   ANTONIO ZAVALA cenahna

    Hiji atanapi sababaraha batre diperyogikeun pikeun sarat anu dipénta 12 KW, anjeun gaduh panel surya, naon anu dimaksud nyaéta ngaleungitkeun sambungan CFE sareng damel sareng panel sareng batré pikeun nyayogikeun listrik éta