Bata rami ékologis

Ayeuna aya rupa-rupa bahan konstruksi sacara umum tapi tawaran ti Bahan ékologis atanapi dampak lingkungan anu handap.

Salah sahiji produk anu paling inovatif pikeun konstruksi nyaéta bata tina hemp. Serat ieu parantos dianggo ti jaman kuno pikeun tujuan anu béda sapertos ngadamel lawon ékologis, minyak sareng bahan bakar, kalebet plastik, ngagaduhanana salaku bahan baku.

La serat hemp éta serbaguna pisan sareng tiasa dianggo pikeun seueur kagunaan. Bata hemp nembongan salaku alternatif pikeun bata liat tradisional anu dianggo pikeun pangwangunan.

Perusahaan Cannabric parantos ngadamel bata hemp ku panangan salami sababaraha taun di Granada. Bata ieu kualitasna alus teuing sareng tahan, janten pilihan anu saé pisan dianggo dina séktor konstruksi.

Bata diwangun ku blok anu diwangun ku serat hemp industri, kapur hidrolik alami, campuran mineral, sareng bumi. Produk ieu dicampur, dipencet kana blok padet sareng hawa garing.

Pabrikna pisan ékologis sareng meryogikeun konsumsi anu murah kakuatan. Kaunggulan tina bata sapertos ieu nyaéta insulasi pisan janten upami anjeun ngawangun sareng aranjeunna anjeun kéngingkeun situs ageung. kanyamanan termal, akustik jeung bioklimatik. Kusabab bata hemp ngabantosan ngatur suhu sareng kalembaban bumi atanapi pangwangunan.

Kualitas anu sanés nyaéta anu tahan tina beban sareng seuneu. Bata ieu tiasa dianggo ngawangun gedong sabab tahan pisan.

El hemp Mangrupikeun sayuran anu mulia sabab ngabantuan taneuh pikeun ningkat sareng budidaya na henteu ngahasilkeun masalah lingkungan sabab henteu peryogi péstisida atanapi bahan kimia sanés.

Bata hemp mahal dibandingkeun sareng anu sanés sapertos contona. blok 30 X 14,5 X10, 5 cm hargana sakitar 1 euro sedengkeun harga tradisional antara 0,10 euro dugi ka 0,40 euro.

Tapi sanaos biayana mahal, éta amortisasi ku hemat énergi sareng ku mahluk gedong ékologis, anjeun kedah tumut kana bahan anu leres-leres lestari ieu

SUMBER: Ecologismo.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)